5 yıllık Sevgilim var fakat şu an ilişkimizde çok kavgalar yaşıyoruz heyecan kalmadı hevesim yok çok detayları var , bu 1 haftadır bi konudan dolayı konuşmuyoruz ve çok hissizleştiğim bir zamandayım kaç gün önce cafede oturuyordum ve orada bi çalışan çok dikkatimi çekiyor sürekli onu bakmak istiyorum enerjisi beni çok etkiledi kendimi çok kötü hissediyorum istemsizce o kişiye karşı değişik oluyorum heyecanlanıyorum o kadar garip duygular içindeyim ki şu an lütfen bana bişey söyleyin :(
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sana bisey diyim, kendini baskasi hosuma gitti diye hic suclama. 5 yil bi oliski icin cok uzun zaman. Ya ayrilmali ya 3vlenmeli yoksa boyke b. ku cikiyor. Heyecan kalmamis artik. E seninde duygusal ve cinsel acliklarin var. Bunlar iste her firsatta ortaya cikiyor. Neden kavga ettiniz mesela?
Bana tartıştığımız bir konu hakkında ben değişmem böyleyim beni biliyorsun dedi ama ben çok değiştim onun için o bunu deyince gerçekten çok kırıldım ve günlerdir konuşmuyoruz ama 5 yıllık Sevgilim olduğu içinde ayrılmak kelimesini kullanamıyorum cesaret edemem
Tamam kullanma kusuz de. Ama bi yandanda onsuz biseyler dusun ve yap. Birden olmaz ama yavas uavas bitirebilirsin. Gorunuse gore sen yapmazsan o yapacak. Mesela o begendigin cocukla flort et. Bu yanlis deme degil. Sevgilin artik yok. Duz bakma olaylara
Kaçamak bakışlar oluyor zaten o adamda öyle bakıyor bana ama ya gelse numaramı istese bişey yapsa mal gibi kalıcam sevgilim var diye hayır dersem
Sana tavsiyem sen cesaret ver gelsin. Sende ver bumarani. Flort et hemen sevgili olcak degilsin. Kontrol sende olsun. Sevgilin kafasinda bitirmis bahane ariyor. Bu kadar masum kalmayin kimse haketmiyor
İnan hiç bilmiyorum ya beni gerçekten çok seviyor bunu hissediyorum çünkü ama bu olan kavgalar soğutuyor beni
Sadece yanlış yapmak istemiyorum
Yanlis mi? Ya o senden sikildim bitsin deyip 2 gun sonra sevgili yaoarsa? Nasil hissedeceksin? Erkekler ayrilinca ilk is deli gibi kudurmus kopek gibi saldirirlsr onune gelene. Ilgisiz erkek aldatilmayi hakeder hep derim. Ki sen aldatmicaksin sadece sana iyi hissettiren biriyle konusacaksin. Bi kiz icin ruhunun gidasidir ilgi, simartilmak iltifat nazinin cekilmesi. Bunlari yapmazsan solar cixek gibi
Sevgilini neden sevdigini düşün bence
O cafedeki onu sana verebilecek mi?
Beş yıllık ilişkide karşı cinsten baska birine bisey hissettiysen bence bitmiştir zaten. Bence bitir en azından saygı çerçevesinde bitsin beş sene hatrina. Hataya düşmeyin ilişki icindeyken
Ayrılmaya o kadar cesaretim yok ki
Eskiden sıkıldın bunaldın yeni heyacan arayışındasın o yüzden
Çok kavgalar oluyor bu beni çok uzaklaştırdı
Boslultasin
Sakin sevisme. pisman olursun bende yasadim
Yok cesaret edemem asla çünkü 5 yıllık Sevgilim aldatmak bana asla yakışmaz sadece dediğin gibi boşluktayım ama ona ayrılalım da diyemiyorum yapamıyorum
Zamaana birak
Ben maalesef dustum. o hataya
Gerçekten mi nasıl oldu senin
bitmiş gibi duruyor
bitir ve önüne bak
Bitirmeye o kadar cesaretim yok ki
ortalığı temizle
çeki düzen ver
duygularını netleştir
ne nedir ne değildir belirle
şu an kine karşı ne hissi var gibi yani
Doğru söylüyorsun
Bu biraz zaman alıcak galiba
Musaitsen dinlemek isterim detaylıca
Durum anlattığım gibi boşluktayım şuanda 5 yıllık Sevgilim var ve başka birine karşı heyecanlanıyorum kaç gündür aklımdan çıkmıyor adam yaa kendimi bu durumdan dolayı kötü hissediyorum sevgilim varken böyle bişey hissetmek bana kendimi suçlu hissettiriyor ama isteyerek olmuyor adamı gördüğüm gibi sürekli gözüm onu arıyor ona bakmak istiyorum hep
Sesli en başından dinlemek isterim çözüm üretebilmek için muhtemelen seni buna iten bir cok sebep var
Hiç bilmiyorum gerçekten ya adam hala aklımda ama sevgilim de bir köşede gelip geçici bir heves midir acaba