Kürdüm sevgililerim hep Türk oldu.
Türküm Kürt erkeklere zaafım var.
Türküm Türk erkeklerine zaafım var
Türküm ikisine de zaafım yok
Kürdüm sonucu merak ediyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kürdüm sevgililerim hep Türk oldu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır asıl kürt kızlarının türk erkeklerine zaafı var. Sayısını hatırlamıyorum inlettiğim kürt kızının. Ama arkadan çalışmayı ve dilllerinin maharetini sergilemeyi daha çok seviyor sizinkiler
İşte Bu Bende Bu Yüzden Kürt Istiyorum
Abisi vurmadımı?
Abisini de S. kriz😂😂
@YasinÇetin32 ne kalça var hatunlarda var yaaa. Bir de deli gibi azgınlar. Ama ilk başta nazları çok o naz kısmını atlattın mı deli gibiler deli... Doymuyorlar valla sınır falan da yok yavrularda
Kardesim Bi Kere Götürdüm Acaip Birsey Ama Doymuyor Lan Kız😂
@YasinÇetin32 ben kaç tane götürdüm sayısını hatırlamıyorum. Türk erkeklerine hastalar hasta. Döllerimi bile yalayıp yutuyordu yavrular zevkle .
@soran abisini de **z sorun yok sen rahat ol.
Hemen Bulmam Lazim😂😂
Bizim kızlardan uzak durun
Olmaz S. kcez😂😂😂
Sana ne lan @soran g*tü... Bu işler karşılıklı. Ayrıca sizin kızlar çok s*kişken biz ne yapalım.
@YasinÇetin32 bro dayanılacak gibi değiller ama yaa ne g** gar ne göğüs var yavrulards o nasıl arzu o nasıl istek var yaaa. Sadece gizli olmasına dikkat edeceksin. Gizliden delş gibi s*kişmeye devam o g** de s*kilir be yaaa. Off ki ne off
Hacı Bu Soranı da Sklim mi?
@YasinÇetin32 salla sen onu. Onun daha dünyadan haberi yok.
Senin gibi bir tiple kim neden birlikte olur ki ayrıca ben türküm ama Kürt erkekleri daha sahiplenici ve gerçekten erkek gibi davranıyor bugünün Türk dizi ve filmleri hep Kürt erkekleri tiplerini anlatıyor
Türk değil yalan konuşuyo Kürt kırması bu
@MerveBoyner senin gibi bir tiple kim birlikte olur derken beni mi kastediyorsun?
Evet senin her yorumun sanki kıvanç Tatlıtuğ un yorumu bu özgüven fazla hatta çok fazla
Kürtü sevmiyorum ama şu var arkadaşımdan da öyle kurtuldum
Nasıl kurtuldun anlamadım
Benim arkadaşım bana kazık attı küçükken sonra baya sene sonra birleşti evlendiler ama doğruysa kötü şeyler olmuş zaten diyor ki yengem neden polise gitmedi mi? yüzsüz gidemez çünkü gerçekler ortaya çıkar ne olur bir merveyle ilk face'de konuşmuş sonra siz işi ilerletmişsiniz arkadaşınıza kazık atmışsınız yalan bu arada bunlar okulda tanışmamışlar internettte yazışmalar var kendi istemiş kız çıkmayı bakın sevdiğinin facesinde görünüyor ne zaman ilişki yapmışlar tebrikleri kabul etmişler isteme resmi bakın yani kızınız isteyerek ilişki kurmuş yani çıkmışlar yani evet olabilir ama kendi istekleriyle birleşmişler evlenmişler
Hmm
Öyle birsey mi varmis beni de aksine kürt erkekleri buluyor anlamadim 🤔
Bilmiyorum var mı
Aha Gene Sen Len Bi Beddua Et Bana 😂😂
Ne diyeyim fkgkn
Allah Seni Başına Kürt Kızı Belası Versin de
Allah senin başına Kürt kızı belasi versin
Olum beddua ettirme bana sonra harbi belanı bulacan vebali uzerime kalacak xjgkv
Aminnnnnnnn Allahim Sen Duy Su Garip Kızı
Sen Türk müsün @kirginimcokk0
Birsey Olmaz😂
Bilmem sence tahmin et
Türksün bence
Evet
Neden seni hep Kürt erkekler buluyo
Bilmem tesadüf cekiyo heralde
Türk erkeğini Kürt erkeğimi
Lan Kürt kızları sizi ne yapsın yvskl
Türk müsün? Türk erkeklerini mi seviyonuz?
Kürt Türk erkeklerinden nefret ediyorum
Neden
Kendilerini beğenmiş yvsklar aşağıdaki yorumları gürmedim herhalde saçma sapan konuşma larina ne demeli Kürt kızları büyle değiler ki yorumları okurken sinir oldum şrfsz ler