Yaza nikahım olacak.. Nişanlımın bir evi var işte kiracı vardı içinde neyse çıktı bende bu süreçte ilk defa evi görmüş oldum , hepimiz biliyoruz ki kiracının girip çıktığı evden pek de bir hayır beklememek lazım.. bodrum kat bir daire ama şükür diyorum tabii ki şu zamana göre neyse evde tadilat olacak birkaç şey var ve tabii ki boya badana yapılacak
onun dışında ben mutfak dolaplarını yaptırmak istedim ama nişanlım bu konuda işte tamirat ettirip düzeltiriz dedi. Sararmış , çatlamış ve çekmecelerin tümünün içi gitmiş bir mutfak dolabım olacak hadi kiracı olarak girsek tamam ama kendi evimiz olacak ve bir kere yaptıracağız. Zamanında ilk gelinleri de o evde oturmuş işte o kendi zevkine göre yaptırmış etmiş ama şimdi maliyetten ötürü yaptırmak istemiyorlar.. ailesiyle birebir konuşmak yüz göz olmak istemiyorum. Bu arada kurutma makinesi de dahil tüm beyaz eşyamı kendim aldım. Ve ankastre setimi de kendim alıcam ayrıca bunun yanında tabağından tutun da elektrik süpürgesine kadar hepsini çeyiz adı altında alıyorum..
ben daha ne yapayım? Düğün zaten istemedik.. ev küçük amerikan mutfak odaya bir köşe koltuk ancak girer bir de yatak odası alcaklar.. düşünüyorum düşünüyorum ben mi yine katkı sağlamalıyım diyorum.. her şeyi ben mi yapacağım? Bugün işte ölçü almaya geldi adam , 35 -40 bin arası fiyat verdi ekstra kiler dolabı ve buzdolabı için de bir yer yaptırıyoruz onunla birlikte bu fiyatı sundu ve daha önce bu fiyatlar arasında olduğunu da nişanlıma söylememe rağmen çok şaşırdı adamın yanında resmen dilini falan ısırdı. Hayır bir ailesi var sonuçta destek çıkmaları gerekir zaten böyle şeylerde.. benim babam hayatta değil ama ben bile her şeye elimi atıyorum.
nişan oldu organizasyon tuttum onu da ben ödedim. Elbisemi vs. Kendim aldım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer