Öküzdür
Samimidir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Patavatsılıkla samimiyeti karıştırmasak mı yaaa.
Beni yemeğe davet eden biri ister sevgilim olsun ister akrabam, çok gelmiş gibi bir şey diyorsa ve hesapta hata yoksa “ bu beni aşar, bölüşelim, benim hesap ödeyesim pek de yok, bu kadar sipariş vermese keşke “ gibi imalarda bulunduğunu düşünürüm..
tabi ki normal bende diyorum, para kolay kazanılmıyor geçen bir kafeye gittik kahve 150tl dediler oha kalk gidelim dedim kahveye 150 verirsem gözüm açık gider dedim, maddi durumum iyi benim cimrilikte değil canım yani türk kahvesine 150 verilirmi be el insaf pahalıysa pahalı derim
Bırakın böyle abuk subuk yok öküzmüş, hesap fazla gelmişse fazla geldi denir senden para dilenmiyorsa denir, hem sevgilin, bir paylaşım var, sana rol mu yapsın, bana koymaz edasında hava mı atsın!
Ezcümle gayet de söylenir, maskeli balolardan çıkmak gerek!
Ama bu karşındakini rahatsız hissettirir?
Zaten hesabın paylaşılmasının taraftarıyım ama hem hesabı ödetmeyib hem böyle demek normal değil bence
Ben hesabı tek başıma öderim, ama hesabı da dibine kadar eleştiririm, ülkede gidilen mekanların çoğu çakmaya çalışıyorsa elbette bu eleştirilir, yeri gelir hesap incelenir, garson çağırılır, hayırdır, yanlış yapmışın düzelt denir, yanımdaki kadına yanlış görünürüm diye hiç de çekinmem ayrıca!
Cevap
8Cevap
Bunu sen bileceksin. Buna göre öküz olduğu anlasilmaz
Bence başka öküzlukleri de oldu ki artık bunu da öküzluk olarak yorumluyorsun
Davardır. Daha böyle hesap kitap yapıyorsa ilerde hediye alırken saçma sapan şeyler de alır ya da hiç almaz
Bir şaşkınlık olabilir, bir hesap ödeme rahatsızlığı olabilir. Ama hoş olmayacağı kesin.
Fazla geldiyse fazladır. Belki bilmediği bir mekandı ve bu kadar gelmesini ummuyordu. Olabilir yani bu kadar katı olmayın hanımlar, haa eğer oluyordanızda sizi alana Allâh sabır versin.
Çok gelmişse çok gelmiş denir ama bu karşı tarafa ne yedin be imajını verecek şekilde denmez
Sana söylemese daha iyi sanki
şu an samimi geldi:)
Yenıyse ırıte eder zamana baglı bıraz bu
İlişkinin süresi ne kadarsa
iyy cimridir
samimidir
Çok gelince ne desin 😂
Samimi.
Öyle mi dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?