+1 yılİnsanoğlu beşerde şaşarda olabilir hata yapmissindir pismansindir Allah bilsin kul bilmesede olur insanlar kendi başına gelemeyecek hiç gibi muamele yapabilir seni suçlayabilirler boş ver ama sana tekrar barış diyemem erkek aldatilinca kadınlar affedebiliyor cevremde görüyorum, duyuyorum ama erkek icinde buyutur soğur o insandan affetmez kafana kakar durur olmus bile olsanız kendisi açık acik söylemis cok zor diye sen ona onu yasattiginda kim bilir nasil kırıldı nasıl seyler yaşadı icerde onun üni ortami var seninle yaşadığı durumda bir ilişkinin bitme nedeni bunlar tutunarak seni içinde unutmaya çalışır bu duruma alışır. Bence cicek yollamissin yaptığın hataya say, de böyle olmuyor ben birr hata ettim pişman oldum devam etmeye çalıştıkça ben yipranacagim üzülecegim de en azindan hem kendine hem ona iyilik etmiş olursun uzatmaya oynadıkça senin canın daha çok acıyacak bence noktala kendine bak daha iyi bir sen ol geliş , yeniles güzelleş hakkinda en hayırlısı en güzeli seni bulsun 💐✨
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan başkasıyla olmak istemiyorum ama çok fazla yaşanmışıık var
En İyi Cevaplar
Uzun zaman ben de uzak mesafe ilişkisi yaşadım. Yüz yüze gelindiği zaman daha sıcak olunuyor , öpüşmeler koklaşmalar hep aynı hiç değişmemiş gibi. Uzaklaşınca daha ağır şekilde uzaklaşmaya başlıyor. Bir yerde maalesef bitiyor. Gözden uzak olanın gönülden de ırak olacağı lafını anlamam 26 yıl sürdü. O yüzden düzgün ilerlemiyorsa ikiniz için de ayrı olmak daha iyiyse kendinize iyilik yapın ve düzgün bir şekilde bitirin. Alışkanlık oldu diye devam etmesin ilişki bence
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır değişmeyecek. Senin gibi o da büyüyor. Hayatı tanıyor ve farklı insanlarla tanışıyor. Senin başkası ile konuşman onda belki bir çok şeyi tetikledi. Sen ne istersen yap hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Eskisinden güzel mi? Bilmem belki, yani size bağlı. Ama bence eski ile güzel kelimesi kolay kolay yan yana gelmez.
Başarılar.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 defa başıma geldi. birlikte o kadar zaman geçirdiğim kişiye kıyamadım konuştum yine. ama ilgim azalmıştı. oradaki mesele güven de değildi. sevdiğin kişiyi yanlış tanımanın yaşattığı hayal kırıklığı. o yüzden çok bir şey bekleme adamı da darlama. yaptığın hatanın bedelini öde kurtul
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,7b cevap paylaştı.
u +1 yılDüzelmez azaldıysa ayrılmanız lazım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Maymun gözünü açmış herhalde. Çocuk ileride başkasını bulup daha da mutlu olabilir inşallah
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşaljah diyosun bide
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok sevseydi sonradan böyle yapmazdı zaten uzak olsa bile aynı devam ederdi aldatiyo bile olabilir Şu an o yapmaz falanda deme herkes herseyi yapar yapman gereken ayrılıp hayatından çıkman bu düzeltilecek bisey değil sevmesini bilmiyo dmeekki
05 Yorumla- +1 yıl
Hayatım çocuğu aldatmış. Sevmesini kim bilmiyor? Bu kıskançlık kavgası, ayrılıkları gibi basit bir mesele değil. Aldatma yani. Çocuk haklı. Süründürmek için şans vermiş buna
- +1 yıl
Sen sanırım bir tek aldatma yerini anlamamış değilsin 😅 kızın derdi helallik almak ayrılmak falan değil eskisi gibi sevilmediğini , nasıl düzelir onun derdindee
- +1 yıl
@SerdarSado düzelmez o kardeşim o cocuk affetmemektede haklı aldatmasaydi
Düzelmez, sevgilin varken başka biriyle konuşmanın nesini affetsin? Sana olan hisleri bitmiş karşında buz gibi birini bulmana şaşırma derim.
10 Yorumla
+1 yılYazik lan bide hala seninle duruyor mu o çocuk? Sen dua et yaptığın hatayı affedicek bi keriz bulmuşsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBenzerini ben yaşadım ve bitirdim. Hiç de pişman değilim. Bence sen de barışıp yakma çocuğun başını..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana böylesine değer veren birinin kalbini kırmışsın. O kırıp kalp daha düzelmez. Senin suçun bununla yaşamak zorundasın sevgiyi falan da haketmiyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sevgiyi hak etmiyorum her imsan hak eder yaptığım bir hataydı evet
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar kendilerine böylesine aşık birini arıyor yıllarca. Sen gidiyorsun başkasıyla konuşuyorsun. Sen haketmiyorsun o çocuğu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence ilişkideki büyü bozulmuş ve biraz da gözü açılmış. Eskisi gibi olma ihtimaliniz bence yok. Ciddi bir şeylere dönüşme ihtimali de çok az ama tabiki olmaz mı olabilir. Bence onunla olmaktan mutluysan yanında huzurluysan devam et.
00 Yorumla
+1 yılHayır duygular azaldıktan sonra coğalmıyor kendinden ödün verdiğin her şey pişmanlığa kapı açar geri dur varsa duygusu o seni hayatında tutsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen adamın içindeki aşkı öldürmüşsün. Bok var dime millet ile goy goy yapıyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılAşk geri gelir mi peki
Soran+1 yılÇook pişmanım ama bunu kendide amladı
- +1 yıl
Bir sey diyecem de uzulme ama , adam gercekten dusuk karakterli olsa boyle davranmazdi. Arkadasin karakter iyiymis , helal olsun
Sizin gönlünüzü kırmamak adına devam ediyor olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bir kötü davranıyor sonra aşkım diye arıyor hatta söz takıcam sana dedi
- +1 yıl
Hakkınızda hayirlisi
+1 yılMoton hale gelmek ve yeni gizemlerin olmaması biraz enerjiyi dusuruyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıcam
- +1 yıl
Biraz gizem katıcaksın yine hedef halini alıcaksın
Soran+1 yılNasıl yapıcam
- +1 yıl
Muhtemelen dengesiz bir iletişim var bir kotu bir iyi oluyorsunuz. O nedenle flört et sevgilinle flört dönemlerini hatırla azıcık kaç
+1 yılBir kez aldatmışsın, aşkını bitirmişsin... Dönmez daha.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum düzelmez kendi kafasında ilişkiyi bitirmiştir ztn.
10 Yorumla Uzun uzun yazmaya gerek yok, hiçbir şey eskisi gibi olmaz daha
00 Yorumla
+1 yıldeğişmez soğukluk bambaşka bir boyut böyle işlerde havada bulut sen o eski onu unut
00 Yorumla
+1 yılKendi elinle bozmuşsun ne kadar çabalasan bile eskisi gibi olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer içindekiler bittiyse daha fazla zorlamak sadece daha fazla iter. Senin için çok zor bi durum ama onun mutlu olmaya hakkı var ve eğer onun seninle mutlu olmadığını görüyorsan bırakman gerekebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılrutinleşen her şey ölür
herkes aynı şeyi yaşıyor
4 yıl iyi sürmüş!00 Yorumla
+1 yılKanka uzak mesafe iliiskisi yürümez orada konuştuklari da vardir o sirada aklina bile gelmezsin boşta kalirsa yazar yanyana iken senden başkasi yoksa sadece senle konuşması yetiyor olabilir seçenek yokmuş simdi öyle bi durum değil
04 Yorumla
Soran+1 yılKanka uzak mesafe ilişkisi değildi aslında bizimki zaten depremden dolayı üniversiteler kapalıydı daha yeni gitti yani
Soran+1 yılİki hafta sonra gelecek iki hafta kalacak gidecek sonra tekrardan gelecek
- +1 yıl
Yazdıklarına göre yeni yeni soğuk davranmaya baslamiş .
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(18-24)+1 yılyok ya hevestir o aşk olsa farklı olurdu o da sensiz duramazdı geç rakip elemiştir üni öncesi takma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun süren ilişkiler bir süre sonra sarmıyor. iliskiye heyecan katman gerek kendini değiştir.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapin
Cevap sahibi+1 yılİmajını tarzını değiştir gittiğin yerleri degistir. Kendine yeniden aşık et farklı birimis gibi
Soran+1 yılYa tam öneri verir misin cidden çok ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yılYeni imaj stori at sürekli hiç gitmedigin değişik yerlerde adam bı düsunsün niye değişti bu kız merak etsin. Sürekli kafasını kariştır. seni düşünmesini sagla
Gizli Üye(25-29)+1 yılüniversiteye başka şehire gittiyse sana soğuk davranıyorsa başkasıyla aldatıyor seni başka açıklaması yok gerçekler acıtır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinin beyni yok belli. Yakında barışırsınız
10 YorumlaHer şey çabuk tüketiliyor. Ask sevgiye dönüştü desen anlayacağım da sevgi azalmaz gerçekse.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır seviyorum diypr aşk bitti diyoe
+1 yılBiriyle konusurken dedigin o cocuk arkadasinmiydi yoksa sevgili adayimi
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle konuşmuyordum ben o öyle konuşıyodu
- +1 yıl
Sen arkadas olarak konjsjyodun ama cocugun sana ilgisi vardi dogdumu
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor gibi , dene ama boyle davraniyorsa , duygusu bitmis olabilir , bunu farkedip emin olursan , eger duygusal bir beklentin varsa kendini kandirma , cunku tek senle konusmama ihtimali artma durumu var.
00 Yorumla
+1 yılBitir gitsin. Kendin etmişsin zaten kendin bulmuşsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bitiremem yani onsuz yapamıyorum çünkü
- +1 yıl
Yaparsın. Kimler yapmadı ki. Herkes öyle der sonra sadece aklında kalır gider
+1 yılKimseyle konuşmayacaktın bilader sen ihanet etmişsin ihanetin affı olmaz
10 YorumlaSebgilin belli ki enayi biri barışırsınız bence.
131 Yorumla
Soran+1 yılşu an beraberiz zaten ama bir çok iyi davranıyor bi çok kötü
- +1 yıl
Aklina gelince sana yaziyordur. Yani seni hala sevse hep yazar :)
Soran+1 yılHep yazıyor zaten ama bir iyi konuşıyor bie kötü
Soran+1 yılSık sık mesajlaşıyoruz görüntülü konuşıyoru telefonla konuşuyoruz
- +1 yıl
Anladım , karar senin. Seni istemeden yonlendirme yapmak istemem. Ben iyi taraf olsaydim ve sevgilim bu sekilde baskasini dinleyip kendi karar vermeseydi hic hosuma gitmezdi bu arada. Ama siz kizlar bazen saf bazen de saf gibi oluyorsunuz , her erkek iyi degildir. Bazisi cikarcidir. O yuzden sakin manipule olma burada ki laflara , iyice gozlemle ve karar ver. Hayat 2 nizin
- +1 yıl
Yani sunu demek istedim , iyice gozlemle ve emin ol bazi seylerden. Ama rutinden koptuysa 2 tarafta suphe ceker bence :)
Soran+1 yılRutinimiz aynı bir sorun yok
- +1 yıl
O zaman bu baslik sacma
- +1 yıl
Kusuruma bakma
- +1 yıl
Ben netimdir
Soran+1 yılYani seviyor mudur
- +1 yıl
Yalan konusmayi tercih edecek bir durum da yok. Yardimci olmak istedim. Umarim toplarsiniz diyeyim
Soran+1 yılBizim ailelerimiz de tanıştı yani iş büyük
Soran+1 yılHatta annesi zamanında çok üzüldü diye tekrardan barışmamızı üstemedi
- +1 yıl
O zaman bir set diyemem. Mutluluklar ama cocugu sikma donerse senindir donmezse zaten hic senin olmamistir diye bir laf var onu hatirlamani tavsiye ederim
- +1 yıl
Anladım ama aileler degil siz evleniyorsunhz
- +1 yıl
Bunlari da dusun
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum ama çok anneci ailem konuşma derse konuşmam diyor mesela
- +1 yıl
Mutlu op
- +1 yıl
Bahane olabilir bence ya da saglam karakterli degildir. Bana cok sacma geldi , severse zaten annesinden neden izin alsin. Onun akli yok mu? Hala 5 yasinda mi?
Soran+1 yılO birazcık ailesini dinler hee konuda
- +1 yıl
O zaman isin zor seninde ama kusura bakma onunda isi zor , aklini kullan sende bence , duygusal yaklasma iyi bir sey degil bazen iliskide bile. Mantikli karar vermek onemli , sen bence bizd sevgisi mi azaldi diye soracagina bir anda ara onu ve direkt pat diye sor. Yanlis anlama ama ailesinden izin alan birisi iyi yalan da konusamaz. Lafi evelerse guvelerse ya da baya beklerse cok yuksek ihtimallw azaldi sevgisi ama sizi tanimiyorum ve iliskiye karisamam
- +1 yıl
Mutluluklar dilerim
- +1 yıl
Yazmadan da edemedim , son yaziyi okuyunca. Lanet olsun iyi olmak istemiyorum artik. :) , seni oyalama sansi yukssk bak bir soz takacam diyor bir soguk davraniyor
- +1 yıl
Artik sen gozlemle
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ama şu tavsiyeyi vereyim sana , eger duygusal bir beklenti icindeysen de suphelerin dogru cikarsa sakin kendini kullandirma sana olan olur. Psikolojin falan bozulabilir. Sende onu hissettim. Bosverirsin en kotu
Soran+1 yılşu an bile çok takıyorum kötü davrandığı zaman ağlıyorö
- +1 yıl
Anladim. Sen uzulunce tepksii ne oluyir
Soran+1 yılBen ağlayınca üzülüyor tamam sus hadi diyor tekrardan iyi oluyor ağlayınca üzülümce de işte seni üzmek istemiyorum ama ne hissettipimi bende anlamıyorum diyor
- +1 yıl
Oyleyse sorun yok gibi.
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDuzelebilir araya uzun zaman girnesin
02 Yorumla
Soran+1 yılBu süreçte ne yapıcam
- +1 yıl
Uzak mesafe ilişkileri hep sorunla dönüyor ya ilgi bitiyor sohbet azalıyor hani tabi buna çevre iş güç de etkileniyor valla arada görüşmek gerek ama imaknlar malum sabır ve az kiskanclik
+1 yılSen çiçek mi gönderdin adama?
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet özür dilerim barışaşım diye
- +1 yıl
Erkeğe çiçek verilmez be biz aynı düşünmüyoruz aynı kafa değiliz 🤦🏻♂️ çok mu üsteledin?
Soran+1 yılAma çiçek gönderdiğimde üstüne yazdığım not sayesinde barıştık ayrı olduğumuz süreçte her yerden emgellemişti çiçeği göndersim 1 saat sonra beni aradı
- +1 yıl
Biz çiçeğe degilde , verilen degere bakariz ya , o arkadas ta bence bu kiz bana deger vermis ve toplumun yapmadigini yapip farkli bir sekilde deger verdigini gostermek istemis diye yorumlamista olabilir. Ben oyle dusunurdum , ama seni sevmese bunu yapmazdi. Sana deger vedigi icinde sana soguk davraniyordur. Hatalarini dusun o ne yaptin da senden sogudu vs gibi
- +1 yıl
O degilde kadin gibi demisim la , garip hissettim
- +1 yıl
Yav illaki arar ortada emek var biri bana çiçek gönderse kimse görmesin diye çöpe atardım alıp götür kebapçıya bak nasıl affediyor
Soran+1 yılPeki tekrardan aramız nasıl düzelir bir erkek olarak düşün mesela ben nasıl sevgisini ve güvenini kazanıdım birde yan yana gelip sarılınca her şey düzelir mi biz 2 aydır birbirimizi görmüyoruz
- +1 yıl
Arkadas hakli
- +1 yıl
Gormeme baya buyuk bir etken
Soran+1 yılGörünce de değişmez diyor ama öyle demesime bakmamalıyok bence demi
- +1 yıl
@muratt4597 aynen biraz kaptırmışsın 😂 ya tamam birşeyler yapmak istemiş kız nereden bilsin bizim gibi ırgatların çiçekten anladığını
- +1 yıl
Oyle diyorsa istemiyordur
- +1 yıl
Duygusap bir iliski zor olabilir
- +1 yıl
Ama sunu soyleyeyim o seviyeye gelmeden anlasaydin. Mesela 2 ay icinde arasaydin falan , belko boyle de olmayabilirdi. Ama ol. azsa da zorlama bence , baskasi olma ihtimali yuksek ve sana da deger verdigi icin sana bastan soyluyor olabilir arkadas.
Eee ne demişler fazla naz asik usandırır
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet beni çok şımarttıı şimdi ne yapmam lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİhtimali var ama azalan sevgi toplamasi çok zor
10 Yorumla
+1 yılZannetmiyorum. Soğumaya başlamış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıldüzelir umarım ama zor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Azda olsa bi umut var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDemek sana aşık değilmiş
00 Yorumla
+1 yılDüzelir
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ne yapıcam yanıma geleme kadar
+1 yılHangi sevgili bu
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgilim
- +1 yıl
İlk ve tek olan hani şu bir tane 😂
Soran+1 yılNiye ki😂
- +1 yıl
Boşa giden zamana yazık 😂
E yani çıcuğu aldatmışsın ne bekliyon
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıldüzelebilir
00 Yorumla
+1 yılDüzelmez ki
00 Yorumla- ayrıl gec
00 Yorumla
+1 yılHep öyle olur zaten
Düzelmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüzelmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. sanal azalır tabi
00 YorumlaDüzelmez
10 Yorumla
+1 yılBiter tabi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt