Aşk İlişkileri Dışarıdan nasıl bir izlenim veriyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Niye sevgilim olmuyor anlamıyorum herkes evlendi ciddi soruyorum Güncellemeler+1 yıl gğncel Dışarıdan nasıl bir izlenim veriyorum? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Azginkediii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Knka nie gizli oldun seni tanımayan yok ahzhsjs 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem canım öyle istedi Yorumla Azginkediii +1 yıl İyi iyi Yorumla Soran +1 yıl Ne iyi kardeşim Yorumla Azginkediii +1 yıl Nebilim bilader Yorumla Soran +1 yıl Kardeş soruya odaklan Yorumla Soran +1 yıl Çok konuşma canım sıkkın zaten Yorumla Azginkediii +1 yıl İzlenimden bir şey diyemiyorum kalıplisin sakallarını biraz kesişen iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır sağol Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Şu GigaChat yüzü yapan elemana benzemişsin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl O nedir knk Yorumla Geminism +1 yıl Dur bekle atayım Yorumla Soran +1 yıl Bekliyorum knki Yorumla Geminism +1 yıl youtube.com/shorts/M7Zc-hF41IM?si=wtQKLwOwZy-hi4Rc Yorumla Soran +1 yıl Yok la benzemiyorum fkfkf Yorumla Geminism +1 yıl Benzettim ama sadece şu fotonda.Normalde bu kadar iri durmuyorsun 😅 Yorumla Soran +1 yıl Normaldeyse iriyim knki dur bak Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tipsiz o bakış ne kanka az gül 0 1 Yorumla Soran +1 yıl gülmeyi sevmiyorum knk Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kasları abartmışsın dur artık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl olmuyr durduramıyorum kendimi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok sert ama yakışıklı birde kas yapmayı durdur 0 16 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşırı olmuş artık Yorumla Soran +1 yıl Yok ya o kadar değil 😞 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok yakışıklısın ama o kaslar aşırı olmuş dikkat et Yorumla Soran +1 yıl sporu mu bırakayım :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya sporu değildi o kaslar ne dostum kucultemiyor musun biraz 😅 Yorumla Soran +1 yıl küçülmez :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke kuculse biraz ama olsun 😅 Yorumla Soran +1 yıl niye ki ya çok mu kötü soruyu beğen diğer hallerimi atatyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl atılmıo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl ya djsjjslqp Yorumla Soran +1 yıl valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çık kim seni tanır ya Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor işte Yorumla
Bihter233 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ürkütücü kanka 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka kardeş Yorumla Bihter233 +1 yıl Fazla irisin Yorumla Soran +1 yıl Değilim Yorumla Soran +1 yıl Sen zargana göre göre iri sanıyorsun kaşlıları Yorumla Bihter233 +1 yıl Öyle duruyo ben misyonum mesela böyle bi erkek mesaj atsa ürkerim Yorumla Bihter233 +1 yıl Ay misyonum djjdd Yorumla Bihter233 +1 yıl Kim çeviriyor bunu sjdjdd Yorumla Bihter233 +1 yıl Yok be zargana da sevmem Yorumla Soran +1 yıl Senin gibi minyonlar zaten ilgimi çekmez knk Yorumla Soran +1 yıl Daha çok at gibi kızlar yanıma olur kısa kız gitmez bana sen 170 ilk 60 kg ilk erkeklerle takıl Yorumla Bihter233 +1 yıl Çekmesin kanka olay ben değilim ki sensin dedin ya neden olmuyor diye belki iri olduğun için sert duruyorsundur baksana hemen bana saldırıyorsun Yorumla Bihter233 +1 yıl Micaz olarak da sertsin Yorumla Soran +1 yıl Saldırmıyorum sana olanı söyledim hakaret niteliğinde yok korkarım dersen bende sana laf ederim gayet normal Yorumla Soran +1 yıl Tamam kardeş sağol Yorumla Bihter233 +1 yıl sanane benim kimle takılacağımdan bu yüzden sevgilin olmuyor eziksin eleştiri bile kabul edemiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Aynen eziğiö kardeş sağol yorum için Yorumla Bihter233 +1 yıl Ben de olanı söylüyorum sert birisin sen hadi ordan sene birini bulamazsın önce kendini değiştir Yorumla Soran +1 yıl Tamam kardeş niye uzatıyorsun sağol dedik Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. İrisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Alla alla dkfkf Yorumla
Kedicigimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Olur zamanla 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor Hanfendi 28 yaşındayım elime kız eli değmedi Yorumla Kedicigimmm +1 yıl Nasip biraz sert duruyorsun fotoğrafta kibar biri ol olur Yorumla Soran +1 yıl Yüzümü mü sökeyim Yorumla Kedicigimmm +1 yıl Gülümsemek yüz sökmek mi oluyordu? Ayrıca çok kocaman duruyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hay o kocaman diyen neyse Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Knka nie gizli oldun seni tanımayan yok ahzhsjs
Bilmem canım öyle istedi
İyi iyi
Ne iyi kardeşim
Nebilim bilader
Kardeş soruya odaklan
Çok konuşma canım sıkkın zaten
İzlenimden bir şey diyemiyorum kalıplisin sakallarını biraz kesişen iyi olur
Tamamdır sağol
Şu GigaChat yüzü yapan elemana benzemişsin
O nedir knk
Dur bekle atayım
Bekliyorum knki
youtube.com/shorts/M7Zc-hF41IM?si=wtQKLwOwZy-hi4Rc
Yok la benzemiyorum fkfkf
Benzettim ama sadece şu fotonda.
Normalde bu kadar iri durmuyorsun 😅
Normaldeyse iriyim knki dur bak
Tipsiz o bakış ne kanka az gül
gülmeyi sevmiyorum knk
Kasları abartmışsın dur artık
olmuyr durduramıyorum kendimi
Çok sert ama yakışıklı birde kas yapmayı durdur
neden
Aşırı olmuş artık
Yok ya o kadar değil 😞
Çok yakışıklısın ama o kaslar aşırı olmuş dikkat et
sporu mu bırakayım :D
Ya sporu değildi o kaslar ne dostum kucultemiyor musun biraz 😅
küçülmez :D
Keşke kuculse biraz ama olsun 😅
niye ki ya çok mu kötü soruyu beğen diğer hallerimi atatyım
Tamam
atılmıo
😅
Nasıl ya djsjjslqp
valla
Gizliden çık kim seni tanır ya
Olmuyor işte
Ürkütücü kanka
Ne alaka kardeş
Fazla irisin
Değilim
Sen zargana göre göre iri sanıyorsun kaşlıları
Öyle duruyo ben misyonum mesela böyle bi erkek mesaj atsa ürkerim
Ay misyonum djjdd
Kim çeviriyor bunu sjdjdd
Yok be zargana da sevmem
Senin gibi minyonlar zaten ilgimi çekmez knk
Daha çok at gibi kızlar yanıma olur kısa kız gitmez bana sen 170 ilk 60 kg ilk erkeklerle takıl
Çekmesin kanka olay ben değilim ki sensin dedin ya neden olmuyor diye belki iri olduğun için sert duruyorsundur baksana hemen bana saldırıyorsun
Micaz olarak da sertsin
Saldırmıyorum sana olanı söyledim hakaret niteliğinde yok korkarım dersen bende sana laf ederim gayet normal
Tamam kardeş sağol
sanane benim kimle takılacağımdan bu yüzden sevgilin olmuyor eziksin eleştiri bile kabul edemiyorsun
Aynen eziğiö kardeş sağol yorum için
Ben de olanı söylüyorum sert birisin sen hadi ordan sene birini bulamazsın önce kendini değiştir
Tamam kardeş niye uzatıyorsun sağol dedik
İrisin
Alla alla dkfkf
Olum kızı boş ver
Olur zamanla
Olmuyor Hanfendi 28 yaşındayım elime kız eli değmedi
Nasip biraz sert duruyorsun fotoğrafta kibar biri ol olur
Yüzümü mü sökeyim
Gülümsemek yüz sökmek mi oluyordu? Ayrıca çok kocaman duruyorsun
Hay o kocaman diyen neyse