Üstelik bunu cok belli ediyor kiz karşidan diğer tarafa geçiyor benim eşimin kafada gidiyor 3 kez de bakti sonra tekrar kafayi çevirip bakti güzelim fiziğimde iyi geldi kaç kez sordu noldu sana diye bir şey yok normalim diyorum cünkü faydası yok söylesemde 1 den 5 kadar uyudu birşeyler yedik sonra oyun oynadi ve tek film bakiyor asla bana gelip demez normalde itilen de hadi film acip bakalım diye ama kendi hep acip izler şuanda biliyor birşeyler ters ama orada film bakiypr kaz kez sordu cevaplamadim ama ne yapmam laziö bilmiyorum boşanmayi bile düşünüyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Siz liseli sevgili değilsiniz trip atman çok yanlış bence o anda ağzına s1çmalıydın ne demek karısının yanında başka kıza bakıyor trip atma bağır çağır
Oda doğru da öyle olunca asla kabul etmiyor bana ima mi ediyorsun diyor ben şerefsizmiyim diyor başka Kadinlara bakacak kadar birde beni suçlu ediyor sonunda
Tartışma çıkarmalıson bence ben ortalığı ayağa kaldırırım
İşte bebek var bağriypr baya korkmasin diye susuyorum ve saldirgan bile ola bilir
Saldırgan mı ablacım dağ başı mı burası ya al telefonunu koy cebine aç ses kaydını vurursa sdonuna kadar alırsın
Seviyorum işte normalde beni över evde herşetime yardım eder temizlik olsun ne bilim herşeyi yapamam calişir ama bu konu bilmiyorum ya
Çok abartıyor labilir misin emin misin baktıgınfan
şu an adetim
Bazen düşünüyorum acaba abartiyomuyum diye ama yani kiz geçiyor diğer tarafa onuN kafada o tarafta kime bakacak başka yol düz git işte niye kafani sağ sol yapiyprsun bir kere bakkalim önünde bir kiz ama bakilcak bir yani yok bakti bir kez daha dönüp bakti niye vaktin dedim bakkaldaki kasadaki kim baktim dedi yalan bence ne alaka göremez ki çocuk oturuyorsa geçen gene bunun konusunu sectim hemen yanında küçük tostcu var niye baktin kasadakini görmek için baktim dedin dedim işte bazen tostcuda ötüyor el sallicakrim dedi be alaka dedim sen her geçtiğinde el mi salllican nasil görsün hem seni dedim araba gidiyor sonuçta işte yakan konuştuğu burdan belli her kadına bakiyor bence bir kez de kadşn 40 yaşlarinda arabain srkasina poşetleri koycak eşim oraya odakli eğiliyor ya artık kalcasinami bakti bilmiyorum yani cirkin kadın kalça desen oda yok işte anlam veremiyorum
Ama evde de bana taparcasina
Cinsellikte aç mı kalıyor bu ne böyle ya arabayla giderken bakmak nr
İşte banada garip geliyor o yüzden diyorum ki acaba benmi abartiyorum ama olamaz ya bakiype işte yani bi araba düz gidiyorsa önüne bakarsan bitti bu sağ sol valla ya
Bundan sonra biraz daha test et sen sonra sende erkeklere bakmaya başla
Boşa bence o kadar bakan bakmakla kalmaz aldatır
Telefonu bile yok ben güzelim fiziğimde iyi ve evde bana hep yardım da eder temizlikse yapar överde beni ama bu olayi anlamiyorum
Telefonu yoksa değmez bence boşa
Ne alaka telefonla hahaha
Yani sinirlenip telefon kiriyo sürekli o yüzden yok
O daha kötü aboo abla tutulacak yanı yokmus kocanın hem sinir hastası hem gözü başka karilarda Allah sabır versin
Aynen birde evde övüyor aslinda beni süreli temizliğinde yardım eder herşeyimi yapar aslında
Yanii bilemedim abla sen daha iyi bilirsin
bence boşanmalısın gözü dışarıda
İşte evdeyken ama beni hep över güzelimde fiziğimde iyi ama bilmiyorum evde çok da yardım eder aslinda
olabilir ama cinsel birlikteliğiniz kötüyse ileride aldatırsın sende