Selamlar.. Flört yani ilişkinin resmiyete kavuşmamış evresi olmasa nasıl olurdu sizce? :D :P Doğrudan seninle sevgili olmak isteyen biri var ve o aşamada tanıyalım birbirimizi diyor, ne dersin?
Bence flört olsun ya :D

Keyifli akşamlar..
#smell

Selamlar.. Flört yani ilişkinin resmiyete kavuşmamış evresi olmasa nasıl olurdu sizce? :D :P Doğrudan seninle sevgili olmak isteyen biri var ve o aşamada tanıyalım birbirimizi diyor, ne dersin?
Bence flört olsun ya :D

Keyifli akşamlar..
#smell
İlişkiler genellikle flörtleşme aşamasıyla başlar çünkü bu, birbirinizi daha iyi tanımanıza ve birbirinizle uyumlu olup olmadığınızı anlamanıza yardımcı olur. Ancak, bazı insanlar flörtleşme aşamasını atlayıp doğrudan ilişkiye başlamayı tercih edebilir. Bu, genellikle uzun süreli bir arkadaşlık sonrası olur, çünkü zaten birbirinizi iyi tanıyorsunuzdur.
Benim için flört etmek gerekli gelmiyor tabi yaşamadan bir şey diyemem
Flörtlük olmadan ilişkiye geçilmez bence. Muhabbet çok önemli, önce arkadaşlıkla başlar daha sonra taraflar birbirlerine güvenip sevmeye başlarsa sevgili olurlar. Flört etmek çok doğal bir şeydir, ötelenmemesi lazım ama süreyi de uzun tutmak olmaz tabi, max 3 ay flörtleşirsin daha sonrasında oluyorsa sevgililiğe geçiş yapmak istediğini dile getirirsin
Cevap
14Cevap
Bence de flört olmalı.. :D insan birini tanıyamadan zaten sevemez ki ya da aşık olamaz ki güven her şeyin başında geliyor. ben ilk önce flört ederdim yani tanırdım zaman geçirirdim konuşurdum. sonra sevgili olurdum. direk sevgili olalım diyen birine de güvenmezdim ✨
Benim ilişkilerim bu şekilde başlıyor zaten. Flört mevzusu pek benlik değil. Hoşuma giden kişiyi öncesinde pusuya yatıp izliyorum zaten ve uygun görürsem avliyorum direkt 😄
Flört=tanıma evresi. Tanıma evresi olmadan da ilişkiye başlamak olmaz. Cidden sevmediğim bir huyu olursa ilişkide yarı yolda bırakmış olunacak.
Bence flört güzel ya... Böyle, biri olsun seksen yaşına gelelim, torunlar kafamızdan takla atarken bile flörtleşelim🤪😂😂
flört evresini yaşamadan ilk birkaç günde sevgili olan ben
Alkol varsa masada gözler kesiştiyse kadehin buluştuğu noktada yaşarım anı hiç takmam detayları
Tanıdığın biriyse başlanır ama tanımadığın biriyse flört edip tanıyıp başlamak daha sağlıklı.
Flört ilk etapta kötü birşeymiş gibi gelebilir ama ciddi bir ilişki için biraz zamana ihtiyaç vardır, flört süreci olmalıdır.
Flörtleşmek ilişki demek değil miğ😁
Genelde ilişkiye başlamadan önce tanıma evresi olarak değerlendiriliyor 😄
Flört aşamasında kişiler hudutlarını belirler.
Mutlaka olmalıdır.
Yok dümdüz böyle sevgililik damdan düşer gibi 😀
Hayır başlamam
Biraz tanımak lazım 😂
Onu geçsek olur mu direkt evleneyim jxjdj
Olsun flört ya ama ciddi flört olsun
Flört sonrası ciddiyet beklentim… :)
Flörtleşmeye karşıyım dümdüz benim olmalı 😌
Birkaç hafta flört etmek lazım bence
Nooo, olmaz öyle şey😃
Flortsuz olmaz be
Keşke çıkma teklifi geri gelse
Ay yok ben korkarım.😨
Damdan düşer gibi sevgili olunmaz zatende tanımak lazım ilk.
En iyisi. Tanirsin sonucta
çok daha güzel
Hayır
Yok daha neler😅😂
Nayn nayn
başlanmaz
olabilir
Olur
Flört olmadan olmaz ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?