Arkadaşlar bir buçuk yıllık iliskim var kizin bi ilişkisi olmus kiz diyodu ben arkadaş gibi seviyodum çok sevmiyodum vs diyodu bana dün sordum biraz kız ona karşı işte sürünsün köpek hakkımı helal etmiyorum ona gibi soylemler yaptı bu nefret benim hoşuma gitmedi sizce neden? Ve ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç anlamam öyle tipleri
Kız unutamamis demek diyebilir miyiz peki
ayrılma sebebi bu konuda cok onemli.
Peki unutamamis mi sence neden böyle sinirlendi sonra niye ofkelendin dedim ya beni darlamisti ondan yoksa umrumda değil dedi
Ben geçmişini kurcaladim kızın yani ama kız zaten çok anlatma tarafi değil bana karşı da aşırı temkinli geliyo onunla da 1 sene surmus dedim niye ayrilmadin ya işte darliyodu ondan yapamadim faaln filan dedi
ya ben mesela erkek arkadasimla konusuyor olsam eski ilişkimin konusunun gecmesini cok istemezdim ayrıca karsimdaki de eski sevgilisinden bahsetse demek unutamamis derdim. bence kiz gayet de unutmus rahat ol
Ama öfkeli olması yani öfke de bi his sonuçta ya ondan dolayı kafam kurcalandı mesela ben eski sevgilime beddua etmem umrumda değil çünkü hiç bir duygu beslemem o yüzden sordum kafam karıştı
Kız bide bana karşı çok temkinli geliyo şimdi diyorum ki acaba geçmişte böyle canını yaktılar da ondan mı diyorum. Her şeyi geçtim sevmiyodum dedi sevmiyosa nasıl 1 yıl birlikte oldu onu anlamadım ben yani çelişkili geliyo bana
Ya şöyle sen eski sevgilini kafanda bitirebilmişsin bu çok güzel ama sevgilin nefret bile etse hala düşünüyor olabilir.. Bide sevmediği birisine 1 yılını vermesi bana cok garip geldi bence sevmeme ihtimali yoktur seviyomuştur ama ayrılma doneminde cok pisman olup nefret etmistir ondan oyle diyodur.. Sen bence bunu ona net bi şekilde dile getir sor neden hala ona sinirlenip ofke besliyosun neden kafanda bitirmedin de
Sen açtın konuyu dedi yoksa ben sinirli değildim vs dedi kız ama ben dedim geçmişinde ne olduğunu merak ediyorum dedim. Kız oğlanın elini tutmuş öpme oldu mu dedim yok dedi. Bende diyorum ki madem sevmiyodu oğlan bunu 2 kez aldatmis dediğine göre. 2. De ayrılmış bu yani niye affetti o zaman. Köpek gibi de seviyomus bence ama hala inkar ediyo. Geçmiş konusunu da bi daha duymak istemiyorum dedi
Şimdi böyle geçmişini saklamaya çalışan birine ne kadar guvenebilirim ki ben yani bu kadının yalan söylemediğini nerden bilebilirim
Ya şimdi böyle sevmiyodum falan diye bisey yok bence ya. sacmalamis. bi insan sevmiyosa sevgili olmaz hadi oldu diyelim aldatmasını bahane bilip ayrılır affetmeyi aklından bile geçirmez bide affetmis bence aldatılan bi kiz affediyosa ya buyuk asıktır ya da gercekten saftır. bence saf chnku ben aldatılmayı asla kabul etmem asık bile olsam.
Valla bilmiyorum saflik var zaten ama beni de nasıl diyeyim kandırıyor gibi hissediyorum çünkü erkeklerle iletisiminde cekinmiyo hiç saf bi kız böyle olamaz ya bence ben rahatsız oluyorum diyorum is yerinde patronun çocukları bunun dikkatini cekmeye çalışıyor işte benim hakkımda hatta kötü konuşmuşlar kız da geldi bana yetistirdi böyle dediler diye dedim diyemedin mi savunamadin mi beni dedim. Ya ben diyom da onlar genede söylüyorlar dedi. Yıkıldım orada ben ya
Kız benimle nasıl diyeyim cinselliğe hiç gelmiyo konusunu kapatıyor hemen. Ha ben demiyorum 7 24 olsun ama binde bir yapiyom mesela şaka yapiyom kız hayvansin sen diyo bana. Neymis gerçek seven dokunmadan uzaktan severmiş öyleymiş
Ben sevdiğim kadını arzuluyorum yalan yok. Hani ileri bişey olmasin ama bı öpme dokunma da olur ya bence o kadar da olur
Kız inatla sevgi yoktu dedi bana bide ya sevmediğin biriyle nasıl 1 yıl olabilirsin ki ben anlamıyorum hadi oldun diyelim. Twitterda yakaladım ayrılık laflari begenmis dedim bunlar ne dedim ya anlam yükleme işte hoşuma gitti beğendim dedi
Ya cinsellik konusunda bisey diyemiyorum her kızım bakis acisi veya hazır olup olmama durumları farklılık gosterebilir ama ben senin yazdıklarından cok sevilmedigini anladım. yani soyle cok sevilmedigini demeyelim de senin daha cok deger verdiğini.. cınku biraz ilgisiz gibi ve sana karsi biraz savsak davranıyor gibi..
Aynen öyle bak sende aynısını söyledin
Etrafımdaki herkes aynısını diyo kız diyorlar gecmisinde bişey yaşamış seninde aynısını yapacağını düşünüp uzak duruyo diyolsr
bence de ben aska sevdiğim erkege bu sekilde yaklasmam senin yazdıklarını okurken ben bile sinirlendim sen bence daha iyi birisini hak ediyosun ama hayırlısı olsun yine de
De mi yani sonra da ben seni arayip soruyom ilgileniyom işte diyip çıkıyor işin içinden tartisma oluyo hep o haklı oluyo
Hayır be senin aynısını yapmani düşünüyorsa seni insan yerine koysun.. bence sen ona cok belli ediyosun sevdigini ettigini o da diyoki kendince eski sevgilime iyi davrandım da noldu gitti bu gitmez nasılsa diyip sana ilgi gostermiyor biraz ilgini cek bakalım yanasir
Öyle oluyo zaten o yanasiyo ama ben dayanamiyom yumusuyom hemen seviyom çünkü kiyamiyom ki
hayır bu iliski bu sekilde yurumez agirligini koru bence.. hep onun dedikleri olursa senin bi baskinligin kalmaz
Böyle bencilce hareket ediyo işte ve sevgim bitiyo artık hissediyorum sonra bana sen beni eskisi gibi sevmiyosun diyo trip atıyor
Ben cekecem kendimi geri artık bakacam sonra inceldiği yerden kopsun napiyim
İçimden gelmiyo çünkü birşeyler yapmak sonra diyo ki sen benle mutlu değilsin diyo bişey diyince
evet mutlu değilim de sen zamanla beni bu hale getirdin benim sevgimi haketmiyosun de ayrıl gitsin sana kız mı yok be seni haketmiyor boş ver daha iyileri cikar karşına mutlaka
Bi daha derse diycem evet etmiyosun beni diycem bakalım ne yapacak sonra çaba veriri mi vermez mi bakacaz
Dedim hevesimi kirdin vs diye konuştum şimdilik düzeldi gibi ama bakacaz zamana bıraktım artık
aynen öyle belki de ayrılmanı bekliyor senden hosuna gidicek belki de ayrılıyorum demen.. o yuzden sen biraz geri dur bakalım seni geri kazanmak icin cabalicak mi
Ya gecmisiyle yasayan biri istemiyorum ben unutamadiysa gecmisini beni niye kullandi zaten sürekli üzülmek istemiyorum diyip duruyo ondan temkinli geliyor bana
hayırlısı olsun umarım mutlu olursun
bence de seni belki de onu unutmak icin kullanıyordur bilemiyorum üzülerek söylüyorum bunları uzuldum
İnşallah ya çok teşekkür ederim ama kız geçmiş konusu açılınca sessiz kalıyor yani bi boklar yemis gibi hissediyorum zamanında
Herkes hak ettiğini yaşar ama bu kızdan intikam almadan ayrılmak istemiyorum bunca zaman kahrını cektim artık yeter gerçekten intikam alcam içim sogusun
Sende çok sağol çok teşekkür ederim hani cevabın için eğer istersen özelden de anlatabilirim uygunsa tabi senin için
müsait oldugum surece dinlerim tabi ki anlatabilirsin sardı konu
Takip ettim seni geri takip yaparsan eğer konuşalım tabiki sormak istediğim çok şey var da fikrini almak isterim
tabi kabul ediyorum