Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk yıl dönümü kutlaması nasıl yapılır yapılmalı?
İlk yıl dönümü kutlaması size özel olacağından güzel bir akşam yemeğiyle dışarda geçirerek, kutlayabilirsiniz.
Daha sonrasında güzel bir film seçerek sinemaya gidebilirsiniz. Ya da bir sahil kenarında yürüyüş yaparak sonlandırabilirsiniz...
Selamlar,
Öyle aman aman büyük organizasyonlara gerek yok bana göre. Kendini aranızda da oldukça güzel bir şekilde kutlayabilirsiniz. Tabi ki bunu dışarıda bir mekanda yapmak çok daha keyifli hale getirecektir. Özellikle romantik bir mekan seçip burada baş başa birlikte vakit geçirmek ilk kutlama için oldukça iyi bir seçenek olacaktır diye düşünüyorum. Beklentileri çok yüksek tutmadan fazlasıyla eğlenebileceğinizi düşünüyorum.
Daha önce hiç yapmadığınız bir şeyi deneyin: Bu yıldönümünüzde her ikinizin de yapmak istediği ancak yapma fırsatı bulamadığı bir şey ile birbirinizi şımartmayı deneyebilirsiniz.
Aktivite yapın: İstediğiniz herhangi bir aktiviteyi gerçekleştirebilirsiniz; doğa yürüyüşleri, bowling oynamak ve bisiklet sürmek gibi aktiviteleri gerçekleştirebilirsiniz
Merhaba, çok fazla gösterişe gerek yok bence. Tamamen çiftlerin tercihine kalmış. Bana sorarsanız bir sahil veya göl kenarında küçük bir pasta ve hediyeyle bile kutlanabilir yani yeter ki gönüller bir olsun. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
2Cevap
Güzel bir yemekle plur bir pasta keserekte olur
güzel bir yemek ve erkeğin kadına hediye alması lazım sonra yatakta güzel bir gece.
Peki sadece erkeğin mi hediye alması gerekiyor
kadın da alabilir tabii ama erkek kesinlikle almalı
bence sevişerek kutlanmalı