Ciddi düşünen erkek nasıl karşıma çıkar nasıl bulurum.
Okul ev evden okul böyle bir insanım.
Ciddi düşünen erkek nasıl karşıma çıkar nasıl bulurum.
Okul ev evden okul böyle bir insanım.
Nasip kısmet bu işler. Kendin de ciddi düşünülecek kız imajı vermeye çalışabilirsin. Açık giyinme, erkeklerle haşır neşir olma, etraftan gereksiz yere ilgi toplamaya çalışma.
Bir de bu ciddilikten kasıt evlilikse bence kadın evlilikten önce cinsellik sunmamalı. Karşındaki kişiye de hayatını birlikte geçireceğin bir insan aradığını belirtirsin. Ve yeterli bir tanışma sürecinden sonra direkt evliliğe bağlanabilirsiniz.
Erkeğin niyetini bilemezsin. Sevgililik ayağına cinsellik yaşayıp bir süre sonra ilişkiyi bitirebilir, ortadan kaybolabilir. Sen de yaşadığın hayal kırıklığı ve hüzünle kalırsın.
ciddi düşünen erkek zor bulunur. Hem cinslerimi kötülemiyorum ama yarısı neredeyse bir şeyler yaşayayım bitsin kafasında fakat evlilik konusu için biriyle tanışacaksanız biraz vakit geçtikten sonra onu bununla konuşmalısınız ciddi düşünmeyen bir göz ile bakacak ise ilişkiyi devam ettirmemelisiniz.
Cevap
19Cevap
Şans yoktur bir gün çıkar sabret
anladın ki senle ciddi değil mi anında terk et ve git , asla dönme taviz verme vaktini ona harcama başka seni isteyenler ile yola devam
Yok ki
Sosyalleşerek daha fazla daha iyi niyetli düşünen kişiler ile karşılaşma şansını arttırabilirsin. Tabi ciddi düşünmeyenlerde artacaktır. Detaylı uzun uzun konuşup tartışılacak bir konu kısa cevaplarla çözülecek bir mesele değil bence
Çevreni değiştir yeni insanlar tanı hayatına giren insanlar konusunda seçici davran faydası olur bence
Uzun süre ara vermelisin sonra daha düzgün kararlar ver herkesi kabul etme
Belki de yaşadığın şehir ve ortamla alakalıdır
Çünkü ilişki tarzları değişti bu nesilde. Herkes çorap değiştirir gibi kişi değiştiriyor
Tam aradığım erkek tipleri onlarla ne agalar ortamı vardır ya adress ver
Genelde böyle diyen kadınlar her haltı yaşamış sonunda kendini birine kakalamaya çalışıyor
Ciddi düşünmek için tanışalım mı diyecektim ama aramızda 9 yaş fark olunca vaz geçtim.
Genelde gerçekte gören küçük zanneder beni fotoğrafta büyük cikiyorum.
9 yaş senin için sorun olur mu
Uff sende ne erkek delisi ciktin he ikide bir bu sorulari goruyorum bizim gibi olsan demek ki ne yapardin
Erkek olsam bende ciddi düşünmezdim.
Neden
Malum ekonomik şartlar berbat, özgürlüğün gidiyor artık bir karın olacağın için kurallı yaşamaya mahkumsun. Onun tribi, dırdırı, isteği bitmeyecek, o kadar çalışmış çabalamış birikim yapmışsa mesela evlendiğinde yarısı karısının olacak, boşanmak istese tazminat ödemek zorunda kalacak. Ve daha birçok şey...
Düşündümde evet erkek olsam ve sadece sevgilim olsa ayrılınca olduğun gibi kalıyorsun ama evlensen düzenin rahatın gidecek. Erkekler için böylesi daha hayırlı.
Bu ülkedeki erkekler ger.. izekalı ellerinde kariyeri yok mesleği yok boş boş geziyorlar sokaklarda.
Onlar için hayırlı evet.
Erkek savunuculugu yapmiyorsun zaten ama bu ülkenin erkeklerinin zeka seviyesi çok düşük.
Başarılı olan erkeğe denk gelmedim.
Hepsi başarısı olmayan asgeri ucretli calisan tipler.
Benimle ciddi düşünmek isteyen de oluyor ama beğenmiyorum çünkü iyi bir bölümde okuyorum.
Acaba neden, hiç düşündün mü?
Çirkinim evet normal ama ne çirkinler var evlendi
Keşke dış güzellikle alakası olsa...
Kariyerimde ciddi adımlarla ilerliyoruz oturmasını kalkmasını biliyorum.
Diğer kızlar gibi rospu da degilim.
İlerliyorum
Ondan da değil.
Ne olabilir ki başka söyle ozaman duzelteyim
Sorun sen de değil erkeklerde de ondan.🤦
Yanlış yerde arıyorsun demekki
Erkekler genel ciddiyetsiz ondan
25 e kadar çoğu erkek düşünmez
Belkide sen ciddileri çekmiyorsundur öylede düşün
Zamn herseyin ilacidir seninde vardir bir nasibin
Seninle ciddi düşünülmez
Sebep?
Memelerini çok gösteriyorsun
Diğer kızlar gibi hopla değilim okul ev evden okul.
Hoppa*
Erkekler fingirdek kızları seviyor
Öyle olsaydı sevgilin olurdu dimi
Memelerimi göstermem beni öyle bir kız olmadığım anlamına getirmez.
Memede göstermiyorum fotoğrafta yok
Senin başka üyeliklerine ve fotolarını hatırlıyorum gayet de gösteriyorsun
Erkekler rospu sevdiği için evet oylelerin sevgilisi oluyor
Çok açıyorsun bebeğim
Neresi açık bunun?
Önceden gösteriyorsun artık göstermiyorum
Gosteriyordum
Neden herkes gördü mü artık
Ama hala öyle teklifler geliyor sorun bende değil.
Sorun erkeklerin aptallığı
Sorun sen de kendini seks objesi olarak gösteriyorsun
Açık giyinmiyorum artık dediğin gibi herkes gördü diye değil eski yaşadığım memlektette öyle giyiniyordum ama artık bu yeni yasadigim yerde hiç giymedim.
Sorun erkeklerin malligi
Sorun senin erkekleri azdirman bebeğim. Vücudun azdirici
Ben bara bile birkere gitmedim... birkere olsun erkek ortamim olmadı.
Sorun açık giyinmemdi onu da artık giymiyorun aylardır tamda ciddi ilişki düşünülecek kariyer hedefleri olan kızım.
Ama hep sapik denk geliyor hala kapalı giyindigim halde
Ayrıca açık giyinen kızlarda var ama ciddi ilişkisi var yani.
Her kızın senin gibi güzel teni yok ama
Sen adamı fena yaparsın
Çok mu kriterin var , çok mu seçicisin?
bunu sen belirlersin
bende ayni
Genelde ciddi düşünmezler çünkü 😀
Bulaman zor
elbet çıkar bir gün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?