Evet isterim
Hayır uzun süre tanımak lazım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ciddi ilişki ansızın gerçekleşir önce o kişiyle arkadaş olmalısın gerçek bir arkadaş daha sonra zaten o ilişki ciddiye girecektir önceden plan yaparsan planlar her zaman batmaya mahkumdur çünkü hedefe odaklanıyorsun kapatıyorsun kendini illa olacak diyorsun o yüzden ciddi ilişki düşünerek gerçekleşmez.
Hemen olucak bişey değil bu aşk meşk işleri sjshsj
@beyzaondr350 Gerçek aşkta kavuşma olmaz
@christiansouth Sen hemen tanışıp evlenmek istiyorsun herhalde 🙄
@beyzaondr350 Hayır ben hemen evlenmek istemiyorum ben temel arkadaşlık serüvenimiz olmalıdır yani arkadaş olmayı bşaramamışız sevgili mi olacağız
Benim için evet kesinlikle evet, İlişkiler karar verilmesi gereken önemli konulardır ve genellikle zaman, düşünce ve duygusal enerji gerektirir. Ancak, her zaman kendi duygularımızı ve ihtiyaçlarımızı dinlemek önemlidir. Ben şahsen dürüst olmak ve ne istediğimi belirleyerek hareket etmeyi severim m. İlişkiler karmaşık olabilir, bu yüzden kendi duygularıma ve ihtiyaçlarıma saygı göstermek önemlidir. O yüzden ciddi ilişki tercihim olur.
Ciddi düşünmeye başlarım mesela ben akşam yemeğine ıspanak yapsam ve o sevmiyorsa ona ekstra yemek yapmam mı gerekir. Ben ıspanak yerken ona ne pişirmeliyim gibi şeyler düşünürüm.
Cevap
43Cevap
Kim ciddi ilişki istemez ki?
Ciddi olsun nü saatten sonra
Ben tabi ki de sevdiğim kadınla ciddi ilişki isterdim.. yani eğlenceli ilişki bana göre değil ben ömürlük olsun derim her şey
Şarkıyı yanlış attın herhalde sjsjsjs
Yoo görüş daha dolu gözüksün diye :D sdfsd
Ciddi ilişkiye geçmek için zaman gerekir, bu zamanla kendinden olan bir şeydir zaten. Uzun süre sevgili olduğum biriyle artık ciddi boyuta geçmişizdir, buna takılmalık diyenlerin ne tarz bir ilişki yaşadıklarını bilemiyorum artık... Sevdiğim biriyle tanıdıkça eğer gerçekten gelecek yaşayabileceğim birisi ise ciddi ilişki tabii ki isterim. Gelecek yoksa oyalamaya ya da oyalanmaya hiç lüzum yok.
Tabi ki ciddi ilişki isterim. O uyuma sahipsek, kafalarımız birbirine uyuyorsa, enerjimiz tutuyorsa, saygı korunuyorsa, sadakat varsa ve daha bir sürü denklikler okeyse elbette ciddi olsun isterim.
Sevdiğim kişiyi önce tanımak isterim. Gerçekten kafalarimiz, ruh dünyamız , düşüncelerimiz, ortak değerlerimiz , nezaket, kültür, insan olma erdemiden , sadakat ve sevgisi en önemlisi güven telkin etmeye kadar incelemek lazım.
Benim sözlüğümde ciddi ilişki kıyamet kopana dek ve ebediyen sürer nett. Yüreği yeten gelsin sadece..🍀🗝️
Ciddi ilişki ne sekste pozisyonu değiştirmek mi? Hani alttayken üste transfer olmak falansa neden olmasın
Başka ciddi bilmem ben
Çakıcı diyor ya sorgusunda: poyraz kim tanımam bilmem ben gelsin buraya konuşsun
Hah benimki de ciddi bilmem ben buraya gelsin konuşsun 😆
tabii ki ciddi ilişki isterim diğer gevşek şeylerle işim olmaz
Seviyorsam, bir ömür birlikte olmak istediğim biridir de ondan sevmişimdir..
Ciddi ilişki yaşamayacaksak sevgili olmayalım.
İsterim tabi ki, hayat arkadaşım olsun, bir ömür boyunca sadece birbirimize ait olalım.
sonsuza kadar birlikte olmayacaksak konusmayalim iyi günler bundan boyle budur
Ha birde ben günde 1,582 kişiye aşık oluyorum. Seviyorum yani, o nasıl olacak? O yüzden ciddi ilişki denedim jsjs
Demedim* klavye kudurmaya başladı
Ciddi ilişkiden kastın evlenmekse o kavram bana saçma geliyor. Evlilik değilse tüm ilişkiler ciddi olur umudu ile başlar sonra farklı yollarda ilerler
İlişkiye girmek yerine mutfakta kendimi avuttuğum doğrudur.. bu devirde zor gibi bea😅
Ben sanal ilişki isterim. Ciddiye gelemem, korkarım.😨
Ay tabiki isterim, gönül eğlendirecek yaşı geçtik 😌
Ciddi olsun hangi taraf ben artık istemiyorum derse bitsin
Olsa öyle yoğun bişey hissettiğim biri neden istemeyim
Ciddi ilişki sevdiğinle istenmeyecek de kimle istenecek
Seviyorsam zaten bir gelecek için varım demek değil midir
C- kimseyle uzun kısa , ciddi -ciddiyetsiz. İlişki istemem
Etrafımda heves için takılanlar var ama ben ciddi olmayan hiç bir ilişkide yer almam. Ben oyuncak değilim
sevebilmişsek uzun ilişki de istemişizdir :D
Önceden hemen isterdim ama büyüdükçe bir insanı tanımadan bir yola girilmemek gerektiğini anladım
ciddi ilişki yaşaya bilene güzeldir ama beni hiç sarmadi. her çiçekten bal almak lazım...
Ya sitenin 90%ı 35+ zaten bu yaştan sonra hepsi ciddi ilişki ister ki
Ciddiyet yoksa istemem zaten
Uzun süre tanımak lazımm
Ciddi bir ilişkim var zaten hatta kendisi eşim
İyice tanımak isterim
Tabi ki isterim ciddi ilişki keşke öyle biri olsa
Tabiki isterim ama yok şu an
Ciddi olmayacaksa hiç olmasın
Eğer iyice tanımışsam eminsem isterim.
ciddi ilişki kurmama layık kadın bulamadım henüz
Evet isterim ama bir süre sonra sıkıcı olabilir djxkxkxk
Zaten sevdiğim kişiyle ciddi ilişki isterim sevmediğimi ne yapim
Uzun süre tanımak lazım
Ciddi diye bir şey mi var
Tabiki var herkes gönül eğlendirme peşinde değil ciddi ilişki düşünen birisi evlenmek istiyor demek ashshs
Sevdin diyorsun sevdim kişi yani tabiki citi olur.
Tanımadan belli olmaz bazıları gönül eğlendirmek için beraberler amacını anlayamazsın
Birini seviyorsam ciddi ilişki içindir zaten
Senin sifatina gore kese kagidi bulunsa bile cene cerrahi napacak cehrenin altina
evet isterdim sonu olmalı sevgilin emeğin
sevdiğim kişiyle evlilik isterim
Uzun süre tanıdıktan sonra isterim
Sevdiğim kişiyle istemicemde kimle isticem
Bende sevgi yok o yüzden böyle bir soru da yok 🌝
İstedim gevşek davrandı bende sıkıldım.
Ben zaten ciddi ilişki düşünen birisiyimdir
Ya ciddi ya da olmasın.
İsterdim ama onunla ciddi olmak imkansız
İsterim tabii ki.
İsterim tabi
Ciddi ilişki insanıyız