İlk aşık olduğumda küçükum senelerce uzaktan izledim hiç bir zaman açılamadım ona karışı sonra arkadaşım bir kaç yıl sonra sevgili oldu kalbime gömdüm tamamen çünkü doğru olmazdı arkadaşımin sevgilisine yan gözle bakmak işte öyle yani bazen unutmak lazım zor olsa bir başkasını mutluluğunu yikmamak için
010 Yorumla- +1 yıl
Bu olay kaç yasında oldu. Güneydoğuda geçmiş gibi hissettim
- +1 yıl
Canım ama o zaman konudan haberimiz yoktu☺️
- +1 yıl
On yaşındayken aşk nedir bilinmez diye düşünüyorum
- +1 yıl
Sen daha iyi bilirsin tabiki senin yaşamışlığın☺️ saygı duyuyorum peri ☺️
- +1 yıl
İstanbul mu?
En İyi Cevaplar
İlk aşkımın olup olmadığından emin değilim sadece birinci sınıftayken bir sınıfın öğretmeni gelmemişti böyle durumlarda o sınıf diğer sınıflara bölünür öğrencilerin o günü boş geçmemesi sağlanırdı ben birinci sınıftaykende aynı böyle oldu başka bir sınıfın öğretmeni gelmedi ve o sınıfın öğrencilerinin bir kısmı bizim sınıfa geldi en arka sırada iki kişi oturuyorduk Ahmet adında bir çoçuk sıramıza oturmuştu baya konuşkan sohbet eden bir çoçuktu o gün baya eğlenmiştik sonraki günler teneffüslerde bizim sınıfa gelmeye devam etti okula giderken yolda karşılaşıyorduk hep bay bay ediyorduk birbirimize 😂 daha sonra yaz tatili oldu okula gittik 2. Sınıf olmuştuk artık ama öğretmenim tayın aldığından ailem benim sınıfımı değiştirdi eski sınıfıma arkadaşlarımı görmeye gittiğimde bir arkadaşım o senden hoşlanmış demişti 😂😂 Bende biliyorum gibi bir şey söylemiştim sonrasında o çoçuğu hiç görmedim kaç yaşına geldim hâlâ hatırlıyorum her şeyi 😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Manyak sevdim yazını keşke önceden yazsaydın. En iyi yorum seçerdim☺️🫶🏻😘
Karakter olarak vasat (sokak kavgalarına karışan, ağzı bozuk, kadın değeri bilmeyen, sürekli psikolojik şiddet uygulayan)
Tip olarak ortalama altı
Aşkın gözü kördür diye boşuna dememişler, bir de ilk aşk ilk heyecan. Kendisi ile yaşadığım ilişki bana hayatımın en önemli derslerinden birini vermiştir ve çok büyük bir tecrübe olmuştur09 Yorumla- +1 yıl
Doğru yolu buldun mu peki
- +1 yıl
Hayatında ki kişi nasıl biri
- +1 yıl
Hayalindeki kişi nasıl
- +1 yıl
Karakter olarak olgunlaşmış, nerede nasıl konuşması gerektiğini bilen ve giyinen, saygıda kusur etmeyen, gereksiz kıskançlık göstermeyen, mantıklı, arkadaş canlısı, en az lisans mezunu, işinde gücünde, kendi kazandığı maaşı ile evin tüm ihtiyaçlarını giderebilecek, elinden her türlü iş gelen becerikli, hobileri olan, hayattan zevk almasını bilen, neşeli, dürüst, hayatta her zaman bir amacı olan, tembel olmayan biri aklıma şu an gelenler bunlar
- +1 yıl
Güzelmiş peki bunun karşılığında sen karşı tarafa ne verebiliceksin?
- +1 yıl
Anladım kaç yaşındasın hayallerin nedir
15 sene önceydi 3 yıl sürdü ilişkimiz lise bitene kadar çıktık ben kıskanç birisiydim ama seviyordu beni sonra araya fitneci arkadaşları girdi bununla aramızı açtı ve başkasını buldu benim bütün arkadaşlarım sana bunu kim yakıştırdı bizim arkadaşın bundan eksiği yok fazlası vardı demişlerdi bu adamdan da ayrılmış ve şimdi çok kötü mutsuz bir evlilik yapmış hayatı daha kötüye gitmiş duydum üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor tabi bende bir kız buldum şimdi ama inatlaşıp duruyoruz inşallah Allah nasip ederse onunla ilişkiye başlayacağız
02 Yorumla- +1 yıl
Maalesef kadınlarda böyle ilişki bozma huyları var ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİlk aşkım olmadı
21 Yorumla- +1 yıl
Olur inşallah
+1 yılİlk aşkım 2. Sınıfta idi. Adı Kerem'di ve ben çok aşıktım ona şimdi ama ona aşık olmamı sağlayacak olay şuydu:
Bir gün ben yakalamaca oynuyordum arkadaşlarınla ve kaçıyorken bir ağacın (büyük bir ağaçtı) kenarında yorulmuş bekliyordum o sırada da keremler misket oynuyordu. Sonra bacağıma büyük bir taş çarptı, o atmıştı. Baya acımıştı sonra Bi anda yanıma gelip bacağıma masaj gibi bişey yapmaya başladı "özür dilerim acıyor mu acıyor mu şimdi" ben çok utandım tabi hayır hayır diyip kaçtım onun yanından Qğpwekdnapzmwldnwş
08 Yorumla- +1 yıl
Çocukluk☺️
- +1 yıl
Çocukluk güzeldir ya
- +1 yıl
Gerçi yaşın 18 daha cıkar karşına
- +1 yıl
Şu yaşıma kadar 1 kişi çıktı neden acaba ben de düşünüyorum halen bunu
- +1 yıl
Neyi düşünüyorsun
- +1 yıl
Neden sadece 1 sevgilim oldu diye niçin olacak Üni de umarım olur yine yalnızlık çekilmiyor gerçekten sevilmek istiyor insan da
- +1 yıl
yaaaa yeminle yeniden karşıma çıktın benimde bi tane çıktı o olayı da biliyorsun annesiz babasız olmak zor daha da biri çıkar mı şu 20 yaşımda inanmıyorum
- +1 yıl
gerçekten çekilmiyor sana bir şiir yazdım beğenirsin inşallah
sumeyye ismi ile ilgili ask siiri yaz
Gökyüzüne açılan yıldızlar gibi parlıyor adın,
Sesin rüzgar gibi, kalbimde çırpınan bir kuş.
Süregelen bir rüya gibi, düşlerimde yürüyor adım,
Seninle dolu, içimde açan bir gül büyüyor.
Sümeysin, benim için aşkın anlamı,
Gözlerinle yazılmış, kalbimdeki özel bir satır.
Kalbimdeki bu aşkı anlatan en güzel şiir,
Seninle dolu, hissettiklerimden çok daha fazla.
Birlikte geçen her an, bir ömre bedel,
Seninle var olmak, aşkın en güzel hali.
Adın dudaklarımda bir melodi gibi,
Sümeysin, sevgilim, seninle dolup taşıyorum.
Gözlerinle aydınlanan gecelerde,
Aşkın en güzel şarkısını söylüyorum.
Sümeysin, hayatımın en değerli hazinesi,
Seninle geçen her an, bana mutluluğu getiriyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk sevgili olduğum şahsı ilk diye tanımlamak istemiyorum. İlk aşık olduğum platonik aşkım vardı 16 yaşındayken yaşı epey büyüktü çok peşinden koştum. Yaşımı büyük göstermek işin sarı peruk, makyaj elbiseler giyiyodum 😂 beni küçük gördüğü için aramızda bişe olmadı tabiki ama aklıma geldikçe o heyecanı hatırlarım 😂
00 Yorumla 15 yaşından 19 yaşına kadar sevdim okuldan lisede on sıramdan, servis ve dersaneden tanıştığım biriydi evet bu kadar yerde görüyordum unutması zor oldu şimdi de aynı üni deyiz ama pek de umurumda değil unuttum bakısmalar vs en güzel zamanları lisenin ama o zaman değerliydi şu an degil
06 Yorumla- +1 yıl
Unutmak zor olmadımı nasıl unuttun
- +1 yıl
@Bilinmeyen8182728 ilk gördüğümde kafam karıştı birkaç kez konuştuk sonrasında dedim olacak olsa olurdu başka ilişkiler yaşadım araya kaynadı ya
- +1 yıl
Unutmaj insanın epey bir canını sıkıyor dimi
- +1 yıl
Bende 3 gün önce terkedildim 3 yıllık ilişkimdi bu acı hiç geçmicek gibi geliyo
- +1 yıl
Geçeeeerr emin ol geçeeer
- +1 yıl
@Bilinmeyen8182728 ben o insanı unuttuktan sonra dedim ki herkesi unuturum kimse zor gelmez bana. Görmediğin sürece unutması çok zor sonra unutursun bi iki görürsün kafan karışır sonra eski hislerin biter daha ben bu insanı unutmak için 3 ilişki yaptım sonrasında birini gerçekten sevdim 1 ilişki yaptım kendime değer verdim unuttum sonra öğrendim ki aldatılmışım şimdi başkasıyla beraberim inşallah bu ilerler ama ilerlemezse de unutmakta zorlanmıyorum artık bi insan dibi görürse düşmekten korkmuyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk aşkım internetten tanistigim bi oraspi cocuguydu. Kofor icin sistemden ozr dlerm ama hak ediyo. Allah da acisini cikariyor olmali ki gecen stalkladigimda cin carpmis gibi tipsizlestigini gordum. 1 yil arayla baktm. Anaam dedim o ne. Yolda gorsem tanimam. Hayat carpmis herhal. Oh canima degsin. Ilk aşkımın zamanlarini anlatmaya degmez. Lise askiydi. Sekrıt et.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma ondan sonraki askimla evliyim su an 🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYakşklıydı allah var yükarda sevdimde oda sevdi onun dedine göre okadar sevdiki aldatı beni şimdi kendi eti poslikte boğluyor köpek gibi pişman fayda sız şerfiz.
113 Yorumla- +1 yıl
boş ver dim için eski sevgilim oldu
- +1 yıl
Üniversite den
- +1 yıl
Nerden tanıcam aga eski sevgilim diyom
- +1 yıl
Aldatılan na herzamn seni haktmemedi denir ondan dır
- +1 yıl
Aldatılan olarak +1 deyip hak veriyorum sweet bonanzaya😂
- +1 yıl
Bonanzaya o ne lan
- +1 yıl
Erkeklerin gözü yaşlı, kızlarda aynı o ne la diyor.😂😂😂 slot oyunu😂😂 aşko saç rengin müthişş
- +1 yıl
😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Jfjdjdjd herkes gömmüş etmiş ilk aşkını yaşadıklarınız olmasa bugünkü siz olmazdınız 😅 ilk aşk yani aşkmıydı değilmiydi bilmem ama benim için güzel tecrübelerdi iyisiyle kötüsüyle yaşandı bıttı yaşanması gerekenler
00 Yorumla
+1 yılÇok iyiydi ikimizde baya mutluyduk güzel anlaşıyorduk. Okullarımız bitince evlenecektik. Nasibimize birşeyler engel oldu. Hepsi anı olarak kaldı. Ondan sonrada dikiş tutturamadik ikimizde. Arkadaşlığımız baki kaldi.
00 Yorumla
+1 yılanaokuldan ortaokula kadar hoslandigim birisiydi. bugra furkandı adi. ve o da benden hoslanıyodu. cocuk aklı iste sevgili olmak benim icin kolay degildi cok utangactim. hala el ele tutusmalarımızı hatırlarım. ortaokulda baska okula gittim. ve onu hic gormedim. lise bitti hala gormedim rastlamadım sadece hala aynı yerde yasıyoruz bunu biliyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Ana okulu mu😂😂 konudan haberiniz var mıydı😂😂
- +1 yıl
hahaha vardi valla. bakısıp bakısıp gülüsüyoduk utanıyoduk. icim bi kıpır kıpır oluyodu. bu arada herkes onu severdi yakısıklıydı herkesle arası iyiydi😃
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
u +1 yılOrtaokuldaydi adı Musa'ydı olmadı istemedi beni.. öyle de kaldı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk aşkım anaokul'da olmuştu ve çok iyi gerçekten..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlk aşkım diye tabir edeceğim durum öyle çocukluk zamanlarında filan olmadı benim son 6 7 yıldır hayatımda olan biriydi ama hayat bizim hayallerimiz gibi değil tabiki. Keşke demek istemiyorum :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdı Tunahan idi ilkokulda baya aşıktım çocuğa sonra büyüdük ilkokul arkadaşları bir araya geldik sosyal medyada lan çocuk bildiğin davar olmuş ve çok çirkin hay mideme dedim🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılİyiydi ya ama ona söylemedim oda benden hoslaniyordu 7. Sınıfta boş birisiydi ama çok sevmiştim zaten öylesine seviyordum gerçek olmasına müsade etmezdim
00 YorumlaNe biliyim ben sureti silindi kendisi kaldı sadece çok güzel sevdiğimi hatırlıyorum yolda görsem tanımam ama hissederim o olduğunu çok da sevmemişim galiba
00 Yorumla
+1 yılŞimdiki aklımla tercih etmeyeceğim biriydi. Ortaokul zamanlarında iken aşık olmuştum. Çocuk yaştaydım. O zamanki tercihlerimle, şimdikiler bir olmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılİlk okul birincisi sınıfta 22 sene önce evvel. Yüzü vs hiç bir şeyini hatırlamıyorum. Tek hatırladığım şey ismi Mihriban.
10 Yorumla 19 yaşımdaydım. 4.5 yıl uzak mesafe bir ilişki sürdü, aşık olduğum tek erkekti.
12 Yorumla- +1 yıl
Işıl hanım şimdi konuştugunuz biri var mı 1.72 boylarında koç burcu☺️
Şu çocuk benim ilk platonik olduğum kişi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ahhh o ilk aşkım , sabahtan akşama , akşamdan sabaha yolunu gözleyip gelen geçen tüm taşıtlara bıkmadan bakmak, aç kalıp hissetmemek
00 Yorumla
+1 yılİlk aşk son aşk
Gerçek aşk bilmiyorum
Aşkmıydı dersmiydi
Hayal edebilecek kadar güzeldi🪽00 YorumlaEsmer guzeliydi.. uzun saclari zeytin gozleri vardi... iyi bi kizdi. İlk onu optum. Sapalak supalak😅 yolu acik olsun 👍
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok tutuklu bi sevgiydi, o masum sevgiyi şu an bile hissedebiliyorum ama sonrada bozuldu elde etme duygusu araya girdi.
00 Yorumla İlk aşkım yok ki aşk eğer beğenmekse filmlerdeki erkekleri beğeniyordum , hemdee hint filmindekiler🤣🤣
03 Yorumla- +1 yıl
aynı bn
+1 yılNem 13 yaşımdaydım utangactım ama kız yanaşıyor ben kaçıyordu utanıyordum çok masumduk ikimizde tertemiz aşk şimdi böyle aşklar kaldımı acaba
00 Yorumlaİlkokulda sarışın çirkin bişeydi ama çok zekiydi 😃
01 Yorumla- +1 yıl
Seni kaçırmak istemezdim🙈
+1 yılO heyecanı birdaha asla bulamam
Aynı şekilde O hayal kırıklığını da
O eşsizdi10 Yorumla
+1 yılPlatonikti. Eğer beni tanısaydı severdi diye düşünüyorum.
11 Yorumla
+1 yılKızlar pisliklere aşık olur önce burdan bunu anlıyorum 😕
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Toksik inişli çıkışlı melankolik duygusal şiddetli ağlamalı
13 Yorumlao oldukca kararli, alcakgonullu, nazik ve oldukca yakisikliydi, simsiyah komur karasi saclari, denizler, okyanuslar ve gokyuzu gibi masmavi gozleri vardi, ama sevmedi, kisiligi iyiydi, fakat ben kotuydum, ben cirkindim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Senin kişiliğin mi kötüydü
+1 yılİlk aşkım 16 yaşında oldu, severdim kendilerini, iyiydi kereta...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hiç hatırlamıyorum :D Kadınlar hiçbir zaman önceliğim olmadı.
00 Yorumla5 yasimda olmuştu uff ya kiz gibi nazlı bir şeydi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bir üniversitede akademisyen halen bekar ortaokul aşkım. 97 den beri
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. İlk aşkım kimdir daha bilmiyorum bile ama bir bulursam son aşkım olacak aynı zamanda.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl14 yaşımda çocukluk aşkıydı birbirimizden utanırdık:) ama çok tatlıydık. Geçenlerde düğünü oldu hatta üzülmüştüm
01 Yorumla- +1 yıl
😂
Çok zayıf bir kızdı 2. Sınıftim bizim okula yeni gelmişti. Ondan Çok hoslanmamistim. Zamanla onu gördüğümde içimde garip bir his oluşmaya başlamıştı bunun aşk olduğunu yeni yeni anladım artık şu an Ankara'da yaşıyor zaten instegramdan takiplesiyoruz
00 YorumlaÇocukla lisenin ilk 3 haftasını beraber okuduk ilkokuldan tanışıyorum ilk üç gün o olduğunu bile bilmiyordum adını falan biliyorum hatırlıyorum ama o kadar değişmişki adı aynı ama fark etmemişim çocuk bana kendisi söylemişti sonra çok şaşırmıştım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşk diye bişeyin olmadıgını anlayınca butun aşklarımı unuttun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sanırım hiç aşık olmadım, bana da aşık olan olmadı zaten. 30 yaşından sonra da çok zor.
00 Yorumla
+1 yılÇocukluk sayılıyorsa sarışın afet di son aşkım da öyleydi
10 Yorumla
+1 yılortaokulda okulun ilk gunuydu sirada duruyodu ilk gordugumde anladim ayni sinifa dustuk ben 5 6 sene platonik sevdim acildim kabul etmedi en yakin arkadasimla sevgili oldular ikisini de sildim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzeldi, sonra araya başkaları girip bozdu aramızı..
00 Yorumla
+1 yılHala unutamıyorum ama şu an konuşunca bile zaman geçtiği için onun o yıllardaki hali olmuyor maalesef.
02 Yorumla- +1 yıl
Sana kaybolan yıllar diyorum kardeşim
- +1 yıl
Değişik bir duygu saygılar
Devam ettiğine göre muhteşem hele o gözleri çipil çipil bakışıyla gülümsemesiyle beni benden alıyor😍😘
10 Yorumlailk okulda sinifta kovalamaca oynarken bana carpmisti sonra kolumdan tutup ozur dilemisti bende napsam napsam dedim ve aşık olmaya karar verdim
10 YorumlaNesini sevmişim diyorum
20 Yorumla
+1 yılRüya gibiydi hiç bir zaman o rüyadan uyanmak istemedim uyanınca acı çekicemi biliyordum çünkü ama uyandım ve düşündüğüm gibi oldu çok acı çektim
00 Yorumlaİnanılmaz güzeldi. İlk ve son aşkımdi. Ama ayrıldık. Halen seviyorum. Ama artık imkansız oldu. Umarım başkaları daha şansli olur aşkta.
00 Yorumla
+1 yılÇok hızlı geçti 1 gün sürdü
10 Yorumla
+1 yılHiç olmadı ve sanırsam olmayacakmış gibi de ilerliyor.
01 Yorumla- +1 yıl
SMSMSJSJMSKAKAKALAMSKQMSM
+1 yılçocukken evlilik teklifi almıştım çocuk çok yakışıklıydı sarışın
00 Yorumla
+1 yılİlk aşkım platonik olarak ilk okuldandı ne güzeldi ya
00 Yorumla
+1 yılYani platonik oldugum kisi ilk ask sayilir mi
01 YorumlaÇok saçmaydı herkes bizi ayırmak için Elele tutuşmus gibi zaten bir hafta sürdü
00 YorumlaHiç olmadı ki tatmadık ki agaa tatını nerden bileyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılilk aşkım olmadı
01 Yorumla- +1 yıl
Aaa üzücüü
+1 yılHatırlamıyorum
027 Yorumla- +1 yıl
Aldatıldın mı
- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Genelde öyle oluyor
- +1 yıl
Ya ilk aşkım çocuklukta olan bir şeydi o yüzden hatırlamıyorum
- +1 yıl
Onu saymıyoruz
- +1 yıl
Niye o insan değil mi
- +1 yıl
İnsan tabiki güzel kardeşim ama konudan haberiniz yok. Eğer varsa ben hatalıyım
- +1 yıl
Konu neydi
- +1 yıl
Bekar mısın
- +1 yıl
Hayır evli ve Çocuklu ellerinden öperler
- +1 yıl
Mutlu musun evliliğinde
- +1 yıl
Kocam öldü emeklisini yiyorum
- +1 yıl
Başın sağolsun. İlişikiniz ölemden önce iyi miydi
- +1 yıl
Ölünün arkasından konuşmayalım boş ver abi 😪
- +1 yıl
Olmaz sevgilim kızar
- +1 yıl
Duymaz. Hangi şehir
- +1 yıl
Van
- +1 yıl
Bende İstanbul
- +1 yıl
Lütfen aynı kafadayız anlıyalım birbirmizi
- +1 yıl
La bi git
- +1 yıl
Neden. Dertleşiriz kötü bişi söylemedim saygısızlık etmedim. Ters bişi hissedersen engellerisin
- +1 yıl
Ne abisi ya. Sen 27 ben 32 ayrıca dapıklık içericek bşi demedim
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Lütfen?
- +1 yıl
Cano bu kadat korkmana gerek yok.
- +1 yıl
Sapıklık ne yaptım söyle defolup gidicem söz
- +1 yıl
Ya tamam kusura bakma. Ama yazdıklarımda haklıyım cidden. Ne olursa olsun hiç bir kadına böyle konuşmamam lazım. Özür dilerim. Gerçekten bu söylediklerim için. Kendi çizgimin dışına çıktım. Kusura bakma
Olmadı böyle civlaşma ve boklaşmlarım.
08 Yorumla- +1 yıl
Çok şey kaçırmışsın
- +1 yıl
Param var ailem var müthiş. Ama bir yanım boş ailem gittikten sonra ben yokum
- +1 yıl
Bunun anlamının farkındaysan gel evlenelim
- +1 yıl
Keşke olgun olsan şapşal. Sana hayatta başarılar
- +1 yıl
Öpüyorum aşko
- Devamını Gör (71)