Bunu kendimde yaşadım ve çevremde de bunu yaşayan arkadaşlarım var erkekler gerçekten zor kızları mı seviyor?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben aşık olduğum kadını severim zor kolay diye bakmam.
O zaman size bir de şöyle bir soru sorayım kızın ilk adımı attığı ilişki mi daha iyi ilerler erkeğin ilk adımı attığı ilişki mi?
Erkek ve kadın için geçerli;
mevzu zor olmak değil, saçma canım zor olmayı seçen kadınlar ve erkekler aşırı iticidir. Esas mesele idealleri olan, karakter inşaası yapmış ve yapan insan olması genel anlamda çekici gelmekte insanlara. Ne istediğini bilen insanın duruşuda aurasıda farklı oluyor. Tabi nadiriyet.
Nesilden mi kaynaklı bu problem düşünceniz ne?
Zor kızları kimse sevmez değer bilen kızlar sevilir.
Hepiniz böyle düşünseniz dünya daha yaşanılır bir yer olurdu
Ya walla benim sevdiğim kızın beni sevmesini isterdim zorluk çıkarmısını deyyil ama
Ah abim keşke herkes böyle düşünse
Aynen aşırı aruspu erkek çok söz meclisten dışarı ben kıyamıyorum
Maalesef kıymet bilen insanların çoğalması dileğiyle...
Keskin sirke küpüne zararlıdır
Hayat yeterince zor, kızın zorunu kimse sevmez
Neden böyle olanlar var o zaman zor kıza köpek olan erkekler neyin kafasını yaşıyor sizce
Yokluk tamamen. Ömründe ulaşabildiği tek kız odur, mecburen köpek olmuştur
Üzülüyorum gerçekten insan kimseye değer vermek istemiyor böyle bir şey yaşadıktan sonra
Üzücü
Şahsen ben zor kadınları seviyorum.
Sebebi ne bunun?
Kolayla herkes olur önemli olan duruşu, karakteri olan kişiyle olmak.
Bu arada sayısız sevgilim olmuştur öyle altta bir arkadaşın dediği gibi yokluk çektiğim vs yoktur.
Bahsettiğim şey o değil örnek veriyorum bir ilişkidesin ve senden hoşlandığını sana ilk kız söyledi ve ilişkiye başladınız kız sana çok değer veriyor seni bebek gibi seviyor sana bir şey olmasından çok korkuyor senden hiç bir şey istemiyor hediyeler olsun sürekli sürprizler olsun bunlar onu mutlu etse de olmasa da olur diyor sadece onu sevmeni istiyor. Bir de başka bir kız düşünelim sürekli trip atıyor naz yapıyor of şunu al bana şunu yap bana diyor işin içine de biraz cilve katıyor. Erkeklerin bir çoğu ikinci bahsettiğim tarzdaki kızlarla ilgileniyor ben buna gerçekten hayret ediyorum
Ben birinci bahsettiğin kızla şu an nikah kıyardım. Tabi şöyle bir durum var iki taraf birbirini beğeniyorsa, bunlar dışında kafa uyumu vs varsa biri alır giderim kimseyle de işim olmaz. İkinci dediğin tip kasıntı tipler onları asla istemem..
Bahsettiğim tam olarak yazdığım şeyler ve bilmiyorum yani neden bunu yapıyor erkekler (bazıları) yemin ederim değer vermekten korkar olduk.
Maalesef bir taraf illa ki kötü oluyor. Bende bu modelin kız tarafına denk gelmiştim
Keşke bir taraf illa ki kötü olmasa iki tarafta bir birine hakettiği değeri verse de kimse bu sorunları yaşamadan
Senin dediğin biraz ütopik ya maalesef..
Yaşamadan güzel bir şekilde ilişkisini sürdürebilse*
İşte onun için herkesle evlenilmez, gerçek sevgili dostluk olmaz
Öyle...
Zor kız tabirin nedir?
vermeyen kız mı
Hayır bahsettiğim zor tabiri adama sürekli trip atan sürekli naz yapan normal şartlarda insanın sınırlarını zorlayan hareketleri yapan kızlardan bahsediyorum bir çok erkek böyle bir kız görünce ciğer görmüş kedi gibi atlıyor kulu kölesi oluyor kızın fakat değer veren ilgi gösteren bebeği gibi seven bi kız bulunca nedense bi geri çekiliyorlar anlamıyorum sebebi ne bunun
Öyle tiplerle işim olmaz.
Gitsin başkasına naz yapsın
Ne güzel böyle düşünüyorsanız
Bu güzel hayatı zor edeni değil. Kolay edeni seçerim. Ne diye trip yiyip moral bozucam.
evet elde edince de bırakıyolar
Bunu bizzat yaşadım ve gerçekten çok zoruma gitti anlamıyorum sevilmek hoşlarına gitmiyor mu
Hayır asla
erkeğe göre değişir bu
Çevremde gözlemlediğim kadarıyla sordum tabii herkes için aynı şeyi söyleyemeyiz
Erkekler
Erkekler abi
Hayır asla uğraşamam hiç
yoo asla
ben kolay sevıyom
Yani diyorsunuz ki beni sevdiğini açıkça belli eden bana misler gibi davranan kızı severim, iki gün sonra sıkılıp bırakmam
sıkılan adam değildir :D
Ne güzel Allah sayınızı arttırsın inşallah
Aminde deger bilen yok. d
Biz de aynı şeyi düşünüyoruz ne yazık ki o yüzden sizlere sıra gelmiyor maalesef
Gelsin işte biz yalniz kalmayalm. f
Kimse kimseye güvenemiyor ki çok zor her şey
Yanlış insanlara güvenip mutsuz olmaya mahkumlar
Allah kahretmesin ki berbat bi döneme denk geldik doğru insanlar yanlış kişilere denk geliyor yanlış insanlar doğru insanlara başta iyi davranarak kendine çekiyor pislik bir yer oldu Dünya.
Müstehak artık acimiyorum biz yalniz kalalm onlar acı ceksin ne ekersen onu bicersin
Kader mahkumuyuz ama kaderimizi değiştirmek de bizim elimizde herkes kendine bi gelmeli artık.
Kaderle alakasi yok özgür irade yaradan sana bunu sec demiyor araştırma okuma kader de 😃
Kaderimizi değiştirmek bizim elimizde derken ondan bahsediyorum insanlar kendi hür iradeleriyle olması gereken yolu bulmaya çalışmalı bunun için de çabalamalı dediğiniz gibi araştırmalı okumalı.
O yüzden ne ekersen onu bicersin tercihlerin senin karakterini belirler
Allah yolumuza en hayırlılarını çıkarsın ki bizim de bunları düşünmemize gerek kalmasın inşallah.
Sen bul Allah yardım eder
Düşüncelerinizi ifade ettiğiniz için teşekkür ederim
Rica ederim
Hatkor