Artık bana bırak, ben varım.. ben ilgilenirim, ben hallederim diyen güçlü erkekler mazide mi kaldı.
Aşk böyle bir şey bence, birine güvenmek, onun da seni hafifletmesi..
Maddi olarak, sınırlı düşünmeyin.

Artık bana bırak, ben varım.. ben ilgilenirim, ben hallederim diyen güçlü erkekler mazide mi kaldı.
Aşk böyle bir şey bence, birine güvenmek, onun da seni hafifletmesi..
Maddi olarak, sınırlı düşünmeyin.
Böyle diyerek aslında kadını hayattan izole etmiş oluyoruz, bir sorun olduğunda sen bırak ben yaparım demek yerine beraber yapalım demek daha doğru bir yaklaşım olur. Herkes gerektiğinde hayatta sorumluluk almalı ve hayatı paylaşmalı.
Güçlü erkeklerin modası geçmedi ama yeni jenerasyon inanılmaz derecede pasif ve pısırık geliyor. Tabi istinalarda yok değil.
Zaten ilişkide erkek biraz daha ön planda olmalı bence, ilişkiyi yöneten ve sorumluluk alması gereken taraf daha çok erkek olmalı, her şeyi kadına bırakan ne yaptığını bilmeyen bir erkek pısırıktır ve geri planda kalmaya mahkumdur. Oysa biraz daha güçlü ve sağlam duran taraf erkek olmalıdır, kadınlarda böyle biri olsun ister hayatında.. bana göre tüm yükü kadınlara bırakmak bir erkeğin düşeceği en aciz durumdur. Yeri gelince her konuda ortak karar alan yeri gelince de tüm sorumlulukların altına girmesi gereken kişi erkek tarafı olmalıdır. Zayıf ve aciz olana adam gözüyle bakılmaz, harbi ilişki adamı pısırık olmaz girişken ve yapıcı olur.
Yavaş yavaş azalan bir türü anlattım farkındayım.
Evet kadınlar güvende hissedebileceği güçlü bir omuza başını yaslamak ister. Lakin asıl mesele şu ki, eril enerjisi yüksek erkeklerin varlığı çok azınlıkta ve kuşaktan kuşağa azalarak devam edecek gibi.
Ve denge dediğimiz şey her şeyi ayakta tutan en önemli parça, ilişkiden tut her türlü şeyin sağlıklı ilerlemesi için olmazsa olmaz yani.
Misafirliğin kısası makbul olandır, iyi günler dilerim.
Eyvallah teşekkür ederim.
Hayır geçmedi maalesef.. çünkü kadınların çoğu hala maço erkek severler.. böyle kadına kötü davranan tipleri severler. ya da karaktersiz severler.. ama gerçekten romantik ve kalbini seven kadınlar da var çok az da olsa.
burada ….
ama artık erkekler güçlü değil çocuk olması moda …
kadınlar da hem erkek hem kadın olması
ilişkilerinde bakıcılık şeklinde olması moda
Teşekkür 🙃
Cevap
15Cevap
Öyle bir erkek varsa bile zamâne insanların birçoğu gerçek aşktan, sevgiden, güvenden vs. anlamadığı ya da terkedip gidebildigi, başka kollarda teselli arayabildiği için, o tip erkekler de artık kendini o kadar kaptırmıyordur kendini, kadın için kendini derbeder etmiyordur. Korkuyordur çünkü birgün BEN ONUN HERŞEYİNE DESTEK OLUYORDUM, SIRTIN8 BANA YASLAMASI YETERDİ, AMA O BENİ SIRTINMDAN VURDU diyerek hayaal kırıklığı, daha doğrusu "hayat yıkıklığı" yaşamaktan korkuyordur. Yani temkinli davranıyordur artık. Zaten bu yüzdendir ki artık ömürlük evlilikler pek kalmadı.
Güçlü kadınların varlığından beri güçlü erkeklere rağbet düştü modern toplumun getirisi kendine yetebilen güçlü kadın kavramı ve bu bence güzel, erkekler de duruma adapte olmaya çalışıyor herhalde ama prensese dönüşmelerine de gerek yok
Buradayız ama şu var , sanırım ruhsal acidan guclu olan kadin ve erkeklerin sayisi azaldigi icin denk gelemiyoruz ve soguyoruz , sonra da ister istemez cogumuz topluma benziyor. Ama su var ki iyi kadin kotu erkege kotu kadinda iyi erkege gidiyor. Bir taraf saf olup askindan gozu kor olunca , o yuzden baglanmamak en iyisi. Ben iyi gozlemciyimdir bu arada bunlari yasamadim :D
Siz kadınlar herşeyi kendinizin halledeceğine inandığınız ve erkekleri sorunlarınızın dışında tuttuğunuz için bizler bu cümleleri kurmaz olduk.
Modası geçmedi de yeni gençler telefon tabletle büyüdü. Bahçe işi yapmayan gençler eskiler gibi her işten anlamıyor
Yine hayallere daldırma. Artık kadınlar erkek, erkekler kibar feyzo oldu
Güçten kastınız ne önce onu netleştirelim para mı karakter mi kariyer mi bir çok farklı tanımı var çünkü
Hayatını bir kişiye bağlayıp hayatı onda görmek o gidince bomboş bir dünyaya kalmak yaşamak istemezdim çünkü elbet bir gün gidecek..
Yorulmuşlardır artık belki de. Ama yeni jenerasyonun bozulduğunu düşünüyorum.
ay cidden ya simdiki erkeklerin hepsi nonos gibi normal erkekler geri dönsün
Karaktersiz p. i. ç sevdiğiniz için kenara çekildi onlar
Yo bu sıralar gevşeklere rağbet çok biz kenarda gülüyoruz
Güçlü erkekler güçlü görünmeye çalışmaktan buna zorunda olmaktan yoruldu çünkü artık güçlü olmak hiçbir halta yaramıyor
Hiçbir zaman geçmeyecek bir modadır.
Yooo sadece hak etmiyorsunuz
İyi yapıyoruz 😎
Şikayet eder gibi bi durumum var mı😃
Sen sordun cevapladım 😊
Pekiii laady :)
Çevrende yoksa sorumlusu bizler değiliz 🤷🏻♂️
o zaman genel izlenim diye belirtirsen sevinirim 🤷🏻♂️
Teşekkürler efenim
mazıye dogru ugurlanıyoruz yenı kusak kendınden acız
Güçlü kadınlar meydana çıkınca onlar tünedi
Buradayız 😎