- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyetten bağımsız olarak, tek eşlilik dayatması, mizacı tek eşli yaşamaya uymayan bireyler için mutsuzluk kaynağı. İstatistikler, insanların yüzde 8-10 kadarının poligamiye yatkın olduğunu gösteriyor. Herkes tek eşli olmalı gibi bir hüküm vermeyi kendimde hak görmüyorum. İnsanlar eşlerini aldatmak yerine bu eğilimlerini ortaya koymalı ve eşlerini/sevgililerini ona göre seçmeli. Asıl ahlaksızlık (ve eş/sevgili kişisine zarar veren) birden fazla kişiyle ilişki yaşamak değil, tek eşliymiş gibi görünüp gizli saklı ilişkiler yaşamak. Herkes karşısındaki kişinin böyle bir niyeti/isteği/eğilimi olduğunu bilirse en azından ilişkiye devam etme veya son verme hakkına sahip olur. Bu da, bir kadının, kocasının başka kadınlarla ilişki yaşamasını teşvik etmesi üzerine yazdıkları.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkek ve kadının cinsel stratejisi farklı.
Kadının yumurtaları sınırlıdır ve her kanamayla birini düşürür ve sayısı azalır.
Sayısı az bir kaynak en iyi geni yani spermi arar.
Buna literatürde hipergami denir. Kadın daima yaratılışı gereği her manada en güçlü erkek genini arar.
Erkeğin cinsel stratejisi ise farklıdır. Çünkü fizyolojisi gereği milyonlarca sperm üretir ve çok yaşlılığa kadar üretilir. Yalnızca üretim yavaşlar.
Çok olduğundan dolayı erkekte bununla her kadını döllemek ister.
Mantıksal açıdan böyle özetleyebilirim.
Dini açıdan; İslam dininde bir erkeğin toplamda 4 eş alabilme izni var diye biliyorum. Tabi bunların şartları var altını çizmek isterim.
Duygusal açıdan ise; Bir kalp bir kalbi çok sevebilir bir çok kalbi sevemez.
21. yüzyılın p*rno bağımlısı beyni yıkanan gençlere bakmayın.
Kadınlar normal koşullarda ikinci bir erkeği istemez. Bir erkeği ona karşı davranışını beğendiğinden onunla yaşamak ister ama diğer o güçlü erkeğe kendini diktirir. Ve genelde o seks yaptığı kişi daha bencil umursamaz ve kötü davranır ve güven vermez. Bu yüzden onunla yuva kurmak istemez.
Kadının aradığı şey %80 Alfa %20 beta davranışta bir erkek. Tabi bu erkek tipi yeryüzünde oldukça az.112 Yorumla- +1 yıl
🥺🥺
- +1 yıl
Öyle mi oluyo gerçekten bunlar nedense beni üzdü 😢
- +1 yıl
Yani bir erkegin capkinligini makul gosterebilmek icin her ayri telden girip 40 takla atmisin masallah 🤭🤭
- +1 yıl
Anlayan anlamistir boswer 😝
- +1 yıl
Bu kadinlarin cinselligi daha az istedigi anlamina mi geliyor sana gore 🤣🤣 hayir bunun anlami su; kadin bilir ki 10 erkege yazsam 9u evet der, o yuzden cabalamaz 😎 ama erkek 10da 1-2sini ya tavlar ya tavlamaz 😏
- +1 yıl
Hahaha anlasmamiza sevindim efemm. 😇😊
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben kendimi tek eşli olarak biliyorum ve hep öyle kabul ettim. Öyle olduğuma inandım hep. Şimdi seni okuyunca bir sorguladım kendimi de, acaba ben de ikincisini bulamadığım için mi kendimi tek eşli sanıyorum. Bu bir toplum baskısı mı, acaba ikincisini bulsam ne yaparım? Aklımda deli sorular ve bu sorular beni oldukça heyecanlandırdı. Teşekkürler. 😃🙈😎
00 Yorumla
Ben inanıyorum, karşılıklı sevgi ve güven varsa çokta güzel bir tek evlilik olur. İkincisini aramak hayvanların özelliğidir ve bizl hayvanlardan ayıran en büyük özellikte biz kendimizi kontrol edebilirken hayvanların bunu kontrol edememesisidir. Çünkü o hayvandır biz insanız ve kainatın en değerli canlısıyız.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHahaha sabah sabah hic gulecegim yoktu yaw 🤣🤣 guldurdun beni 🙈
Dedigine katilmamakla beraber yasiyorum. Hep tek eslilikten yana olmusumdur. Ama uzun yillardir hep 2. bir kisiyi hayatima sokmaktan korkmama, cekinmeme ragmen nasil oluyorsa burnum boktan cikmiyor.
Kactiklarin hep pesinden gelir olayi mi dersin, sakinan goze cop batar mi yoksa elestirdigini yasarsin olayi mi bilmiyorum? Ama durum vaziyet bu iste hanim abla 🤷🏻♀️
24 Yorumla
Soran+1 yılOlamazsın canım boşuna farklı şekilde bahane arama dkfkf
Cevap sahibi+1 yılBahanem neymis sence
Soran+1 yılYok kaçtım peşime geldi, sakındım gözüme girdi hesapları yapmak biraz komik dkkfr tek eşli değilsin işte
Cevap sahibi+1 yılBen olani anlatiyorum anacim, yani oyle senin dedigin gibi bulamama degil, kacamama durumu var bende 😊 aynen de dedigim gibi pesimden geliyor cunku
+1 yılGerçekten birisine aşık olunduğunda ikincisini düşünmezsin bile.. Sen sadece aşkın ne demek olduğunu bilmiyorsun ve daha önce hiç aşık olmamışsın.. Aşık olmazsın umarım zor isler
11 Yorumla
Soran+1 yılYaşın küçük olduğu için buna inanman normal. Kadınların geneli zaten tek eşli ama erkekler inan böyle değil
+1 yılYa bu kadınların bir şey olunca bütün erkekleri kapsayacak şekilde laf edip hayiflanmalari yok mu kendi cinsiyetindekilerin yaptıklarını görmezden gelince bir tek erkekler aldatan yalancı olmuyor
08 Yorumla
Soran+1 yılCinsiyet mi belirttim soruda? Ama belirtmeme gerek yok zaten yorumdaki çoğunluğun kendini belli ediyor olması açıklamaya yer bırakmıyor
- +1 yıl
Soruda belirtmemişsin ama cevabın birinde belirtmişsin git bi öğren bakayım istatistik takibi yap Türkiye de kadınlar erkeklerden daha çok aldatıyor çünkü bizim memleketteki abazanlar kırım kırım kırıldığı için evli filan dinlemiyor yürüyor kadınlarda bir süre sonra ilgilere kayıtsız kalamiyor aldatan tarafta kadınlar daha fazla fakat yakalanan kısımda erkekler daha fazla
Soran+1 yılTek eşlilik fıtratınızda yok boşuna bana yalandan istatistik uydurma
- +1 yıl
Ben sana istatistik uydurmuyorum en basitinden iki üç defa adliyeye uğra duruşmalara gir bak anlarsın belki
Soran+1 yılUlan ben zaten katibim ahahaha hep mağdur kadınlar ahahahaha lütfen bilip bilmeden konuşmayı artık kes ben zaten iki taraflı mümkün olmuyor demek istiyorum ama çoğunluk kadınlar diyemezsin
- +1 yıl
Pardon sen nerde katipsin acaba? Hangi adliyede kaçıncı asliye mahkemesinde katipsin bana söyler misin bi?
Soran+1 yılHer şeyimi açık edeyim oldu paşam ahaha kodumu falan da yazayım istersen mesaj atarsın belki sistemden
- +1 yıl
Neyse ya sen haklısın tamam lanet girsin erkeklere
Tabiki inanıyorum. Birine sadık kala bilmek güçlü bir irade ister
28 Yorumla
Soran+1 yılHep de senin yaşındaki kızlar inanıyorum demiş sanırım hala umudunuz var ama ileride buna inanç bırakmıyorlar
- +1 yıl
ablacım bu platformda emin ol kimsenin yaşı gerçek yaşı değil belki de sen daha liselisin bilemiyoruz… Ben ordaki yaştan daha büyük olsam ne olmasam ne ayrıca sen bence zamanında kotu bir iliskiden gecmissin ondan boyle dusunuyosun yaran var
Soran+1 yılHadi benim yaram olsun sen de hayal dünyasında yaşamaya devam et ama gitmeden şu erko yorumlarına bak bakalım fıtratları nasılmış
Soran+1 yılHeh işte fıstık ben de onu diyorum. Sen tek eşli olmaya meyillisin zaten ama karşı cinsin öyle olmadığı genel olarak çok açık aslında
- +1 yıl
@gizli1111113333333 sana aynen katılıyorum. 👍😎
- +1 yıl
Tamamen katılıyorum
+1 yıltek eşliliğine inanırım ve öyle de yaşarım her zaman , çokluk b^kluktur.. ilkem tek bir kişiye sadık kal ait ol sahip ol budur
00 YorumlaSeven sadık olur dünyanın en güzeli gelse bile o kişinin gözünde karısıdr bu kadar aksi şekilde zaten aralarındaki bağ sıkıntılıdr
00 Yorumla
+1 yılO senin hayata bakış açın, kendin gibi bakış açısı olmayan biriyle bu düşüncenle birlikte olma derim.
00 Yorumlaİnanıyorum tabi ki insan birisini sevip sadık olabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılBir sen dersin bunu zaten öbür erkolar bak bakalım nasıl ağız sulandırıyor ikinci üçüncüye
Soran+1 yılTanımakla da olmuyor bazen
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayatında biri varken başkasından hoşlanılmaz. tabi bu benim görüşüm orrs*u çocklari ne düşünür bilmem
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılAy ben inanıyorum çünkü ayrı ayrı her birine nafaka ödemekten korkarım.😨
01 Yorumla
Soran+1 yılHer biri evlilik düşünmen de ayrı komik ahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılevet haklıısın evet ıstısnalar var ama bız 40 kısıyız bırbırımızı bılırız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbu devirde maalesef o tip güven verici biri yok
00 Yorumla
+1 yılTabiki inanıyorum buna inanmayan insanlar içinde arayış olan insanlar
00 YorumlaVardır vardır. Biri varken başkasına gözü kayan namerttir
06 Yorumla
Soran+1 yıl%99 namert çıktı dkfkf
Soran+1 yılÖyle diyenler bile tek eşli değil gözü hep başkasını arıyordur ya da karşısına çıkınca hoşuna gidiyordur
Soran+1 yılBir şey olmaz 9 canlılar sizi
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet inanıyorum aldatmak çok zor bir şey değil olayın bulmakla pek alakası yok
00 Yorumla
+1 yılBende inanmıyorum evli bir kadın peşimi bırakmıyor benden 10yaş büyük
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın bence de erkek için de kadın içinde geçerli bu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı. Ben ama dunyada yalniz kaldigimi dusunuyorum cunku ben gibi insan kalmadigini dusunuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben biseksim o yüzden mümkün değil benim için
00 YorumlaSaçma neden ki bir kadına ya da erkeğe bağlı kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynu fikirdeyim ikiden de fazla olabilir açık ilişki iyidir.
00 Yorumlaİnsan doğası gereği tek eşli değildir. Tek eşlilik yerleşik hayat geçerken mülkiyet kavramıyla beraber gelişen bi durumdur
00 Yorumla
+1 yılBir kadın olarak bunu söylemenize şaşırdım ama evet tek eşlilik zor bir şey
02 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin sadık olmadığı bir ilişkide buna inanmak aptallık
- +1 yıl
Kendi adınıza bakmadınız yani
+1 yılBen herkesin bir ruh ikizi olduğuna ve gerçek sevginin bulunabileceğine canı gönülden inanıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok eşliliğe uygunların sayısı daha çok
20 Yorumla
+1 yılAhaha eğer 2 kalpli 2 yüzlü ise olabir 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha da fazlası olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler için hiç sanmıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYani erkekler böyle ise karşı tarafın sadık kalması kerizlik resmen
+1 yılİnsan gerçekten sevince tek kişi yetiyor (:
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten sevgi diye bir şey yok onun bile ömrü var
- +1 yıl
Var var bi gün denk gelirsin
Soran+1 yılGeldim de içlerindeki arzuyu anlayabiliyorum ben içten içe isterler
Kadın için evet
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınların artık gerçekle yüzleşmesi şart anlaşılan
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaştan sonra 1 ini anca idare edebilirim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılSen birini daha bulursan ona da yol açarsın deme öyle ajsjdjd
- +1 yıl
Beni tanıyor gibi konuştun ama yaşlandım artık :D
Soran+1 yılMezarın da hazırdır şimdi senin
- +1 yıl
Yok be :D
+1 yılTek eşli olmaya inanıyorum daima
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanmak ile uygulamak farklı şeyler tabii
- +1 yıl
İnandığım değerleri uygularım da daima
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAsla inanmıyorum bende
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Seven biri başkasıyla olmak istemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılelbette buna inanıyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Şartlara göre değişir
00 YorumlaKimse kimsenin 2 cisi olmk istemez
02 Yorumla
Soran+1 yılHepiniz aldatıyorsunuz ama neyse
Tek eşli olduğumuzu düşünmüyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılO kategoride olmadığı içindir kıskanç seni ajajajs
Soran+1 yılBak hala kıskanıyor ya ahaha sorumda sıkıntı yok
Gizli Üye(18-24)+1 yılKatılıyorum sana canım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyim ve buna rağmen inanmıyorum
00 YorumlaBazen inanmıyorum
25 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. en harika
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
+1 yıl:) buldun ozaman
04 Yorumla
Soran+1 yılKendi adıma mı tamamen konuşuyorum ben sence?
- +1 yıl
hayır bende sana yazıyorum ıste 2. eslılık ıcın :)
Soran+1 yılEvli değilim
- +1 yıl
sevgılın oldu ozaman :)
Sen aldatırsın kocanı
03 Yorumla
Soran+1 yılBeter olsun
Soran+1 yılYok daha dur bakalım ahaha
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zoraki inaniyoruz 🤣🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yıl:)) mantikli kadin
00 Yorumla Erkekler için var ama kadınlar için sanmıyorum
00 YorumlaNe kadar çok o kadar iyi 🔥🔥🔥
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Katılıyorum
00 Yorumla
+1 yılOhho yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnanıyorum
00 Yorumla Bence herkes aldatıyor zaten
00 Yorumla
+1 yılhayır
00 Yorumla
+1 yılİnanıyorum
00 Yorumla
+1 yılEvlimisin
00 Yorumla
+1 yılacik iliskide olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yok inanmıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnkansız
00 Yorumla İnanıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBencede yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet..
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım