Bir kiz var hoslaniyorum acikcasi bakip bakip goz ucuylada olsa bakan sonrada biçak keser gibi bakmayi kesmesi dalga mi geciyor egomu kasıyor anlamadim
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplarmisiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Kizlar Sorum Şu Bakip Bakipta Sonra Neden Bakmamaya Başlar?
kızın kişiliği nasıl? kendimden örnek vereyim sevgilim ile sevgili olmadan önce ona aşık olururum korkusundan bakmamaya kendimi ona karşı soğutmaya calısıyordum aşık olmamak için kızda böyle bir şey deneyebilir tabi bu kişiden kişiye farklılık gösteren bir şey belki de birbirinizle bakışırken yakalandınız utangaclıktan yapıyor kişiliğiyle alakalı bş durum bana göre
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kizin kisiligi hakkinda sana biraz bilgi vereyim sadece kendi magazasindski kisiler ile ve tanigi kisiler ile muhattap , sessiz sakın cool bir yapiya sahip basinda bir evlilik gecmis bosandi ! Çok ağirbaşlı biri yani mesela ilk bakmaya basladiginda yanindan gecerken beni suzdu diye bilirim yakindan asla bakmiyo genellik yakinda ya benim yanimda ya da onun yaninda biri oluyor ve goz ucuylada baktiği oldu bir kac gundur bakmayi kesti fakat bu sefrde tuhaf bir sekilde karşilasiyoruz.
Böyle depresif bi yapıya sahip mi önceki evliliği yüzünden bazı şeyler ağır gelmiştir belkide, biraz daha zamanın geçmesini bekle belki zamana ihtiyacı vardır ikinizin de yalnız oldugu bir anı yakalamaya çalışıp sohbet etmeyi denebilirsin
baktın tık yok çok kesiyor sen bakma bir süre kaçamak takıl sana bakarsa kesin senden hoşlanıyor gşt konuş o zamn çünkü sen adım atmasını bil içine dert olmuş ki buralara düştün zaman kaybetme benden sana tavsiye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
kızın kişiliği nasıl? kendimden örnek vereyim sevgilim ile sevgili olmadan önce ona aşık olururum korkusundan bakmamaya kendimi ona karşı soğutmaya calısıyordum aşık olmamak için kızda böyle bir şey deneyebilir tabi bu kişiden kişiye farklılık gösteren bir şey belki de birbirinizle bakışırken yakalandınız utangaclıktan yapıyor kişiliğiyle alakalı bş durum bana göre
Kizin kisiligi hakkinda sana biraz bilgi vereyim sadece kendi magazasindski kisiler ile ve tanigi kisiler ile muhattap , sessiz sakın cool bir yapiya sahip basinda bir evlilik gecmis bosandi ! Çok ağirbaşlı biri yani mesela ilk bakmaya basladiginda yanindan gecerken beni suzdu diye bilirim yakindan asla bakmiyo genellik yakinda ya benim yanimda ya da onun yaninda biri oluyor ve goz ucuylada baktiği oldu bir kac gundur bakmayi kesti fakat bu sefrde tuhaf bir sekilde karşilasiyoruz.
Yorumunu alabilirmiyim su yazdiklarimdan
Böyle depresif bi yapıya sahip mi önceki evliliği yüzünden bazı şeyler ağır gelmiştir belkide, biraz daha zamanın geçmesini bekle belki zamana ihtiyacı vardır ikinizin de yalnız oldugu bir anı yakalamaya çalışıp sohbet etmeyi denebilirsin
İstek atacagim o kadarı bilmiyorum, ama bu surec baya uzun bekledim ya 1.5 ayi geçti kaçmasindan korkuyorum
bende aynnı hareketi yapıyorum ama ben hoşlandığım belli olmasından korktuğum için yapıyorum
Baktigi zaman uzun uzun bakiyor goz ucuyla bakti bir kac kere bugunde tuttu bir musteri ile kahve içti ve arkasini bana donuk bakmadi bile bana
Hoslandigi anlamasindan niye korkuyorsun ki?
bakışlarını yakalamaya çalış gülümse
statü olarak benden üst konumda bide emin olamadım ondan kaynaklı
Yarin adim atacağim sosyal medyadan istek atacagim
oda kaçırıyor bakışlarını o baya utangaç ya asfggkdgdfh
Aa ayni benim gibi desene
baktın tık yok çok kesiyor sen bakma bir süre kaçamak takıl sana bakarsa kesin senden hoşlanıyor gşt konuş o zamn çünkü sen adım atmasını bil içine dert olmuş ki buralara düştün zaman kaybetme benden sana tavsiye
helal sana yap gitsin ya ne olucak
Hemde ne dert oldu bakmayacagim diyorum surekli. karşilasiyoruz. Hiç gitmeyim boş ver o kiz sana bakmaz diyorum ama iste gonul dustu birine
çok yapmayın bezdik ya anlayamıyoruz
Neyi çok yapmayalim anlamadim da sizlerde biraz acik olarak belli edin ya
utanagaç davranıp bakışlarınızı hemen kaçırmayın
hadi olur inşallah güzel haberini bekliyoruz
Bilmiyorum insallah olur ! Utangac davraniyoruz çunku kaybetmekten korkuyoruz