Sevgilimi sürekli kıskanıyorum ve beni kıskanması için başka erkeklere bakıyorum fark edince deliriyor ve sürekli söylüyor bunu , kiskandigimi belli ediyorum sürekli of puf çekiyor soğumasına sebep mi bu devam ettirirsem soğur mu yani?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Neden baktığına bağlı, böyle şaka mı olur sjsjd
Şaka amaçlı kavga ediyorduk arada yapıyoruz öyle bende baktım çocuklara sonra delirdi baya sigara üstüne sigara yaktı rol icabı yaptığımi biliyordu ciddi değildim ama çok bozuldu soğumuş mudur?
Sırf sürekli seninle ilgilensin die böyle şeyler yapıyorsan riskli erkek bu bir anda bitirir ilişkiyi
Sürekli değil makarasına biz arada kavga eder gibi yapıyoruz bak bende bu çocuklara şimdi bakacağım dedim ve baktım bir anda delirdi sinir oldu , Bir daha yapmam zaten ama , bugün sinirlendi oturup konuştuk özür diledim kaptırdım kendimi dedim ikna oldu biraz ama aklına geldikçe sinir oluyordu geçmiş midir sence haksız olduğumu kabul ettim yanii, çıkar mı aklından bir süre sonra?
Salmak için daha iyi taktik bul derim
Şaka amaçlı bakmıştım biz arada şakadan kavga ediyorduk rolü ciddiye alıp çocuklara baktım delirdi bugün , aklına geldikçe de sigara yakıyordu soğumuş mudur?
Bitirme sebebim.
Şaka amaçlı bakmıştım delirdi bugün , aklına geldikçe de sigara yakıyordu soğumuş mudur?
Şaka amaçlı makarasına kavga ediyorduk
Muhtemelen evet.
Bir daha yapmam zaten ama , bugün sinirlendi oturup konuştuk özür diledim kaptırdım kendimi dedim ikna oldu biraz ama aklına geldikçe sinir oluyordu geçmiş midir sence haksız olduğumu kabul ettim yanii, çıkar mı aklından bir süre sonra?
Bilemiyorum fakat, tepkilerine bakarsak sevgilin çok boş bir çar. Ayrılıp yeni adaylara bakabilirsin.
Sevdiği için tolerans tanıyor bence , başka biri olsa bırakırdı o anda beni bir daha yapmadığım sürece bir sıkıntı olmaz bence
Ani tepkiler, sigara refleksi hakaret vb. bunlar kadına şiddet uygulayan insanlarda gözüken temel olgular.
Öyle biri değil uzun zamandır tanıyorum ani bir şekilde bağırmadı neden baktın vesaire dedi sonra sigara yaktı oturup konuştuk hallettik zaten arada aklına gelince saçıyla oynuyordu sinir oluyordu vesaire , ama soğumuştur diye çekindim ben bir hareketimle de sogumaz bence
Ayrılık sebebi.
Şaka amaçlı bakmıştım rol icabı arada makarasına kavga ediyormuş gibi yapıyordum çocuklara baktım öylesine delirdi bugün , aklına geldikçe de sigara yakıyordu soğumuş mudur?
Hem de nasıl. Şaka amaçlı diye bir şey yok. Erkeğe bakman yeterli. Soğumayi bırak seni bir güzel delirtip bırakabilir. Böyle durumlar da büyük gözden düşersin
Bir daha yapmam zaten ama , bugün sinirlendi oturup konuştuk özür diledim kaptırdım kendimi dedim ikna oldu biraz ama aklına geldikçe sinir oluyordu geçmiş midir sence haksız olduğumu kabul ettim yanii, çıkar mı aklından bir süre sonra?
Özür dileyip affettikten sonra tekrar yapmazsan sıkıntı çıkmaz. Tehlike çanları çalıyor ayağını denk al derim :)
Bence de bundan sonra yapmam bir daha yaparsam gerçekten büyük sıkıntı , beni sevdiği için tolere ediyor ama bir erkek için büyük onur kırıklığı sonradan empati yaptım o yüzden bir daha yok :)
Doğru yoldasın. Bu mentalite ile devam edersen o çocukla yolun sonuna varabilirsin
Benim çekindiğim konu affetti evet ama bu konudan dolayı soğuduğunu sonradan fark etmesi kendi içine kalınca düşününce vesaire, bunu düşündükçe çekiniyorum. Öyle bir gitgel yaşasaydı affetmezdi diye düşünüyorum sence? Benimle gelecek hayalleri kuruyor seviyor belli ediyor bunu kıskanç biri yani.
Hacım son ekleme yapacam. Gidip sevgilinle ilgilen diye çünkü sevgilin var burada tanımadın adamlarla konuşuyorsun mesela bunu benim sevgilim yapsa yine soğuma ayrılık sebebi. El adamı ile ne konuşacan? Git ona sor bunların cevaplarını ondan al. Ondan başkası sana doğruları söyleyemez. Adamı seviyorsan kadını olacan, başka erkeklerle sohbetin olmayacak bu kadar basit
Haklısın ama seni tanımıyorum, sürekli bu soruları sormak hatırlatmak istemiyorum sevgilime. Erkek beyni sonuçta o yüzden sormak istedim bir erkek düşüncesi ile yorumunu.
Bana yapılmasını istemedim bir şeyi başkasına yapmam. Tanıman bir şeyi değiştirmiyor. Bir erkekle konuşman, sevgilinin erkeklik gururunu zedeler. Size basit gelebilir ama öyle değil. Öğrenmek istediklerini ona sor. Cevaplarına inanmıyor güvenmiyorsan da devam etme ilişkiye