Ciddi yola girmek isteyen insan böyle yapar mı sadık olmak bu degil napmalıyım akıl verin?

4 buçuk senelik ilişkim var evlilige giden geçen şifreni ver dedim Instagram vermedi adımın harfini yaz dedim yazmadı kendime özel alanım kalsın beni sıkma boğma dedi neyse dedim dün de Bi bakayım kimleri takip etmiş diye iki kız profili var ve ikisininde bütün resimlerini beğenmiş o kadar çok sinir oldum ki söyledigim de ise çok taktın bu instaya ne var begendiysem seni aldatmadım ihanet etmedim kimseyle konuşmadım bana güvenin yoksa bitirelim dedi bende bitirdim. Artık çok yoruldum çünkü ben ona hep sadık kaldım bir Allahın kulunu dahi eklemedim hiç bir yerden madem evlenicez böyle şeylerin olmaması gerekiyor diye düşünüyorum bıktım artık bu huyundan. Yazıyor şimdi vereyim şifremi kapatayım hesabı diye hiç bir şeyine inanmıyorum ben dedigim de yapmayan insan şimdi yapmaya çalışıyor. Napmalıyım sizce fikir verin

Ciddi yola girmek isteyen insan böyle yapar mı sadık olmak bu degil napmalıyım akıl verin?