Güncellemeler
+1 yıl
galiba ilişkiler böyle bitiyor onuda anlamış oldum
6 ila 8 aylık flört
evet bir basamak çıkamadık
ayrılmaya çalışsakta ayrılamıyoruz
hislerimizi söylemeye çalışsakta söyleyemiyoruz,
ve ben galiba ona karşı oda bana karşı eski heyecanını kaybetti.
bunu da 12 yaşındayken bi kıza aşık olmuştum bi müzik dinlerdim hep o müziği dinlerken o heyecanı hatırladım
galiba aramızdaki problem bu
sevgi varda heyecan yok
sadece bahaneler var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
6 ay da hissini bile söyleme olmadıysa ne flörtü ettiniz siz
aslında söyledik de gözlerle imalarla bla bla işte
bazı engeller var aramızda o yüzden söylenilmiyor kendisi komşumun kızı aramızda 6 yaş var
ailesi abisi olarak görüyordu o 20 ben 26,
zaten yanyana da değiliz şu an uzak mesafe ilişkisi yürüyor yanyana olsak muhtemelen canlanır bir şeyler
galiba uzaktan uzağa monoton bir hal alıyor
Konuşuyor musunuz
evet ama eskisi gibi sık sık da değil artık çok ara sıra damla damla olmaya başladı yani
O zaman kopmuş sizinki
Başka bak boş ver
işte kopmadı esas problem de o kopamıyoruzda bir çok defa denedik acı çekip geri dönüyoruz sık sık konuşma başlıyor ve yine aynı monoton hal
bide başka bak derken. asdkasdk o kadar kolay mı ya
Yok yok tamam bakma
O zaman bence özleyin birbirinizi
ona karşı söylemek istediğim o kadar şey var ki aslında çok kızgınım
ya işin aslı ne biliyor musun görüş sahibi,
ben buna ilkte çok tutuldum, oda bana karşı boş değildi hissediyordum baya yürümeye başladım oda bu kıskançlığımı falan sorgulamaya başlayınca büyük bi cesaretle ona sevdiğim isöyledim
bana ne dedi biliyor musun?
"ben seni abim olarak görüyorum"
ben varya o gece bittim ya öldüm resmen, onada açık açık söyledim tamamen ilişkimi kesmek istiyorum seninle seni unutmamı zorlaştırma lütfen mesaj atıp vs dedim
aramızdaki olay koptu, 6 7 ay sonra bana mesaj attı, bende çizgiyi kesin çizdim, ben bunu tekrar riske atamayacağımı onu anladığımı söyledim
madem öyle dedi kapandı sandım ertesi gün yine mesaj attı, konuyla alakasız başka bi bahaneyle
sonra gel zaman git zaman yani onu sevdiğimi biliyor bende iyice emin olmaya başladım çünkü kıskançlıklar vs devam ettirdi, sanırım bir kez daha onu sevdiğimi söylememi istiyordu
söylemedim
söylemeyeceğim de
çok kızgınım o bana söyleyecek
İnada binmiş sizin iş
Sevmek ayıp değil
Madem sen söylemek istemiyorsun o zaman ona şöyle sor
“ sana bir soru soracağım bir kere soracağım ama iyi düşün bir kere cevap ver ikinci kez sormayacağım cevabına göre de bu konuyu kapatacağım
Beni seviyor musun “ de
Eğer hayır derse yine kardeş ayağı çekerse
O zaman da sen ona
“ öyleyse dünya ahiret kardeşimsin artık “ de ve sen de konuyu kapat