Güncellemeler
+1 yıl
AŞIRI HOŞLANIYORUM AMA ASLA TERSLİYEMİYORUM
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer opustukk evine gittim sarılarak kucak kucaga yattikk ama benimle sevgili olmuyor. sınav senesinde ugrasamam boyle seylerle diyor. benim ne yapmam gerekkk?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sevmiyor.
Sana o kadar aşık ki aşkından sevgili olmaya bile kıyamıyor bir ömür beklemelisin bu adamı
Ahaha komikti
Sevgili olmadan öpüşüyorsanız daha asla seninle sevgili olmaz. Çocuk sevgili olmadan istediğini alıyor senden.
Online dilenci.
ama arkadaşları bendem hoşlandığını söylüyor
Senden hoşlansa oyalamaz, öyle bir dünya yok, seninle oyun oynuyor, kullandırtma kendini.
Dua et arkandan agalarına şöyle yaptım böyle yaptım diye seni anlatmıyordur.
Yapmıyordur dimiii niye yapsın ki 2ay dır flörtüz
Yapıyordur. Bu çocuk muhtemelen kızlar arasında popüler, yakışıklı bir tip. Her gün senin gibi safları kucağına alıp ertesi gün arkadaşları arasında goygoyunu yapıyordur. Biz de erkeğiz biliyoruz o ortamları, dönen muhabbetleri.
2 aydır flörtüz diyor bir de hahaha. maalesef senin istikbalini iyi görmüyorum. Bari bu ilk ve son tecruben olsun, başka erkeklere kullandırtma kendini
Offf 😭😭😭 cidden böyleyse çok kötü
Senle sevgili olmak istemeyen erkeğe kapıyı göstermeyi öğren. Erkeklerin seni seviyorum yalanlarına inanma, sevgili olmayı kabul etmeyen kimse ile yakınlaşma, ancak bu şekilde kendini koruyabilirsin.
Ama beni sevmesini istiyorum. onun icin cinsellik önemli. aslinda benim içinde öyle ama sevgili olmadan yapıyoruz bu sinirimi bozuyor. önceden beni kesmiş arkadaşlarıyla takma ad koymuşlar benle olmak istemiş ama ben neden peşinde koşuyorum sınavına girmesini mi beklemeliyim
Kucağında zıplayarak mı sevdireceksin kendini? Cinsellik önemli ise sevgili olsun.
Boşa konuşuyor gibiyim, sen bildiğini yapacaksın ve pişman olacaksın. Senden sıkılınca başkasını bulacak sen peşinden koşmaya devam edeceksin.
Cinsellik önemli ise escrta da gider bu adam, senin escrttan ne farkın kaldı şimdi? escrt en azından para alıyor.
Boşa değil ama çocuğu tamamen bırakmak istemiyorum o gelsin istiyorum sevgili olsun benle
Uh.. sanırım bi süre yüz vermesem iyi
Peki sevgili olmak istemez ise? Sonsuza dek onu mu bekleyeceksin ne yapacaksın? Cesaretini topla, ya benimle sevgili olursun ya da ben giderim de. Bunu diyecek cesaretin yoksa eğer seni kullanmaya devam edecek.
Erkek mi bitti? Git sana değer verecek birisi ile sevgili ol. İlerde geriye dönüp baktığında o çocuğun peşinden koştuğun için kendinden nefret edeceksin.
Bunu dicem ona sagoll :3
Dikkat et, evirip çevirecek. Aslında sevgili olmak istiyorum da işte şuydu buydu diye bahaneler üretecek. Seni seviyorum gitme diyecek, sevgili olucaz sabret diyecek, inanma bu yalanlara. Senle sevgili olmayı reddettiği her saniye seni ondan uzaklaştırmalı.
Bir erkek bir kızla 2 ay boyunca ya sevgili olmak için yazışır, ya cinsellik için. İşin içinde cinsellik olmasaydı, sevgili olma isteği inandırıcı olabilir, işin içinde cinsellik olduğu için bu çocuğun senle sevgili olmak gibi bir niyeti olmadığını anlamalısın.
Bu arada, benim eve gel konuşalım bu konuyu da diyecektir. Evine gidersen 2 posta atıp seni gönderecek, sonra daha senle konuşmayacak.
anladim yani niyeti ortada bi cinsellik olduğu icin zaten sevgili olmak değil eğer ki adam gibi davranirsa kpmusabilirmim
Evine çağırırsa gitme, sevgili olmadan olmaz de.
Kendine hakim olabilir, sevgili olmadan cinselliği reddedebilirsen, ondan sonra çocuğun gerçek yüzünü göreceksin. Ya gerçekten sevgili olacak, ya da çekip gidecek. Çekip giderken de yalanlar söyleyecek, seni isteğinde haksızmışsın gibi hissettirmeye çalışacak. Amacı seni fikrinden caydırmak, aynı düzeni devam ettirmek.
Cinsellik konusunda dişimi sıkıyorum ona yansıtmamaya calisiyorum ve evet küçücük haklı olduğum biseyde bile beni haksız gosterıyo..
Kullandir kendini sevgili olmaniza gerek yok bu kafayla devam et
Ayrılıp görüşmeyi kesmen gerekiyor öyle değerini anlar
sevgili degilizzz isteee
Tamam hiç yazma buluşma etme diyorum işteee
Arkani don ve git. Kendini degersizlestirme. Boyle tiplerdende uzak dur
Tövbe tövbe tövbe bu kızlar başına bela arıyorlar tövbe tövbe ee
Uzak dur değerini anlasın mesafe koy
denedim.. o zamanda kızıyor benden nefret ediyo gibi davranıyosun diyor
Sewmiyor
bi kackez seni seviyorum yazdi amaaa
Dikkat et çakmasın sana
Neyın bu snn 😃