Aşk İlişkileri Siz en son ne zaman ateşe düştünüz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ahh ateşe düştüüüm baaakk, evlerden uzaak. Aşk değil bu bana tuzaaak, mahvoldum..Başını göğsüne koyup bir gün uyuyamadı Siz en son ne zaman ateşe düştünüz? Cevapla Evlilik Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Ben hiç ateşten çıkmadım maalesef.. yani hayat anlamında soruyorsak hala gönlümü tekrar yaşatacak olayı ya da kişiyi bekliyor ruhum sanki 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ne demiş ünlü şairrr yanayım yanayım ateşlerde yanayım 🥳🥳🔥🔥 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Oy severiz sjdjd Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Ben ateşin kendisiyim 🙄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tabi canım Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hıdır ellezde ateşin üstünden atlarken karşı taraftan atlayanla çarpışma suretiylenn jfjrjsjr 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Birkaç gün önce 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ah aşkooom Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Her zaman cehennemdeym 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yeni çıktım 1 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı. Ehh geçmiş olsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben hiç ateşten çıkmadım maalesef.. yani hayat anlamında soruyorsak hala gönlümü tekrar yaşatacak olayı ya da kişiyi bekliyor ruhum sanki
Ne demiş ünlü şairrr yanayım yanayım ateşlerde yanayım 🥳🥳🔥🔥
Oy severiz sjdjd
Ben ateşin kendisiyim 🙄
Tabi canım
Hıdır ellezde ateşin üstünden atlarken karşı taraftan atlayanla çarpışma suretiylenn jfjrjsjr
Birkaç gün önce
Ah aşkooom
Her zaman cehennemdeym
Ben ateşim yanardağ ismimin anlamı
Çoook seneler geçti.
Yeni çıktım
Ehh geçmiş olsun