Nolur bakin cok ihtiyacim var?

sevgilim erkek arkadasim uyusturucu kullanmis ve beni gel al dedi bende bu satte cikamayacagimi soyledim kiz arkadasimin numarasini istedi ve verdim aramis konusmuslar metrodan al demis almaya gitmis yana yana ariyirum sevgilim yuzume kapatiyo arkadasin geliyi diye neyse buraya gelmisler izin alip ciktim disari birazcik olsada gorsem diye kizi ariyorum sen gelme bu sekilde gorme diyo neden diyorum yuzume kaoatiyo ariyirum acmiyorlar sevgilimi aradim 1saat boyunca oyaladilar ve baskakarida vardi cok merak efiyodum elimden birsey gelmiyo ve sevgilimi bidaha aradigimda arkadasim cikti ve sevgilin emin ellerde dedi ben sen farkli dudunuyisu. gorme anaxim bu degik seni aramadim cicuga ver dedim ve verirken nerde oldugumuzu soyleme dedigini duydum nerdesiniz dedigimde bimmiyotjm dedi baska cocuk alio kiz arkadasimin arkadasi gelme dedi bana sevgilim gelsin gelsin diyidy yuzume kapattilar ve hu eximlede arkadaslar ve cok kahoelik tapti sizce ne yapmsliyim dmsuabda aglamaktan gozlerim sisti 1saat olmuyo bu olay olali
Nolur bakin cok ihtiyacim var?