Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar karşımdaki insan bir koca erkeği. Özgürlüğüne düşkün duygusuz bir varlık maalesef
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar karşımdaki insan bir KOVA erkeği. Özgürlüğüne düşkün duygusuz bir varlık maalesef
Arkadaşlar instagramdan biriyle tanıştım. Bir kere görüştük. Ben ondan hoşlandım. Sonrasında o normal arkadaş gibi devam ediyor. Ama ben ona kendi düşüncelerimi söylemek istiyorum. Sizce bunu yapmalı mıyım. Ne olabilir ki en kötü reddedilirim. En azından aramızdaki bu belirsiz durum bitmiş olur. Sizce ne yapayım. Bir kızın bir erkeğe açılması onu tanımak istediğini söylemesi çok mu kötü bi şey? Sizce ne yapmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
içinde kalacağına söyle gitsin dediğin gibi en kötü reddedilirsin ne olacak yani dünyanın sonu değil.
Onu şımartmaya değer mi yoksa havalı olarak takılmaya devam mı etsem bilemedim
Jsudjd aga sen onu tutamazsin kac kızla fingirdesiyordur. Ama icin rahat olsun sadece sana degil butun kizlara ayni. O sevgili olmaya gelemez. Kendimden bilirim
Açılmak kötü bı şey değil de ilk bulusmadan sonra yapmak da kaçırmak bence
Peki ne yapayım. O ilk buluşmadan sonra ekstra ilgisinin olduğu bi şey yapmadı evet. şu an belki ilgim olduğu belli etsem götü iyice kalkacak. Ama arada belirsizlik olsun istemiyorum. Herkese karşı aynsını yapıyorum. Hiçbir şey konuşulmadan ortadan kaybolup gidiyor mesela bu sefer böyle olsun istemiyorum
Kendini göster belli et duygu gör
Hani ilk buluşmadan sonra bir etkilenseydi iletişime hiç ara vermeden artırarak devam ederdi ama bunu yapmadı. Duygusu belli aslında. Ben sadece ne olacaksa olsun istiyorum
O zaman yapıştır git
Konuş kafan rahatlasn
Benim hiç rahatlamıyor biri yok çünkü
Ne yazmalıyım konuya nasıl gireyim?
Yüzyüze görüşüyomusunuz
Çok erken
Peki ne zaman. Bana karşı ekstra yapacak bi şeyi yok. Neyi beklemeliyim veya ne yapmalıyım şu aşamada,
Senden hemen hoşlanmayabilir ki şu an anladığım kadarıyla hoşlanmıyor bu yüzden erken diyorum. Sana bağlanmasını sağla bunu konuşmanla tepkilerinle buluşunca hafif dokunuşlarla yapabilirsin gene hoşlanmazsa artık senin yapabileceğin bir şey yok sessizce hayatından çıkart
Evet çok haklısın. Ama bi mesaj trafiğimiz yok. Arada birbirimizin hikayelerine dönüyoruz o kadar. İkinci bir buluşma olur mu onu da bilmiyorum. İlk buluşmayı da ben istedim yani düşün. İstekli geldi ama sonrasında istediğim ilgiyi ben göremedim. Ben sadece o benim be düşündüğümü bilsin en azından bi kafası karışsın istiyorum
Şunu da biliyorum eğer hoşlansaydı ya da hoşlanma ihtimali olsaydı arayı hiç açmazdı. En azından ilgisini çekseydim bi şekilde belli ederdi ama yapmadı.
Eğer senden hoşlanmıyorsa ne düşündüğünü bilmesi kafasını karıştırmaz direk iletişimi keser bu noktada sen biraz daha ilgi ver aşırıya kaçmadan tabi bunlardan sonra artık o da yazan taraf olmuşsa veya buluşmaya çağıran kendine bağlayıp teklif edersin ama gene yazmıyor buluşmaya çağırmıyorsa iletişimi tamamen kes bu noktada belki ilgi kesilince geri döner bu sefer de yazmayan ilgisiz taraf sen ol.
Çok haklısın ve bu canımı sıktı :( Peki böyle hafif ilgi dalgası şeklinde devam edeceğim :) Ya işte bi şey olacağı yok da insan yine de bir umutlanıyor :(
Olacağı madem yok ne diye vakit kaybediyorsun hem umutlar boşa çıkınca insan bi boşluğa düşer bence sen yol yakınken vazgeç
Hep kaçan taraf ben oldum şimdiye kadar bir sefer de birine karşı ben isteki taraf olayım istiyorum
İstekli ol ol da imkansızi da denemek mantıklı değil
Denemelisin şansini
Tanismak jsterseniz diye bir giris yapabilirsin
Acil bence
Konuşmalarınız normalde nasıl gidiyor
Klasik havadan sudan. Arada hikayelerimize dönüyoruz birbirimizin
Imali bir hikaye at ne bileyim seni tanıyana kadar hiç mutlu değilmişim vs yaşamamıştım. gibi bekle donmesini
Çok zor öyle bir şey bulmalıyım 🫣
Nasıl bisey
Bilmiyorum işte
Soyle yapalim sen ona günaydın ya cevabına göre yol izleyelim okurmu
Günaydın dedim günaydın dedi mesela eee gerisi yok 😃
Bugün ne yapıyorsun yaz
Senle müsait olunca konuslaimmi yaz
Önceden ne konuştuğunuzu bilmiyorum ki
Neyse bunun için biraz cesaret beklemeliyim
Beklersen kaybedersin bilgiye soyledim
Adama dün değil önceki gün napıyorsun dedim. İyi dışarda oturuyorum. Sen napyoesun dedi. Evdeyim sıkılıyorum dedim. Niye bugün haftasonu dışarı çoksaydın dedi. Bu kadar yani. Zaten kazandığım bi şey yok. Çok ilgisiz
Ozman tam tersini yapıyoruz yazma oyazincada yazma gec yaz kaç yasindasin sen
Açılın
Açılma