Güncellemeler
+1 yıl
Ev olmadan evlenmem demeye getiriyor resmen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ilişkimizin 27. Günündeyiz kız arkadaşım konuşalım aradan zaman geçsin ama ben çiddi düşünüyorum diyor tanıyalım birbirimizi diyor ama evlenmeden ev istiyor durumumuz iyi diye kirada oturmak istemiyor bana beraber ödeyelim bende çalışayım diyor bende borçsuz bir şekilde alacağımızı söylüyorum bana daha ilişkinin 9. Gününde söyledi bide babası bir dediğini iki etmiyor biraz el bebek gül bebek büyümüş durumları iyi onlarında ama şimdiden lüks lüks yerlerin fotoğrafını atıyor bana 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Al sende erkekler kadinlar için her şeyi yapmalı biz böyle gördük
2 yıl sonra yeni ev alalım diyorum kabul etmiyor yeni olması önemli değil diyor eşyalarımı ona göre alacağım diyor ben evi istemesem bile ailem isticek diyor
Evlenmek istiyosan al
@Fatihoz1990 defol git istemiyorum seni artik
Tm istemiyorsan sorun değil sana bişey sorucam sonrada ne istersen onu yap yine engellersin
@Fatihoz1990 artik yemem bu laflari
Ya ne istiyorsan onu yap sadece bi dinle sonra yine engellersin
@Fatihoz1990 hayir
İyi açma sen bilirsin ama şunuda sana sölim sırf bu şekilde yaptığın için sana hakkımı helal etmiyorum bunu manevi olarak sölüyorum zaten umarım inşallah içine iyiceni dert olsun sanada senin yaptığının aynısını yapsınlar ki bunun kahrıyla her saniye aklına gelsin dahada artık sen benim umrumda değilsin
@Fatihoz1990 sen kendi yaptiklarina bak beni kandirmaya calisiyosun allah senin gibilerin belasini versin
Ben bela okumam merak etme bela döner dolaşır sahibini bulur ama gerçekten dua edicem senin için bu yaptıkların için pişman olman için
O değilde sen her şeyi gün gün sayıyor musun
Evet 😂
Komikmiş 😂
Ben paran için burdayım diye açık açık bağırmaya başlamış ama yinede sen bilirsin
Yani eski bir ev olsun önemli değil diyor ama bana attığı storyler var keşfetti hep lüks lüks evler ilerde senle ben felan diyor
Para için geliyor abi banada neden diye sorarsan şimdiden düşündükleri hep özel yerler çocuk için hastane çocuğun okulu için birikim yapıp özel okul vs 😂
Kral yanlış anlamada senin yanında böyle olan arkadaşlarinin ve ailesinin yanında neler düşünüyordur bence yol yakın iken vazgeç kız köküne kırağı düşmedi sonuçta paran için değil seni sen olduğun için seven birini bul en azından huzurlu bir yaşamın olur
Tm al ortak odeyin
Bende diyorumki kirada oturalım 2 yılsonra yeni ev alalım diyorum kabul etmiyor neden diyorum alacak durumunuz var şoför olması önemli değil diyor eşyamı ona göre alacağım diyor
Ben ev istemesem bile ailem isticek diyor
Kiz aslında doğruyu söylüyor ailesi isteyebilir ama ikna edecek olanda o durumun varsa neden inatlasiyosun 🤦🏻♀️
2yıl sonra alsak diyorum o zaman evleniriz diye trip atıyor eski bir ev attı çok kötü bu ev ne diyor zamanı gelsin bakarız diyor trip atarak 😂 ben bu kuzu birazdaha çözmem lazım bana maddiyata önem veriyor gibi geliyor sence
Bu zamanda sevenini bulman zor zaten tercih senin
Valla ablacım özel günündeydi ondanmı dedi bilmiyorum ama bence maddiyatçı gibi senin görüşün nedir daha çok erken bunları konuşmak için biliyorum birbirimizi yeni tanıyoruz ama lüks lüks evlerin resmini atıyor ilerde biz felan diye
Bak sen zaten cevabını bildiğin sorular soruyorsun ama ya kabullenmiyorsun ya da sakasindasjn bilmiyorum zaten 1 aylık konuştuğun kişiyle nasil maddiyat konusuna geldin onada ayrı şaşıyorum daha kiz senin huyunu suyunu öğrenmeden maddiyatla ilgili tüm detayları biliyor bnce yol ver av avcı oyununa devam etme