Seni her gördüğümde?

Bugün buraya soru sormak için değil bu hikayemi anlatacağım kimse olmadığı için buraya yazmak istedim, okursunuz okumazsınız bilmiyorum ya da dalga geçersiniz geçmezsiniz

.

Bir gün önüme bir video çıktı çocuk işte şehitlerle ilgili video atmıştı e tabi bende beğendim, üzerinden 2 gün geçti sonra Instagramdan bir bildirim bakayım dedim bir baktım çocuk bana istek atmış çok şaşırmıştım kabul ettim ve ondan önce story atmıştım hikayeme cevap vermişti böylelikle konuşmaya başladık konuşurken apandisit ameliyatı olduğunu söylemişti bende sağlık okuduğum için yorum yapmıştım bununda çok bilgisi yoktu bende anlatayım sana dedim. Aldım sağlık kitabımı kamerayı açtım okuyup hemde anlatmaya başladım, sonra anlamaz diye altına altyazı da ekledim tabi Instagram üzerinden uzun video gönderemediğim için söyledim gönderilmiyor diye o da numarası atmıştı bende wp üzerinden attım videoyu attığımda çok mutlu olmuştu altyazı için değerli hissettiğini söylemişti. Sonra gel zaman git zaman konuşmaya devam ettik, sonrasında bir adım daha atıp flörtten sevgililiğe geçiş yaptık, her şey çok güzel devam ediyor falan ne anlatırsa ilgiyle dinliyorum hiç yargılamadan, ne reels, tiktok atarsa yine aynı şekilde ilgiyle cevap veriyorum işte, birgün böyle hesabına bakarken takip ettiklerine bakayım dedim hiç huyum privine baktım böyle saçma sapan (aklınıza ilk gelen) kızları takip ediyordu benden işte biraz alttan alttan ima yaparak bunun takip ettiği kızı attım amacım kavga çıkarmak değildi hoş olmadığını belirtmekti sonra birden tavır aldı seninle kavga etmek istemiyorum zaten yeterince ailem ile kavga ediyorum demeye başladı (aile sorunları vardı uzun zamandır), bende sordum bir sorun varsa anlat dedim dinlenirim dedim görüldü atmaya başladı görüldü atıp 3 saat sonra cevap vermeye, cevaplarıda kısa kısa olmaya başladı ne yaptığımı anlamadığım için özür diledim falan ama nerdeyse 2 gündür doğru düzgün konuşmuyoruz bugün dedim yazmıcam acaba yazacak mı yazmadı sabaha kadar bekledim hani ama yok ne yaptığını anlamadım asla 3 gün boyunca yazmadı bende artık her yerden çıkardım bunu sonra yazdı aynı şunu dedi "takipten çıkarak mı beni cezalandırdın"ve her yerden engelledi. O 3 gün boyunca sürekli içimde bir rahatsızlık mutsuzluk vardı gereksiz yere ağlamaya başlamıştım oysa onunla konuşsam geçecekti o konuşmak istemedi bende tamamen bitirme kararı aldım belki çok sinirle yaptım ama son pişmanlık bir şeye yaramıyor, aslında hala seviyorum kendisini vedalaşıp ayrılmadan hala yarım hissediyorum, seni sevdim gerçekten umarım hayatta seni çok sever, belki böyle yapmamalıydım ama hayırlısı diyip kenara atıyorum birgün olur yazarsa düzgünce birbirimizi anlamak için ona kırgınım konuşup ne olduğunu çözersek o zamana kırgınlığım biter ve tamamen sıfırlanırım "hoşçakal" şimdilik...

Seni her gördüğümde?