Bitlisli aşiret sevgilim var, sizce olur mu?

Sevgilimle şu an 2 haftadır çıkıyoruz 3 aydir instadan takipleşiyorduk gerçekten iyi gibi yani şu an ama esnaf yani bunların züccaciye gibi bi mağazaları var beyaz eşyadan tut atletle kadar herşeyi satıyorlar baya büyük 20 yaşında askerliğini yapmış kendi evi arabasi var genelde gün içersinde ben ararim bazen kapatır otamatik mesaj gönderir sizi sonra arayacağm diye bazen ise acar genelde müşteri gelir konusmaya fırsat kalmaz birde ya arapça ya da Kürtçe konuşur işte zamanı olduğu zaman bana zaman ayırmaya çalışıyor 4 gece düğün yapılıyormuş orlaralarda birde 600Binlik altını takiliyormus işte Nişan yaptığında mesela 1 hafta sonrasi düğün yapılırmış adetleri öyleymiş benimle konuşurken ciddi evlilik konuşuyor ama maalesef ki uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz o Bitlis de ben Samsundaym ayrıca seneye Mayıs gibi gelicem diyor daha 6 ay falan var yılbaşında gel beraber kutlayalım dedim ama işleri varmış 2. Dükkanlarını açtıkları için elaman yokmuş altında arabasi var 1 günlüğüne gelsin kalmasın yani çok bir şey istemiyorum 1 kerede görsem yeterdi birde kiloma. laf yapıyor ben 77 kg o 73 zayıf bana 60 kg altina in diyor gelinlik olmaz diyor ama dalga geçerek çok söylemiyor birde bu Kürt aşırı bağlı dinine ırkına filan aşırı kıskanç onu giyme bunu etme erkekler sana. bakmasin akşam dışarı çıkma zaten akşam dışarı çıkan birisi değilim bu arada o 20 yaşında ben 17 yaşıma giricem bilemiyorum ben bu yüzden seneye son sınıf açığa alip biraz para biriktirip çeyiz dizmek istiyorum direk 18 de evlilik nişan yapmak istiyorum sonuçta evi arabasi işi gücü var acaba babam verirmi vermezse kaçırıcam dedi😂
Olurunuz var
Hiç şans yok bundan adam olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bitlisli aşiret sevgilim var, sizce olur mu?