Kız arkadaşım sürekli başka kız bul deyip duruyor, o mu çok şakacı yoksa ben mi çok alınganım. Nasıl davranmalıyım?

Merhabalar öncellikle :). Okul üzeri tanıştığımız fakat sürekli wp den konuştuğumuz kız arkadaşım var. Yaklaşık 1-1.5 aydır konuşuyoruz. Fakat ben mi alınganım yoksa o mu çok şakacı ben anlamıyorum. Son 3 gündür bana kendine başka kız bul vs. gibi cümleler kuruyor sürekli demiyor ama yani konusu açılınca işte böyle kız muhabbeti felan. Sende kendine deli kız bul diyor kendin gibi. İkiniz dolaşırsınız anlaşırsınız felan diyor. Ama aramızda da böyle konu olmasına rağmen konuşuyor. Benim ondan hoşlandığımı biliyor. Arkadaşından da onun benden hoşlandığını duydum. Sizce ne yapmalıyım bugün de yine böyle işte kendine deli kız bul dedi ben de tamam bulurum diyip telefonu uçak moduna aldım. Bu durumda çok kendime acı çektiriyormuşum gibi hissediyorum veya ben mi alınganım. Hata bende mi bilmiyorum.

Kız arkadaşım sürekli başka kız bul deyip duruyor, o mu çok şakacı yoksa ben mi çok alınganım. Nasıl davranmalıyım?