Bir erkek düşünün evleneli 1 sene olmuş. Eski sevgilisi 118 80 den tesadüfen bulmuş numarasını. Adam kapatmayı unutmuş 118 li servislere. Neyse adam kızı hem whatsapptan hem normal aramadan engelleyip uzun bir süre telini kapalı tutuyor ama aynı numaradan whatsapp'ı kullanmaya devam ediyor. Sonra kız tam uzun zamandır telefonu kapalı diye numarasını değişmiştir diye düşünürken adam telefon numarasını geri açıyor. Ve kızın engelini hala hiçbir yerden kaldırmıyor Sorum ise şu: Bu adamın numarasını değiştirmesi gerekmez miydi? Whatsappını da yeni numarasına taşıması gerekmez miydi? Neden uzun bir süre telefonunu kapalı tutup tekrardan açmış olabilir? Sizce bu adamın amacı ne olabilir? Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Neden senin saplantilarin yüzünden yıllardır kullandığı numarasını değiştirsin ki? Böyle saçma sapan bir sebepten kendine pay biciyorsan bence psikoloğa gorunmelisin. Bu saplantı normal değil.
Adam benim kocam ve numarasını değiştirmiyor diye kavga ettik oldu mu? Yani kız istese farklı farklı numaralardan ulaşır. Aynısı benim başıma gelse saplantılı sevgilim huzur vermez diye anında numaramı değiştirir whatsappımı taşırdım haksız mıyım? Arkadaşlarım senin kocan da aranıyor neden değiştirmiyor dediler.
Ve bu kızla ilişkisini bitirirken eskiden numarasını değiştirmiş şimdide aynısını yapabilir pekala?
Aaa harbiden bak. Valla siz haklisiniz yorumlara verdiginiz cevaplarida okudum. burada yazan herkesin yorumunu baz almayın. Bazıları size saplantili falan demis. Hayır degilsiniz. Ben olsam bende sizin gibi dusunurdum. Yani heryerden engelleyene kadar, git numara degis yarim saatjni almaz. Eskiden degismissin simdide degistir yani. Bilmiyorum ben size hak veriyorum.
@Kovaa151 Adam benim kocam aslında :D Kız yüzünden tartıştık. Böyle düşünmenize üzüldüm erkek olarak kocan açık kapı bırakıyor diyorsun yani
Ben sizi arayan saplantılı aşık sandım. Soruyu başkasının ağzından soruyor gibi yazmışsınız.
Evli olduğunu bildiği halde halen adamın aklını çekmeye çalışan takıntılı, hasta olan birisi için numarasını değiştirmesi pek bir şey ifade etmezdi.
Eee peki karısı olarak ben sinir oluyor isem? Kız farklı farklı numaralardan da arayabilir? Yeni hat alıp 11880 e en başından kapatıp kızın ulaşımını engellemek hayattan çıkartmak bu kadar mı zor?
Kızın numarasını alıp onunla sen konuş istersen. Bir daha eşini rahatsız ederse herhangi bir numaradan arayıp mesaj atarsa hemen polise şikayet edeceğinizi söyleyin
Konuşacaktım eşim zor zaptetti. Kızı her yerden engelledi ama günlerce teli uçak modunda gezdi bunu yapacağına tel numarasını değiştir 11880 e kapat whatsappıda taşı kız ben yokken ona işteyken ulaşacak başka numaradan diye kafamda kurguluyorum.
Eşini dinleme zorla veya gizlice numarasını al kızın. Kızın sosyal medya hesaplarını biliyorsan eğer orada ailesine ulaşmaya çalış şikayet et
Bir daha ulaşırsa öyle yapacağım ama içime kurt düştü eşim neden ısrarla numarasını değiştirmiyor sizce? Bir de yanında ben yokken ulaşırda eşim bana söylemez diye korkuyorum. Uyurken eşimin telini kurcalayacağım
Evet numarayi degistire bilirdi eski. kiz arkadasiyla gorusmek isteye bilir bide bu adamin karisi sen misin
Evet karısı benim ve neden değiştirmiyor anlamıyorum kız hala engelli onda ama farketmez ki istese farklı farklı numaralardan ulaşabilir.
Numarani degismeni istiyorum de
Dedim dinlemiyor. Birde kız ona ulaşınca günlerdir telefonu uçak modunda gezdi whatsappı kullandı sadece kız her yerden engelli ama kafama takılıyor. Çok mu zor yeni hat alıp 118 80 e kapatmak en başında direkt bunu yapmalıydı.
Nedimki senin kocan suphe duyuyorsan takip et hicmi arayan soran yok isyerinden falan nasil ucak modunda geze biliyor
Vallahi gezdi ben de anlamadım.
Sen anladin zaten istedini basarmis gibi sanki 😁
Aaa 1 hafta ucak modunda gezdim dedi sende inandin mi hemen. Yaw çalışan adam hep ucak modunda nasil gezsin iş için biri arar illaki ucak modundan cikmistir yani.
@Kovaa151 Yemin ederim uçak modunda gezdi kapalıydı numarası ben sinirlenince açtı artık. Numaranı değiştir uçak modunda gezeceğine dedim kız zaten engelli ki bende diyor.
Neden değiştirsin engellemiş kızın bu kadar takıntılı olduğunu bilmiyor sadece
Biliyor sordum kocama ilk ayrıldıklarında numarasını değiştirip 11880 e kapatmış mesela. Bu sefer unutmuş kapatmayı. Şimdi yeni hat al ve hemen 11880 e ulaş whatsappını yeni numarana taşı diyorum dinlemiyor. Ya kız farklı farklı hatlardan ulaşırsa ne olacak?
Polise gidebilirsiniz mesela ve böyle bişey olacağını zannetmiyorum
Dediğine göre öyle bir kız. Yani yeni hat almadı kocam günlerdir telefonunu uçak modunda gezdirdi. Whatsappı kullandı tek kız her yerden engelli ama günlerce uçak modunda tutacağına teli yeni hat alıp 118 80 e kapatması lazım.
Gereksiz bence herhangi biri için buna değmez
Ksjdhs bu sefer unutmus kapatmayımı.
Yaw nasil unutuyor aga ne var ki bundan hatirlanmayacak
@Kovaa151 Sen bilerek açık tuttuğunu mu düşünüyorsun? Ama kız ulaşır ulaşmaz ona kıza nerden buldun numaramı diye sorup kız 11880 den deyince 11880 i arayıp numarasını kapattırdı.
Gerekir
Peki neden değiştirmiyor sizce? Ve uzun bir zaman kapalı tutup sonradan geri açıyor? Kız takıntılı istese yeni yeni numaralardan ulaşabilir.
Aranıyor o da istiyor
Kahkaha attım teşekkür ederim :D
Dogru maalesefki yani
@Kovaa151 Yani kocan istese yepyeni bir numara alır açık kapı bırakmak oluyor mu numarasını değiştirmemesi diyorsun?
Evet
@Kovaa151 Ama kız ona yeni numaradan ulaşır ulaşmaz kızı sürekli engelliyor kocam buna ne diyeceksin?
Yeni numaradan nasil ulascakki , nasil ogreniyor.
@Kovaa151 kız farklı sim kartı alıyor onlardan arıyor hiç konuşmadan kızı direkt engelliyor ama numaranı değiştir diye başını yiyorum
Yaw degistirsin kesin cozum