Sevdiğim kızın olamaz Erkek Kankası düşüncesi var bende. Arkadaşlık ayrı ileri bir samimiyet işin tadını kaçırır diye düşünüyorum..
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevdiğim kızın olamaz Erkek Kankası düşüncesi var bende. Arkadaşlık ayrı ileri bir samimiyet işin tadını kaçırır diye düşünüyorum..
Cinselliği tabu olarak gösteren toplumlarda arkadaşlık kavramının gelişmemesi doğaldır. İnsanları kadın ve erkek diye sınıflandırıp her karşı cinse potansiyel seks objesi olarak bakan bilinç altı veya zihniyetin hastalıklı sonuçları.
Bu konuda hak veremiyorum sana ne yazık ki. Cok nadir de olsa bir olasılık dısında hiç bir erkek ve bir kadın karşı cinsine yakın arkadas kanka kardeş gözüyle maalesef bakamaz.
@AydınlıkMYHEART Onlarca böyle arkadaşım var, yıllardır aramızda en ufak bir yanlış anlaşılma yaşanmadı. Bu yüzden sizin sözleriniz yerine kendi tecrübelerimi doğru kabul ediyorum.
Zaten bana öyle bir elektrik veren erkeği anlama özürlü değilim. Onunla uzun süreli bir yakın arkadaşlık çerçevesi oluşturmayacak kadar kafam çalışıyor.
Size hitaben söylemedim zaten neden üstünüze alındınız? kendi tecrübeleriniz olabilir lakin bu tecrübe gerçeği değiştirmez. Bir ihtimal de olsa cinsellik gözüyle bakan var.
Olur. Benim çok yakın kız arkadaşlarım var hiç birbirimize yamuk yapmadık. Hatta ilişki yaşayacağımız zaman birbirimizden akıl aldık. Niyetini bozmadan adam akıllı arkadaş olduktan sonra gayette bir kadın ile bir erkek arkadaş olabilir
Cevap
18Cevap
Karşı cins kankasını onun..! Neyse. Olabilir tabii, benim de olur oh mis işine gelirse.
Hayır olamaz , ayrılık sebebi gözyaşına bakmam
Hayır olamaz
Arkadaş olur samimi olamaz. Aralarında küfür belaltı muhabbet konuşuluyorsa hiç işim olmaz.
Kızlar tamam da erkekler başka gözle bakar yani o iş sakat
Benim var arkadaslarimin da var. Kankamin sevgilisi var ve onunlada bal gibi anlasiyoruz
Karşı cins kankası olamaz kanka ayağı bilmem ne ayağı diye boşuna dememişler
Asla olamaz. Ben hayatındaki tek kadın olabilirim
Kızlarla kanka olan tipler çekici gelmiyor bana zaten
Hayır olamaz işin sonunda erkek fikrini değiştirir
Etrafında erkek olamaz. Olursa benimle olamaz net
Evli değilken vardı şu an yok
Mağaramda mutluyum ben olmamalı
Olabilir ama mesafesini bilmeli
Ortak Arkadaşlarimiz dişinda hayir
Hayır
Olmamasını tercih ederim.
Şahsi hayatı bana ne
Kanka işi her an başka kanallara geçebiliyor
Kanka ayağı bilmem ne ayağı demişler. Sakat yani.
hayır olamaz
Olur Olur
Elbette
Olamaz
Hayır
Hayır olmaz
Olmaz
Hayır
Hayır
Evet
Olamaz
Olamaz..