Hiçbir sebep yokken engelleyen birine bu mesajı atsam mi sizce?

Evet hiçbir sebep yokken beni engelleyen bir erkeğe bu mesajı atmalı mıyım?

Neden böyle bir şey yaptın diye sormayacağım. Çünkü vereceğin cevabı biliyorum hayatında başka biri var ama itiraf etmeliyim bu kadar kötü bir insan olabileceğini hiç tahmin etmezdim çok güzel rol yapmışsın tebrik ederim. Yaptığım tek hata sana her zaman iyi niyetle yaklaşmak ve değer vermek oldu sense bir kez daha hiç kimseye güvenmemem gerektiğini bana gösterdin. Bu yaptığın hareketten sonra düşündüm de sen gerçekten komik bir adamsın. Yaptıklarının hepsi senin planladığın bir oyundu değil mi. Aklın sıra benimle dalga geçtin çünkü sen zekisin ve senden başka herkes aptal. İşte sen böyle düşünüyorsun. Ama kabul etmeliyim zekanı bu tip işlerde kullanman çok eğlenceli geldi bana. Hele senin gerçek kapasiteni fark ettiğimde seni gözümde çok büyüttüğümü fark ettim ve kahkaha attım. Benim sana verdiğim zaman çöpe gitmiş bir zamanmış. Ben boş zamanımı dolduracak senin gibi tipler bulabilirim ama sen benim gibi birini asla bulamazsın. Şunları yazarak bile boşa zaman harcıyorum aslında. Sen zaten en fazla ne duyar kastın dersin. Değmezsin. Şimdi burdan da engelleyebilirsin.
At gitsin
Atma boş ver
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Hiçbir sebep yokken engelleyen birine bu mesajı atsam mi sizce?