erkek arkadaşıma ne zaman ne yapıyorsun diye sorsam uzanıyorum diyor yani istisnasız hep aynı şeyi söylüyor bir insan nasıl sürekli uzanır hadi uzansın söylemek zorunda mı bunu illa ne yapmaya çalışıyor soğudum iyice
Cevabın nedir?
+1 yılAblacım bende günün her saati uzanırım çıkabilir bizim gibi miskin üşengeç insanlar napıyosa onu yazmış sizdeki bu hayal gücü beni bitiriyor valla ;) adam sana birşey ima etmek istese uzanıyorum kelimesi ile mi eder milyonlarca kelime varken bu kadar kuruntu yapma bence ;)
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKatılıyorum sana ancak uzanıyor olabilir her arayışında denk gelmiştir fakat eklenti yapmalı. Mesela şöyle bana sordun ne yapıyorsun diye bende uzanıyorum elimde cep telefonu sana cevap yazıyorum, odamdayım ışıkları kapalı ve su içmeye gidip geleceğim diyebilir..
18 Yorumla
Soran+1 yılkeşke öyle dese sadece uzanıyorum diyor bende birşey demiyorum bide hadi gece felan olsa neyse günün hangi saatinde sorarsam sorayım aynı cevap
- +1 yıl
Haklısın.. Muhatap olma bakalım.. Eğer sana ne yapıyorsun derse işim var sonra konuşuruz de bakalım.. Sana karşı duyguları yok!! İnsan paylaşmaz mı sevdiğiyle neler kaybediyorlar neler sonrada çocuk gibi ağlıyorlar yok kız beni bıraktı..
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Ona aslında güzel bir cevap var ama söylemeyeyim.. Uzanmakla ilgili diyecektim :)
Soran+1 yılrica ederim merak ettim ama :)
- +1 yıl
Hani diyor ya sürekli telefon açtığımda uzanıyorum diye.. Sende diyeceksin ki dikkat sana birşeyler uzanmasın :)) Nasılda gıcık olur söylenirde söylenir bakarsın küser sana ohooo :)
- +1 yıl
Bende şundan nefret ederim.. Nasılsın, ne yapıyorsun diye sorarım cevap iyi sen.. Ne kadar basit duygusu var, tuhaf! İnsan gibi biraz ayrıntılı yaz.. Paylaşma yoksa ne diye sevgili ya da evlilik olsun?
Soran+1 yılgüzelmiş :) fırsatım olsa söylerdim de artık konuşmak istemiyorum buradaki yorumlardan sonra tamamen karar verdim buna :) haklısın ama o kadar ayrıntılı düşünmüyor hiçkimse paylaşmak değil amaç başka başka oluyor
- +1 yıl
Evlilik ne olduğunu bilmeyen insanlar fazla!! Sevgili de öyle!!
- Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yıluzanıyorum derse başka hıc mı bısı yok yapmadın görmedın vs vs ısrarlar ıcınde bulundugu durumu anlatmasını sağla
yok eğer hala aynıysa soğumakta haklısın
snırım senın ona; yanına gelim mi falan demenı beklıyor :SD::SDFG10 Yorumla
+1 yılŞimdi Kezban diyecem ama sonra insanları kırdığım için üzülüyorum. Yav uzanıyorumda ne var? abartmayın Allah aşkına. Kalkıp yatalım falan dese sen bunu mahkemelerde süründürürsün herhal bacım :d
31 Yorumla
Soran+1 yılistediğini söyle kırılmam ben aslında neden sürekli aynı şeyi söylüyor onu anlamıyorum sonucta her sorduğumda aylardır uzanıyor olamaz biraz değer veriyor olsa yapmaz bunu en azından sürekli yapmaz neyse teşekkürler cevap için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
41Cevap
+1 yılDogru soyluyor cocuk odasinda yataginda ya da oturma odasi koltuklarinda uzaniyor oluyor:D siz cekilmezsinizyemin ederim
12 Yorumla
Soran+1 yılama hep mi ne zaman sorsam hep öyle diyor aylardır
- +1 yıl
Oturuyorum dese hep mi oturuyor diyeceksin cunku ayni sey, isi gucu yok mu harbi evden ciksa eniste biraz oyleyse
+1 yılAnlamak için tek bir şey yapabilirsin. Eğer o "uzanıyorum" diyerek sana cinsel muhabbet açma kapısı aralıyorsa o kapıya kısa bir süreliğine girip asıl amacının o mu olup olmadığını öğrenebilirsin.
20 Yorumla
+1 yılbelki her seferinde farklı uzanmıştır. birinde yatağa uzanıyodur, birinde kumandaya uzanıyodur, uzanıyodur da uzanıyodur yani..
21 Yorumla
Soran+1 yılaa evet :D bu ihtimalleri düşünmedim ben zaten baska acıklaması olamaz bu kadar uzanmanın
Gizli Üye(36-45)+1 yılEli çükünde osbir çekecek senin ağzını arıyor yataktayım uzanıyorum kimse erkek arkadaşına böyle bişi söylemez amaç belli yani.
11 Yorumla
Soran+1 yılbende artık öyle düşünüyorum bazıları fesatsın diyor ama
+1 yılCünkü uzaniyodur yani altinda neden illaa bir fesatlik ariyosun ki
13 Yorumla
Soran+1 yılhep mi?
- +1 yıl
Canim hep olabilir genelde ben de koltukta da olsa uzanirim bu benim biraz usengec oturmayi sevmeyen birisi olmamla alakali
Soran+1 yılbiri sorduğunda söylüyomusun peki uzanıyorum diye ben uzansam bile söylemem ya
https://i.hizliresim.com/Q413b3.jpg
senin ki bundan heralde :D10 Yorumlaerkek arkadasina surekli ne yapiyorsun diye sormak da ayri bir tartisma konusu.
11 Yorumla
Soran+1 yılsürekli sormuyorum ne zaman sorsam dedim
+1 yılBöyle sorulara cevap vermiyorum. Genel de amaç sevgilisini bahane ederek başkasını arayan, erkek delisi kızlardan geliyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoyle deyim benim tum gunum yatakta uzanarak geciyor nerdeki bunalimda gibiyim. Ama senin gibi arkadaslarim sordugunda surekli uzaniyorum demiyorum , nette takiliom felan diyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılbak işte bende onu diyorum hadi sürekli uzansa bile niye söylüyor :D neyse zaten artık konuşmycam
Cevap sahibi+1 yılOnunla konussaydin bence bu konuyu
+1 yıluzanıyom demek işine gelıyodur bende hep oturuyom derim mesela
12 Yorumla
Soranee oturuyorum desin niye uzanıyorum?
- +1 yıl
oturuyom desede neden oturo bu diye sorarsın haa
Ben başka seyler düşünmeye başladım :) Sonun hayrolsun :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sürekli uzandığını sanmıyorum. o dediğı lafı klişeleştirmiştir hep öyle demek kolayına geliyor olabilirm
10 Yorumlanereye uzanıyormuş onu sor, boyu yetmiyorsa sandalyeye çıkıp öyle alsın :p
10 Yorumla
+1 yılbunu sürekli söyleyen erkek mutlaka farklı düşünceler icinde kardeşim
10 Yorumlabizim arkdaşta öyleydi bılgısayarı yatağa kor uzanır öyle oynardı :) başka bir arkadaşıma ne yapıyorsun dedıgımde hep oturuyorum sen ne yapıyorsun cevapını da aldım hep:)
10 Yorumla
+1 yılsenden bısıyler beklıo muhabbete gırmek ıstıyo ıste anlamıyonmu
10 Yorumla
+1 yılİsvişreli bilim adamlarının yaptığı son araştırmalara göre Sevgilisi napıyon diye sorduğunda UZANIYORUM diyen erkekler Diğer erkeklere göre %31265 daha zekiymiş...
00 Yorumla
+1 yılNapmaya çalışıyor? Uzanıyor :D
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın :D
- +1 yıl
O sana sorunca sende uzanıyorum de :Dd
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evdeysem napıyosun dediğinde yatıyorum, uzanıyorum, oturuyorum gibi cevaplar veriyorum bu altında bişey arama bence.
00 Yorumla
+1 yılşuanda uzanıyorum bil istedim :)
12 Yorumla
Soran+1 yılbıktım artık :D
- +1 yıl
Senin manitanda sorun var garantisi bitmeden git baktır arza vermiş. bir insan hep uzanırmı layn :D
Kiz icin fesat mi yoksa senin ://
12 Yorumla
Soran+1 yılkızlar niye hep aynı şeyleri söylüyor ya
+1 yılYamacıma Gel uzan demek istiyor adam mayış modda :)
00 Yorumla
+1 yılGece 12 den sonra mı atıyor bu mesajları :D
14 Yorumla
Soran+1 yılgünün her saati
- +1 yıl
Erkek arkadaşının attığı mesajlar beyinle yazlımayan sms sınıfına giriyor. :D
https://www.youtube.com/watch?v=VGz1dZ4Sg-g
Soran+1 yılyaa :(
- +1 yıl
Kendine dikkat et :D
Belki uzatıyorum demek istiyor ama söyleyemiyordur :D
00 Yorumla
+1 yılNe var bunda arkadaş anlamadım ki :/
11 Yorumla
Soran+1 yılboşver
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSurekli uzaniyo demkki
12 Yorumla
Soranvay be bu hiç aklıma gelmemişti işte
- +1 yıl
Yanına geliyimmi de bikere ve izle sonra
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Adam miskin çıktı Rıza baba.
33 Yorumla- +1 yıl
eig kesinlikle :D
- +1 yıl
saol :D
+1 yılTembel biri olduğunu anlatıyor:))
10 YorumlaAmacı uzanmak olabilir sanki yoksa çok mu şüpheciyim:
00 YorumlaBence bir sıkıntı yok abatmayalim derim
20 Yorumla
+1 yılUzatsın boşver sen yoldan çıkma
10 Yorumla
+1 yılbu çocuk yatalakmı.
32 Yorumla
Soran+1 yıl:Dd
- +1 yıl
nerde buluşuyorsunuz onun yatağında falanmı.
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılSalla gitsin niye yuz veriyorsunki
10 Yorumla Ben hazirim mesaji veriyo
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılUzanan Adam'a aşık olmuşsun.
00 Yorumla Adam issiz başka ne yapsın :))
10 Yorumla
+1 yılBaba yorgun ^^
11 Yorumla
Soran+1 yıl:Dd
Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. eee uzanıyor :) uzanmasın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılcevap yazmayın artık ya kaç gün önceki soru
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. ne fesatsın kız
12 Yorumla
Soran+1 yılfesat değilim o beni zorladı buna ya aylardır hergün sabah aksam uzanıyorum diyor nasıl bişeyse
Bende oyleyim ne var bunda?
00 YorumlaUzanıyorsa seni sevmiyor demekki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende geliyim yanina uzaniyim lafini bekliyor
10 Yorumla
+1 yılnasıl bakarsan öyle görürsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldam rahatta ne arıyon kı sen bunda
10 Yorumla31 thirty one pull
10 Yorumla
+1 yılYatmaya çalışıyor işte. Yatmasındamı ::)
00 Yorumlauzanıyorsa hayra alemet değildir sende uzanma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Oda senden
10 Yorumla
+1 yılsoğudun mu :D
20 Yorumlauyuşuk öyleyse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzanıyor.. Uzatıyor
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi