Uzun ilişkiden çıkıp nasıl tekrar normale dönebiliyorsunuz?

30 yaşındayım ilk defa bir ilişkim oldu ve 6 yıl sürdü ve sonunda benden ayrıldı. Ayrılma sebebi yoga yani yoga diyince aklınıza sadece hareketler gelmesin o felsefesinide benimsemişti zaten çocukluğundan beri bununla ilgiliydi ve en son eğitmen olmak istediğini söyledi, destekledim. Çok sosyal bir insan değildi ve yogaya başladıktan 6 ay sonra beni terketti ve sebepleri ilk başta yogada ilerlemek istiyorsak cinselliği hayatımızdan çıkarmamız lazım ömür boyu dedi ardından uyumsuz olduğumuzu söyledi yani ben uyumsuz olduğumuzu düşünmüyordum tamam farklı zevklerimiz vardı ama her insanın vardır ve bence bire bir aynı zevklere sahip 2 insan birlikte olunca bir süre sonra sıkıcı olacağını düşünüyorum. 6 yıl boyunca 1 kere bile kavga etmedik 1 kere bile sesimi yükseltmedim ne yaptıysa her zaman arkasında durdum destekledim sosyal medya hesaplarımı bile biliyordu güven sorunuda yoktu ama bu sebeplerden terketti beni. Bu yaştan sonra yeni ilişki arayışına girmem açıkçası ama onuda aklımdan çıkartmak istiyorum ve biraz dert yanmak istedim o yüzden buraya yazdım. Aslında stalklamıyorum nadir aklıma geliyor ama yinede tamamen çıkmadı çünkü her hayalimde oda vardı. Ayrılırken bile zorlamadım tamam dedim çünkü gitmek isteyeni tutamam. Öncesinde dediğim gibi sosyal bir insan değildi sadece 6 ay ayrı kaldık ve ayrı olacağımız için yoga kursunun iyi geleceğini düşündü bende çok iyi olur demiştim ne olduysa değişimler kurstan sonra başladı. din değiştirdi bu ilk değiştirmesi değildi ve bende yine bir şey demedim çünkü bende inanan bir insan değilim ama ne bileyim yani tam atlatmak için ne yapmak lazım. Bir kaç konu daha var ama onlar biraz onun özeline girdiği için bahsetmek istemedim.

Uzun ilişkiden çıkıp nasıl tekrar normale dönebiliyorsunuz?