Ama mesela birisini bulmuşlardı bana benden 10 yaş büyük , dindar diyede 10 yaş büyük birini istemem hadi onu geçtim karakter olarakda bana uyan birisi değildi , o evinde hanım hanımcık oturcak bi gelin arıyodu , ama ben gezip tozmak istiyorum (ailem çok katı olduğu için hiç bi yere çıkmama izin vermiyolar , en azindan eşimin benimle gezip eğlenecek bi insan olmasını ümit ediyorum )
Yok, ama köyde yaşıyoruz , sadece kız kardeşim var ve insanlar sürekli annemin sadece kız çocuk doğurmuş olmasina laf ediyo ve bize laf söylicek yer arıyo (doğulu deyilim hiç kökenimizde de yok zaten ama köylük yerde insanlar konuşcak şey arıyo zaten
Yok üniverste öğrencisiyim , köyden çıktım zaten ama erkeklerle konuşamıyorum bi türlü çünkü çok yanlış bişey olduğunu öğrenerek büyüdüm o yüzden birinin bana gelmesi lazım , ama gelen yok 🤷🏻♀️
Ama işte böylede hep sap kalıcakmışım gibi hissediyorum , üni son sınıftayım , sınıfta nişanlanyan ya da evlilik teklifi almayan 2 kişi felan kaldık yani
Buda bi seçenek tabi ama bana hiç denk gelmedi, her düğün vs. organizasyonda oğlan anaları peşime düşüyo ama şimdiye kadar doğru düzgun birisi yoktu hepsi serseri kılıklı (zaten muhtemelen onlarda benimle görüşmek istemezdi sırf anneleri istedi diye görüşürler di.)
Onuda denedim , zaten burdaki bekar erkekler bütün pembe üyelerde şansıni deniyo , gerçekten olabileceğini düşündüğüm birisiyle reel e geçtik ama oda olmadı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Maalesef bana dershanede teklif etmişti. Sonra 1 ay kactik bile.
Neden maalesef dedin
Memnun değilim hayatıma zararı oldu bu aşkın
Metroda instalaşmistik ama hayatimin aşki değildi
Çok şükür tanışmadım.
Halayda
Ya herkes düğünde tanışıyo , bizim düğünlerdemi doğru düzgün insan yok anlamadım ki 😂
Nereki senin oralar
Ege
Ben akrabalarımdan birazdaha farklı bi yöne yöneldim , dini anlamda , ve dindar birisini isterim ama yeni nesilde namaz kılan yok ki
Var ama sizde onlara bakmıyonuz.
Ama mesela birisini bulmuşlardı bana benden 10 yaş büyük , dindar diyede 10 yaş büyük birini istemem hadi onu geçtim karakter olarakda bana uyan birisi değildi , o evinde hanım hanımcık oturcak bi gelin arıyodu , ama ben gezip tozmak istiyorum (ailem çok katı olduğu için hiç bi yere çıkmama izin vermiyolar , en azindan eşimin benimle gezip eğlenecek bi insan olmasını ümit ediyorum )
Aslen doğulumusun
Yok, ama köyde yaşıyoruz , sadece kız kardeşim var ve insanlar sürekli annemin sadece kız çocuk doğurmuş olmasina laf ediyo ve bize laf söylicek yer arıyo (doğulu deyilim hiç kökenimizde de yok zaten ama köylük yerde insanlar konuşcak şey arıyo zaten
Aydınmı
Sayılır
İzmirde büyüyen biri olarak aradığın kriterlerde zor bulursun köyde
Yok üniverste öğrencisiyim , köyden çıktım zaten ama erkeklerle konuşamıyorum bi türlü çünkü çok yanlış bişey olduğunu öğrenerek büyüdüm o yüzden birinin bana gelmesi lazım , ama gelen yok 🤷🏻♀️
Daha iyi ve en iyisi.
Ama işte böylede hep sap kalıcakmışım gibi hissediyorum , üni son sınıftayım , sınıfta nişanlanyan ya da evlilik teklifi almayan 2 kişi felan kaldık yani
Yahu daha iyi. Ne acelen var.
Ama napabilirim , hep düşünüyorum acaba ben kimsenin benim yanıma gelmemesine sebep olucak kadar çok çirkinmiyim diye
Güzellik kişiden kişiye değişir. Burdaki abazalar gibi resmini at demicem merak etme.
Yok kimseye resmimi atmıyorum zaten
Dugunde
Buda bi seçenek tabi ama bana hiç denk gelmedi, her düğün vs. organizasyonda oğlan anaları peşime düşüyo ama şimdiye kadar doğru düzgun birisi yoktu hepsi serseri kılıklı (zaten muhtemelen onlarda benimle görüşmek istemezdi sırf anneleri istedi diye görüşürler di.)
Yok birebir tanıştık
Çerezimi onunla paylaştım
O rada kaynadık
Sanırım benim birebir tanışabileceğim birisi yok 🥲
Sen istesen olur
Utanırım ben konuşamam , hem aileden birisi görürse hemen laf çıkarırlar o yüzden birisinin benim yanıma gelmesi lazım , ama kimse gelmiyo 🤷🏻♀️
Burdan bulabilirsin
Onuda denedim , zaten burdaki bekar erkekler bütün pembe üyelerde şansıni deniyo , gerçekten olabileceğini düşündüğüm birisiyle reel e geçtik ama oda olmadı.
Şansını bende dene derim
Ama sen hayatınin aşkıyla tanışmıştın hani
Ama şimdi yok
Nasip olmadı
E hayatının aşkı değilmiş demekki 😁
Hem sen benden küçüksün
Kaç yasidasin
22,5
Sen benden küçük sün
Ama profilde 21 yazıyk
Özelden kunusalim
Öyle gecmis