flörtüm benimle ilişkisi başlamadan birkaç gün önce eski sevgilisiyle bunları konuşmuş. yeşiller flörtümün beyazlar kızın yazdıkları. hisleri var mı? eskiden kız asıkmıs flörtüm kızdan birkaç kez ayrılıp ger dönmüş tamamen biteli bir yıl olmus
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

flörtüm benimle ilişkisi başlamadan birkaç gün önce eski sevgilisiyle bunları konuşmuş. yeşiller flörtümün beyazlar kızın yazdıkları. hisleri var mı? eskiden kız asıkmıs flörtüm kızdan birkaç kez ayrılıp ger dönmüş tamamen biteli bir yıl olmus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Adam cool olmaya çalışıyor. O bile bir his biliyor musun? Bir şey hissetmese yazmazdı bile. Ya da başından gitmesi için yazıp, ilişkiyi zaman koparırdı. Kız bunun canını fena yakmış. Unutamamış daha
ya knk can yakmalık bi şey yok. eskiden kız asıkmıs ilk adımı kız atmış cocuk kızdan bi ayrılıp bi geri dönüyormuş sonuncuda ayrılırken kız beddua etmiş. yani sevse eskiden niye git gel yapsın ki. ayrılan taraf hep flörtüm oldugu için sevdigini düşünemedim. bir de öyle uzun da sürmemiş zaten
Bence de kizi unutamamış bir de erkeklerin bahanesi hep şey seni şurda gördüm burada gördüm özür için yazayım dedim resmen yoklama yapmış. Ayrıca eski sevgilisinin numarasını saklayan erkekten olmaz o numara neden var yani süs diye durmuyor ya canı isteyince yazmak için ya da özlemek vs değiştim deyip kendini kanıtlıyor ne değişecek ki
@melisssaaaakck kesinlikle öyle. Zaten konuşmalarından da belli amacı. Kız he dese bitti
Doğru katılıyorum snaa. Kızın hala onu savunması yok mu abi kör müsünüz ne diye mesaj attı o zaman bu kadar kör olmayın lütfen ya
Konuşmalar apaçık. Kendini kandırma lütfen. Bariz yürümüş, hatta kokuşmuş. Kız yüz vermemiş. Önceden yapabildiği şeyi de yapamayınca kız daha da kıymete binmiş
@melisssaaaakck ya evet. Daha nasıl bi kanıt olsun? Çok net, onun ağzından hem de apaçık yani. Numaramı aylarca silmeyen sevgilimle tekrar barıştık. Erkekler ilk zamandan sonra numara silmiyorsa hala istediği anlamına geliyor
Kiz bundan ayrılınca kiymete binmiş görmüş yazmış işte. Sevmedi de bilmem ne de. Abi numarasi var bitti yani. Bitiren erkek her yerden siler engeller yok sayar yani mesaj atıyorsa bir bahanelerle sıkıntı var demektir bak benim eski sevgilim de numaramı silmemiş ben biliyorum ki o köpek bir gün dönecek abi 😃😃😃😃😄 sal o yüzden
ya ama eskiden git gel yapmıs madem seviyordu niye bırakmıs
Sana çok katılıyorum askim doğru aynı fikirdeyiz
Erkek işte pişman olup yazıyor tekrar
@melisssaaaakck aa bilir gibi yazmışım zaten cevabını 😅 kesinlikle bebişim biraz daha dişini sıkarsan 3 aya kalmaz döner o sana. Bir de ilişki yapıp, senin sevdiğin gibi sevmezse o kız, nasıl değerini anlayacak gör 😂😂 şu an yazsan hatta hemen atlar 😌
Asko yazmıyorum köpek olup kudursun kiymetimi anlasin ben kilimi kipirdatmam boş ver onlar. Bizi sevsin koşsunnnnn 😄😄😄😄 bak nasıl gelmiş senin ki
Sevmiyorsa neden peşinden koşup, yazıyor kıza? O kıza 1 ay sonra yalvaracak bu. Ben söyleyeyim
Doğru bu arada…
@melisssaaaakck 😂😂😂 geldi geldi o ego, o üstten konuşmaların yerine mıy mıy konuşmalar aldı 😂 tabii boşuna mı sabrettik? Adam olup değerimizi bilecekler huhh 😏 seninkininde eli kulağında, o kadar artistsin, adamsın numarayı sil bari dimi 😂😂
Bir de giderken bana komple sildim ya yazmış. Ama numaram duruyor 😅 baktım engelleri kaldırmış hiç tepki vermedim bekliyorum ama barışmak için değil köpek olsun diye hadi ordan et askim yaaa amannnn. Hep iyilerine layıgız 💖💖💖💖💖
@melisssaaaakck aynısı aynısı ahahaha. Bana da her yerden her şeyini sildim demişti özellikle. Özellikle vurguluyorsa zaten yapmamıştır 😂😂😂 ay aşkım bende çok özlemiştim, öyle olunca hemen atladım 🙈😅 sevmiyorsan süper, bütün hıncını al, kapında paspas yap, süründür ohh. Kesinlikle hep daha iyisi vardır 😍🤍🤍🌸🌸
Askimcim özlediysen seviyorsan ne güzel. Bizim ilişki biraz farklıydı ne bilim olamam gibi. . Yine de hayırlısıııı hep mutlu ol öpüldün kocaman 💘🧿😂😂😂❤️😘😘
@melisssaaaakck yazınca netleşir sende de. Birkaç gün yazdığında ve yazmadığında hissettiklerini kontrol edersin, ona göre karar verirsin hayatım. Senin için en güzeli neyse o olsun inşallah, sende öpüldün kocaman 😍😘😘🤭😂❤️❤️
Numarasini silmemesi bile ona bir gün yazacağını belirtiyor zaten his olup olmaması önemli değil bitmemiş bir şeyler var belli. Bitse numara da kalmaz o numara engellenir vs hiççç bulaşma sen buna
ya knk eskiden kız asıkmıs ilk adımı kız atmış cocuk kızdan bi ayrılıp bi geri dönüyormuş sonuncuda ayrılırken kız beddua etmiş. yani sevse eskiden niye git gel yapsın ki. ayrılan taraf hep flörtüm oldugu için sevdigini düşünemedim
Numarasi neden var hala o zaman. Bana saçma geliyor
Uzaklas böyle heriften bu bk olmaz
neden