onu neden unutamıyorum bilmiyorum çok uzun yıllar oldu kendisi beni en zor anımda terk etti
onun da benim de hayatıma başkaları girdi lakin ne olursa olsun tarif edemediğim bir şey eksik kalıyor ne yapacağımı bilemiyorum tavsiyelerinize açığım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer onu neden unutamıyorum bilmiyorum çok uzun yıllar oldu kendisi beni en zor anımda terk etti
onun da benim de hayatıma başkaları girdi lakin ne olursa olsun tarif edemediğim bir şey eksik kalıyor ne yapacağımı bilemiyorum tavsiyelerinize açığım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kral kral🥺🥺🥺 yarama dokundun bir kez daha 6-7 ay oldu 6-7 yıl da olsa unutmam bu kızı unutamam... Herşeyimi teslim ettim ona o da en zor anımda dediğin gibi terkedip gitti tribe girdim yine bak şimdi aw hayatı
üç yıldır aynı kızı seviyorum kral yaralı kalbmimle bir gün olsun beni sever diye bekliyorum
en güzel günlerim ziyan oldu tıpkı gennçliğim gibi bende en zor anımda terk edildim
saf ve temiz duygularımızı harcadık mahvolduk , kader utansınnn
Ama şunu bilmelisin her ne olursa olsun erkek maskülen olmak zorunda erkek güçlü olmak zorunda erkek sürünün başı erkek güç demek küllerinden doğman gerek hayat bir kadının etrafında dönmüyor benle sen kendimizi parcalayaalim tamam çok acı ama dönmeyeceklerrrr dimdik ayakta dur indirmeye çalışana ilk tokadi sen vur sen sürünün başısin bunu unutma
haklıısn reis biz düşersek kalddıran olmaz her daim dimdik ayakta durmak zorundayız başka çaremiz de yok
Dimdik dur kardeşim kadınlar erkeklere erkekler kadınlara güvenmiyor artık öyle bir devir ki zaman çok kötü uzaklaş hepsinden kafani dinle
her akşam içiyorum derdimden kral şu anda sarhoşum
kafamı dinlemeye çalışıyorum ama bu içimde dönen düşünceler, keşkeler
onaları susturmakta çok zorlanıyorum umarım bir gün başarabiliriz
tek istediğim saf ve temiz bir mutluluk
inan bana fazlasında gözüm yok kardedşim
Sen doğru olduktan sonra o mutluluk mutlaka bizi bulacak. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur unutma... Ben hep bu söze sığındım
haklısın kardeşim akışına bırakıp mutuluğu beklemektten başka çaremiz kalmadı
Neyse dur bir espiri yapayım gecemiz şenlensin pembe kız rengi diye nefret ederdik ne ara pembeyi arar olduk ( ince)
pembenin tadı başka vazgeçemeyiz:))
Qlalskskkskskx güzel kardeşim olm
😂😂
İ*bnesin yazmıştım çevirmiş kral hepimiz i*bneyiz 😂😂 hadi gecen güzel olsun ben de nargile acacam
aç reis aç bende 70lik rakımı bitirdim afiyet olsunn benim içinde çekk )))
Çekerim kral sana da afiyet bal şeker olsun yarın müsait bir zamanda istersen mesajdan da konsuuruz irtibatta kalalım kendine cici bak babacan
çok iyi olur kral sana da afiyet olsunnn efkarsız gecelerrr:))
Niye bu kadar çok sevdin, nasıl oldu yani
bende bilmiyorum onu görür görmez tutuldum üzerinden yıllar geçti
ondan sonra hayatıma çok daha güzel kızlar da girdi beni seven kızlar...
lakin ne yaptıysam onu kalbimden silip atamadım beni hiç sevmemesine rağmen
onun için hiç deeğerli olmamama rağmen
seni sevmedi sana değer vermedi
Bu yüzden sevdin işte
ulaşılmaz olan daima çekici geliyor insana, özellikle erkeklere
peki sence çaresi nedir ne yapabilirimm
ilişki konusunda çok tecrübem yok haklısın ama bu saatten sonra ne yapabilirim onu bilemiyorum
Kızla aranızda neler geçti biraz anlatır mısın
Zor anında terk etmiş olması sana daha çok acı çektirmiş olabilir
Her şey kötü giderken bi de onun gitmesi koymuş olabilir sana mesela
Ama aranızda neler geçti anlatman lazım bana
ben hemşireyim onunla üniversitede staj döneminde tanışttık sonrasında aramızda bir şeyler oldu lakin ilerlemedi kendisi ne istediğini bilmeyen bir kızdı bazen arkadaş bazen sevgili gibi konuşuyordu benimle bende bu konuda onunla konuşunca terk etti
üç dört aylık bir mazimiz var onunla sadece çok bir şey yaşanmadı da aslında
Biraz takıntı yapmışsın sanki
4 ay çok az bi süre
Bi de içinde kalmış
ben o zamanlar ilişki anlamındda çok tecrübesizdim ilk kez sevdim
kendisi çok kaçıyordu benden dediğim gibi bazen sevgiliymiş gibi bazen de kankasıymışım gibi davranıyordu , bu belirsizlik beni öylesine yıpratıyordu ki ona bu durum hakkında bir kaç kez konuştum kısa bir süre sonra bir trafik kazası geçirdim hemen sonrasında da terk edildim
tüm mesele bunlar diyebilirm
hep öyle olur zaten, nerede seni sevmeyen biri var onu unutamazsın
Şahsen ben böyle değilim ama insanlar böyle
evet içimdee kaldı sanırım peki bu durumu aşabilmek başka kızlara kendimi kapatmamak için ne yapmalıyım sence
keşke senin gibi olabilseydim gençliğimin en güzel günlerini zehir ettim kendime
Belki de her şeyi kabullenip hayatı akışına bırakmak lazım. Zorlamak bazen çözüm değildir. Ve zorla olan hiçbir şey güzel değildir:((
Düşünmeyi bırakmalısın
gün içerisinde neyse de geceleri hep aklımda o
masmavi gözleriyle her göğe baktığımda karşılaşmaktan bıktım
canım öylesine çok yanıyor ki anlatamam
Çivi çiviyi söker olayı doğru değil
Başkalarıyla tanışmak sana fayda sağlamaz bu arada haberin olsun
haklısın o yüzden son bir buçuk senedir kimseyi almadım hayatıma ama çözüm de bu değil sanırım
artık onu unutmam ve başka bir kadını sevebilip , sevilebilip mutlu bir yuva kurabilmem lazım
ama bunun çaresi nedir hala bulamadım
Bunun çaresi yok çünkü sen takıntılısın hem de fazlasıyla
Hani benim de sevdiğim erkekler oldu üzüldüğüm ağladığım oldu da hiç de mesela şey demiyorum
Ya keşke geri dönse ya keşke tekrar konuşsak demiyorum, geçmişte yaptığım gereksiz hatalar olarak görüyorum ve içimde herhangi bi duygu yok onlara karşı
Önüme bakıyorum
aslına bakarsan o geri dönse bile bizden olmayacağını çok iyi biliyorum, bunun farkındayım
lakin başka kadınlarda onu arıyorum adeta bir keşke var içimde
önüme bakmaya çalışıyorum lakin sonunda hep o aklıma geliyor
sırf o sarışın diye ondan sonra hayatıma aldığım kadınlarda öyleydi mesela
adeta onu başka kadınlarda arıyorum bunu çözüp önüme bakmam lazım
o beni hiç sevmedi ve istemedi bunu aklıma kazıyıp başka kadınlarla mutluluğu aramam gerekiyor