Sevdiğim adam benden ayrıldı. eski sevgilisi paralı çalışan ve ona döndüğünü düşünüyorum. Kız beni engellemiş neden sizce?

Erkek arkadaşımla yaklaşık 2 haftadır ayrıyız ve benim kartımdan yüklü miktarda harcama yapmıştı bende ödemesi gerektiğini söyledim. Borcu ödeyince benden ayrıldı. Bunun öncesinde de 1 ay kadar çok soğuk davranıyordu. Kendisinin eski sevgilisi paralı çalışanlardan ve sürekli fark hesaplardan bize istek atıyordu. En son ben bu kızı hem kendi hesabımdan hemde erkek arkadaşımın hesabından engellemiştim. Fakat kızın 1 tane daha hesabı varmış. Şimdi merak ettim bi baktım benden görünmüyor o hesap ama arkadaşımdan görünüyor. Yani neden beni engelledi sizce tekrar görüşüyorlar mı? Kız tiktok hesabından da videolarını falan kaldırmış. Ben normalde böyle takıntılı biri değilim fakat her şey üst üste gelince şüphe duydum ve araştırdım. Geçen pazar günü benden ayrılan şahıs kardeşi aracılığıyla bana ulaştı ve gelip seni alacam dedi benden o kadar emin ki benim onu sevdiğimden ve ilk defa ona hayır dedim telefonu kapattık. Sizce geri barışmış mı? O kızla.

Sevdiğim adam benden ayrıldı. eski sevgilisi paralı çalışan ve ona döndüğünü düşünüyorum. Kız beni engellemiş neden sizce?