o gece yatmadan once dua etmistimm.. ve karsima o cikti
Evli bir adami ruyamda gordum ve bana dediki beni bekle ve yanindada bir cocuk vardi.. bizi bekle dedi. Sizce ne anlama geliyor?
o gece yatmadan once dua etmistimm.. ve karsima o cikti
Bilinç altının yansıması. Çok özlem sevilmek sevme arzusu gibi duygular. Evli adamlardan uzak durmak lazım o ayrı mesele tabi. Evlilik mi geliyor yoksa diye yorayım evet sizin nasip kapılarınız açılıyor. :)
zatenn gelen giden cok var beni isteyen. bi gorucu geliyor otekisi gidiyor..
evet evli lerle olmaz bunu elbette biliyorummm.. pfffff
aminn insallahhh.. tesekkur ederimm
Cevap
9Cevap
Töton acık kalmıs demek oluyor ya da içten içe o adamı begenıyorsan zıhnın sana oyun oynuyor olabılır
yuru kardesimm
😁😁 uyurken üstünü sıkıca ört ve zihnini öyle şeylerden arındır 😁
ok
👍 .
vay be romantik baya etkileyici :D bilinçdışında evlenme arzun ortaya çıkmış anlamı bu
:)
Tarot/kahve falı baktırsana. İlginç geldi belki çıkar bir şeyler
yok oyle seylere inanmam
Bekle seni cici anne yapacağım demek istemiş
hahaa insallah
Tanidigin birisi mi.
evet
Hoslaniyorsan bilikc alti ol. us olabilir
hic dusunmedigim anda geldi ruyalarima
Samimiyetliginiz nasil peki detayli anlatirmisin t et
bosverinn
Tm
Sagol
Sen sagol ne yaptim ki😊
☺️
Ruyanin etkisinde mi kaldiniz bukadar taktiniz kafaniza
Evett kaldimmmm
İstediginiz hoslandiginiz biririayse kalmaniz bormal hic. boyle bi konus gecti mi aranizda
Nasil konu?
Evlilik. gibi ya da onun senden hoslanmasi gibi
Yok oyle konu gecmedi.. bosanip sana gelirim asla gecmedi..
Sadece dedi iste bazen evi terk etmek istiyorum biktim gibisinden demisti. Dedim yapma oyle..
Ve demistim benim kapilarim hep kapaliydi sadaca sana ozel acmistim ama bu saatten sonrada acmicam baskasina dedim
Benim kapilarim kapaliydir derken ne manada soyledin kimseyle konusmuyorim demek mi
evet, kimseye sans vermemekk evlenmemekk..
okadar cok gorucu geliyorki biktim artikk ama hepsini red ediyorumm
Neden evlilik. dusunmuyorsun ki kotu. bisey mi. gecti xamaninda basindan
yani onun disinda baska kimseyle evlenmek istemiyorummm
Anladim. ne diyim hayirlisi ozamn sen daha once evlilik. geciridn mi
aminnn insallahhh, allah razi olsunnn.. yokk hic gecirmedimm.. hattaa hayatimda hic kimse olmadiii :(
Hadinyaa evli. adama nasil bu derece asik oldun ya
ahhh bi bilsemmm kardesimmm.. ben bunu yillar once gormsutumm.. daha 15 yaslarindaydimm :( kucuktummm ve ona o ilk gordugum anda asik olmustumm.. ama hep icime gomdumm.. dedim onun yasi benden cok buyuk ben daha cocugum yuzume bakmaz herkes gibi benide siradan gorur dedim.. ve hic bir caba gostermedim hayatima devam ettim baskasini sevmeye calistim sevdigimi sandimm.. ama hepsi yalanmiss onu anladimm.. sonra o yillar sonraa neolup bittiyse karsima tekrardan cikti.. hesaplarina baktigimda bildigin bekar biriydi halende oyle gozukuyor..
bir gunu biranda ona istek attim takip etmeye basladim ve bir sekil ilgisini cekmisim oda bana geri atti. ilkkez bir yabanci erkek kabul etmistim. ertesi gun ona yazdim dayanamadim oyle boyle derken konusmaya basladikk. kimsin nerdensin kimlerdensin felan filan oyle gecti gitti.. o aralar dahada cok baglandimm ona maalesef :( ve bir gun tesadufen karsilastik ayni ortamda bulunuyordukk. yanima geldi o kalabalikta hic beklemedigim anda. oda onu bilerek yapmis beni gercekten tanimak icin acaba guvenilirmiyim degilmiyim diye.. ve o gunden sonra daha da cok konusmaya basladik.. sonradan da karsima biranda bi resmi cikti bir cocukla dedim acaba bu kim.. sonra bir gunu bulustuk ona orada sordum evlimisin diye.. kala kaldi beklemedi benden bu soruyu.. sonradan herseyi anlatti.. oyle boyle iste aylardir hayatimda neredeyse bir sene olacak
Sana t et dedim konu uzadikca uzadi sanki. kotu bisey mis gibi
yooo demedinizzz? neyse bosverinn yaaa.. yazdigima pisman oldum
Ayni mahalede. misiniz nasil. karsilastiniz akraban falan sanmistim
Pisman olacak bisey yok. ben de basimdan gecen biseyi. anlatacaktim seninkine benziyor konustukca iyi geliyor anlarsin beni diye dusunmustum
yok ayni mahalleden degilizz.. Allahtan degilizz yoksa butun ailesi beni tanirdi ve benim icin daha zor olurdu hersey. o benim ailemi taniyormuss. Hatta babami bile azcok biliyormus..
Bana kendisi cok uzak oturmuyor arabaylan en fazla bi yarim saat
Ee nasil karsilasiyordunuz ya
Ilk onu gordugumde benim yakinlarima gelmisti, hic bilmiyordum onu ve hicte ismini duymamistimm..
bir baktim karsimda duruyor kendisi ama beni ozaman hic gormelisti.. hatta ondan sonra bir iki kere daha oyle karsilasmistik..
sonra yillar gecti ve tekrar karsima cikti. o aralar konusuyoduk. onun gitti semte bende gidiyordum ayni gun ayni saatte.. bi baktim o ordaydi bende varinca hemen mesaj attim bende buradayim diye sonra iste neyapti ne etti benim yanima geldi.. hatta biri yanina gelmisti onunla konusmaya onu bile kisa kesip yanima gelmisti :)
Bekle bakalimm 🙂
sanirsam baska cagrem yok
cunku adam halen evli :(
evet maalesef ciddiyim
yok tesekkur ederim ama olmaz.. burdan yazabilirsiniz
yok estagfirullahh ama olmaz
Iliskimiz yok.. bulusma bir kere oldu yanliz.. ondan once bir kere tesaduf karsilasmistik ayni ortamdaydik yanima gelmisti oyle bi konusmustuk..
simdi oyle konusuyoruz arada.. neyapiyorsun nasilsin felan filan iste.. artik eskisi gibi ona seni seviyorum ya da oyle seyler diyemiyorum.. gecen bana daha desi beni ariyabilirsin istersen bak herzaman beni boyle bulamazsin felan dedi
Tesekkurler
Senialacak
bakalim
pff
birsey yok.. o evli buyuzden zor
:(
Sanirsam oyle olacak gibi.. ama nereye kadar
Biryandan var biryandan yok bilmiyorum😔
Aminn cumlemizin insallah
Tesekkur ederimmm sizde
☺️
Üzerin açık kalmış
ok
Sendemi evlisin
yok degilim
Demek dul bir adamla evlenicen. ya da evlenince bir oğlun olucak.
bilmiyorumm hayirlisi artikk...
yani o gordugumm kisiyi taniyorumm biliyorum kimin oldugunu
Yaa. peki öyle bir ihtimal var mı Yani seninle evlenme ihtimali
Adama baya yukselmisij
nealaka?
Rüyanda ne işi var
bilmemm
Yuselmisin ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?