Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bu kuyudan nasıl çıkarım 🙏🏻?

2-3 ayda 1 görüşüyoruz. Her görüştüğümüzde giyimimle ilgili kusur buluyor. Amma benle tanıştığında üzerimde kısa bir elbise vardı, tırnaklarımda kalıcı oje vardı. Şimdi ojemin rengine bile laf ediyor. Kırmızı oje sürme, onu giyme falan filan. Dudağıma dolgu yaptırdım "sen bu halinle bizim aileye yakışmazsın, git erit" dedi. Hala da her konuşmamızda yüzüme vuruyor ve moralimi bozuyor. Ben küsünce de telefonu kapatıp uyuyor.
Bir yere gidiyor mesela neredesin diye soruyorum nerede olduğunu demeyi kendine yediremiyor. Beni anlamadığı için defalarca uzun mesajlar yazmama rağmen görüldü atıp 3-4 gün yazmıyor sonra bir şey olmamış gibi geri dönüyor. İlgi veriyor, ciddi düşünüyor benle amma sen uslu biri olursan daha çok severim diyor. Biliyorum bunların hepsi manipüle etmek için amma bu kuyudan nasıl çıka bilirim? Daha aklıma gelmeyen binlerce şeyler var..

Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bu kuyudan nasıl çıkarım 🙏🏻?