Anı olarak kalsın?

Çabaladım, yemin ederim ki kendi benliğimi unutana kadar çabaladım. Beni bırakmayacaktı, söz verdi. Tutmadı, oysa tutamayacağını bildiğim halde inanmaya başlamıştım ona. Ben toparlayacaktım onu, ben dağıttım. Sevgim ağır gelmiş ona, kaldıramamış. "Biri beni bu kadar anlamaya çalışmadı, belki de bundandır" dedi bana. "Daha erken bitirecektim, ağlaman zoruma gitti, kıyamadım" dedi. Sana ne demiştim sevgilim? Tükeneceğiz dedim. Tükendik, birbirimizi tükettik. Yine de hâlâ içimde sönük olsa da bir umut var. İleride sevilmediğini hissedersen beni hatırla. Ben seni hatalarınla koşulsuz sevip bekledim. Kendimi sana bıraktım ben, ruhuma işledim seni.. Bende bir şeyler hâlâ bitmedi, seni her özlediğimde yıldızlara bakıyorum. Bana seni hatırlatıyorlar yıldız güzelim.. Olsun, bana hayatımın en mutlu günlerini yaşattın. Unutulmaz anılar ve izler bıraktın. Sen benim için asla bir hata olmadın, sana kırgınlık dışında bir şey hissedemiyorum.. Aşıktım, kör kütük aşıktım tek odağım sen olmuştun, beni istemediğini, sadece bir heves olduğumu hâlâ kabullenemiyorum. Sen gittin, beni de alıp götürdü yokluğun. Yeri geldi ben ailemi karşıma aldım senin için, ailemden koptum senden kopamadım. Ama olmadı, oldurmaya çalıştık ama olmadı. Varsın olmasın. Aklının bir köşesinde güzel bir anı olarak kalabildiysem ne mutlu bana.. Hakkım helal olsun sana. Sen de helal et. Dünyadaki bütün mutlulukları sana dilerim. Hoşça kal, kendine iyi bak. 🤍
Anı olarak kalsın?