çok iyi anlaştığım birisi ama libidom hep yüksek diyo sürekli ve durup dururken bi şey istediğimde sursatıma oturursan olur falan diyo, sapık konuşma falan geçmedi aramızdan ben masum biriyim, geçen gün sus dedim susturmak istiyosan suratıma otur yazdı, rahatsız oldugumu belli ediyorum devam ediyo napabilirim. amacı ne
Güncellemeler
+1 yıl
lan beni öyle hayal etmiyodut bi de dimi offff çok iğrenç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Amacı ne yuzume otur vajınanı yalayayım dıyor. Adam sana onları yazara kendını tatmın edıyor belkı oturursun dıyede bır umut bekluyor
böyle düşününce daha da iğrenç oldu
Öyle zaten 🤷♂️🤷♂️
Senı azdrmaya calısıyor ıslanıyormusun oyle soyledgınde hayal edıynmu yaladgnı
evet ama çaktırmıyorum
Baska ne hayal edıyorsun
Böyle bir insanla konuşmak zorunda olmadığını unutma rahatsız oluyorsan konuşmak zorunda değilsin sevgilinse ayrıl boş ver kendini üzmene değmez
genel olarak çok eğlenceli gece yarısına kadar konuşuyoruz çok kafa ama arada bunu yazıyo görmezlikten geliyorum sürekli
Belki seni öyle de hayal ediyordur, hoşlanma sadece duygusal olmuyor bedensel de oluyor😂
genelde büyük popolulardan isterler bunu popon büyük galiba?
mesajlaşıyoruz, öyle fotograf da atmadım zayıf oldugumu biliyo sadece
hımm peki gerçekte nasıl, yani ben zayıftan biraz daha dolgunsun gibi anladım ?
Büyük ihtimalle çekici bir kadınsın ve sahiden de bunu istiyor
Boklu gôtünün kokusunu duyunca bir daha oturmanı istemez yavrum..
Dominant kadın istiyor sanki
Suratıma otur söyliyim 😅
ahahahaha oral yapmak istiyor işte
iyi de ben sessiz sakin masum biriyim öyle şeyler yaşamıycağımızı o da biliyo, gece gece azıp azıp mı yazıyo acaba
Evett azıyor Cem yılmaz bir defasında videosu da var youtube de uyudun mu diye yaz çıkar izle bana burdan yorum yaz bekliyorum
Skfkfgk birak onu
Facesitting seviyor demekki.
Cinsellik ne olcak
ama öyle biri değilim ki
Değilsen söyle keyfili olur ama otursan dimi 🤗