Kimi cok sevsem kime cok deger versem benden kaciyor?

Ben 23 yaṣindayim hic sevgilim olmadi ben eglenmek icin birini aramiyorum gercekten devmek sevilmek istiyorum ve sadece iki tane kiza deger verdim onlarda benimle oynadilar ben yurt diṣinda kaliyorum ve hoṣlandigim kiz turkiyedeydi sirf onu görmek icin onunla daha fazla vakit gecirebilmek icin 3000 km yol yaptim derslerimden geri kaldim ve elim yuzum duzgun sigara kulanmam icki icmem giyimime kendime cok dikat ederim ve o kizi cok fazla onemsiyorum onu mutlu etmek icin elimden geleni yapiyordum onu kaybetmemek icin agzimi acmiyordum hakli bile olsam altan aliyordum turkiyede onunla gezdik gulduk eglendik ve sonunda bzna mesaj atiyor senle arkadaṣ kalalim ikimiz arasinda imkansiz dedi ve sonunda onu umursamayan sadece onunla eglenmek icin birlikte olan biriyle oldu benim bu cok zoruma gidiyor ilaha kötu mu olmam lazim yani neden deger verince insanlar sevmiyorlar istemiyorlar ama sorsan nasil birini istiyorsun bana deger verecek beni sevip sayacak biri istiyorum derler artik cok yoruldum vallaha aṣktan yana hic ṣansim yok benim maalesef
Kimi cok sevsem kime cok deger versem benden kaciyor?