Yani sevgilisiyle evlenip güzel bi yuva kurmak neden bu kadar zor?
Sizin bizimle gönül eglendirip sonra zamanı gelince bizi üzmeye ne hakkınız vardı 😢
Yani sevgilisiyle evlenip güzel bi yuva kurmak neden bu kadar zor?
Sizin bizimle gönül eglendirip sonra zamanı gelince bizi üzmeye ne hakkınız vardı 😢
Yaşim 23. Tavsiyem şu ki görüştüğünüz kisiye acik olun. Ben ciddi iliski insaniyim, evlilik dusunuyorum, seninle de bu amacla cikiyorum eger bu konuda bir tereddutun varsa, beni oyalayacaksan, evlilil dusunmuyorsan hic baslamadan bitirelim, birbirimizin zamanini almayalim deyin. Yoksa gunumuzde erkekler sizinle gonul eglendirir eglendirir, bir taraflarini tatmin eder eder ayrilirlar. Kendinizin degerini biraz bilin. Kimse bulunmaz hint kumasi degil.
Onun disinda iliskiniz icin kafanizda bir tarih olsun. Iste benimki 6 ay ile 1 yıldır mesela. Bu surec gectikten sonra ben yanimdaki erkekten bir sey beklerim. Ve kendisine de derim evlensek mi artik, evlilik dusunuyor musun vs diye. Yani evlenelim diyor mu, ailesiyle tanistiriyor mu, ben evlilikten bahsedince kaciyor mu, geçiştiriyor mu? Karsi tarafi tanimak icin en fazla verdigim sure 1 yildir ve hayli hayli yeterli bir sure. Birini ayni eve girmeden zaten tanimayazsiniz isterseniz nikahsiz 10 yil geçirin. Hem tanimak icin hemde niyetini anlamak icin yapiyorum bunlari.
Bundan sonra yanimdaki erkek beni istiyorsa gerekeni yapar, yapmasi gerekeni zaten bilir. Yapmiyorsa anladigim kadariyla bizden olmayacak der yoluma bakarim. Canim yanar mi belki ama bunu gunumuz erkeklerine yapmazsaniz bir taraflari sıkıya gelmezse * sene evlenemezsiniz açıkçası.
Ben iliskiye baslamadan önce evlilikle ilgili dusuncelerini sorar oyle devam ederim. Cinselligi de konusurum. Yapmayacagim derim. Bunu da benimle bunun icin mi cikmak istiyor yoksa gercekten bel alti bir dusuncesi yok mu diye yaparim. Iliskimiz icinde de en azindan bir 6-7 ay mesafeyi korumaya dikkat ederim. Bazi erkekler nasil olsa ben seni o kivama getiririm, benimle beraber olursun, ben seni manipule ederim sende istedigimi verirsin kafasinda oluyorlar. Bu manipuleye dusmememek icinde yakinlasma durumuna girmemeye dikkat ederim. Zaten o sira bircogunun sabri tükeniyor ve madem yapmiyorsun beni ugrastirma bosuna diyerek sizin bir sey yapmaniza gerek kalmadan kendisi defolup gidiyor.
Iliskimize de en fazla 1 yil veririm. Bu noktadan sonra ya devam ya tamam. Daha da kimse kimsenin vaktini çalmasın. Bu sınırları koydugumdan beri daha rahatim acikcasi. Bu konuda ipleri erkegin eline verirseniz tamam guzelim, olacak yapacagiz, bilmem ne cümleleriyle bir bakmissiniz 5 yili falan devirmissiniz, sizin sinirlariniza da girmis. Boyle olmaz. Erkek dedigin kadina o netligi ve o mertligi verecek. Ben seninle ciddiyim netligini verecek. Veremiyorsa ayrılın zaten kendinize yazik edersiniz. Yapmak isteyen, ciddi olan erkek ennkisa surede niyetini belli edip gerekeni yapiyor zaten.
Genelde şöyle bir durum var insanlar artık kendini tanıdığını sanıp ne istediğini bilmeden hayatlarına birilerini alıyorlar ama sonra göz ardı etti ya da fark etmediği şeyleri görünce ayrılmak istiyorlar. Buna verilebilecek bir sürü örnek var mesela bazı kişiler seviyorum der ama aslında sevmez ve sevmenin sevilmenin nasıl bir şey olduğunu bilmez. Kimisi yanlış şeylere sevgi der. Kimisi daha ilişki yapabilecek kadar olgunlaşmamıştır ya da enerjisi yoktur sorunu vardır falan çok etken var yani. Benim bu zamana kadar tanıdığım çoğu erkekte laf vardı icraat yoktu ama icraat yapan ile de şu an beraberim zaten. İlişkimiz çok uzun değil yine de çoğu kişiden daha güvenilir, düzgün ve dürüst birisi. Ne istediğini bilen seni yormayan insanla olunca cidden mutlu oluyorsun. En önemlisi de en ufak şey de ilişkiyi bitirmeye kalkmayan sahip çıkan biriyle olmak.
Aklı yerinde olan sevgili yapmaz ömür boyu kimse kimseyi sevmez sevemez ki sevse bile sevgili olanlar max 1 yıl sevgili kalabiliyor daha sonrasında araya aldatma girebiliyor ayrı kalma söz konusu oluyor soğukluk olunca da iş bitiyor en iyisi karşı tarafında kendininde olgunlaşmış olduğu zamanda sevgili yapmak
Ayrica sevgili olayında anlamadığım şey ömür boyu karşıdaki kişiyle mi yaşamak istiyorlar yoksa sadece takilmalik mi
Eğer takilmaliksa buna sevgi denmez
O kişiyle evlenmek falansa amaçları bu gerçekleşmiyor zaten
Cevap
10Cevap
Çünkü aşk olmuyor.
Çünkü istekler bitmiyor.. kimse anlayışlı olmuyor bu sefer olsun diye diretiyo, karşı taraf zorlanıyor tahammül bitiyor.. puff o büyü bozuluyor iş evliliğe gidemeden bitiyor
Bir yemeğin tek bir tarifi yok. Bu şekilde düşün.
Çeşit çeşit erkekten sana en yaygın olan çapkın zampara türü denk gelmiş.
Geçmiş olsun..
Merhaba, sevgili olduğunuz zaman çok fazla baglanmamak en iyisidir ayrılınca çok üzülüyoruz en iyisi çok baglanmamak
Her sevgilinle evlenseydin? ohooo 😂😂😂
Zaman geçirdikçe tanıyosun olur olmaz diyosun bu kadar basit
Sıkılıyorlar sanırım güzelim sonrada hadi ayrıl bitsin falan filan işte 😌
Zaten çoğunun niyeti evlenmek değil eğlenmek amaçlı sevgili yapıyorlar istediklerini almak için
Erkeklerin çoğu sevgili hasretini bastırmak için sevgili oluyor canı gönülden sevdiği için değil
Bı taraf düzgün değilse ya da kafa yapısı aynı değilse ruh ikizi değilse ayrılık oluyor
Erkek milleti hep farklı birini arıyor tabi böyle kızlarda var cinsiyet ayrımı yapmamak gerek ama , bunun nedenini bende anlamadım seviyorsan niye ayrılmak istiyorsun be adam
öyle bir şey yok yanlış insanlar çıkmış sadece karşına
Size sormak lazım onu
Onun adı sevgililik değil. Onun adı y. saklik. iyi tanimadan yelkenleri suya indirmemek lazım
yanlış erkek seçip ağlamaya gelenler var yine😄
olması gerektiği gibi
iki tarafın nefsi yüzünden
off bende anlamiyorum valla
Sonu ya ayrılık ya aldattma
Neden hep öyle
Bunu bile bile neden herkes sevgili yapıyo peki
Her şeyin biteceğini bile bile
Peki sen inanlardan mıydın
Çok kötü yaaa bende öyle oldum
Himmm iyi gibi
Bende napammm bilmiyom