Sınıftan bi çocukla oturuyorduk konu ilişkilere girdi sonra ben süründürmeyi severim dedim o da seninle asla görüşmezdim kıskandırmak için başkalarıyla konuşan 20 kişiyle flört eden insanları direkt siliyorum dedi kendisi de ben erkeklerle konuşunca kıskanırdı hep bakışlarından anlardım ama böyle demesi ne kadar normal sizce? Hoşlanıyordu da hoşlantısı mı bitti yani? Ayrıca konu biz değildik ne alaka böyle iğnelemesi?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yediğin boku yüzüne vurmuş senin verdiğin ön izlenimi sjsjjs temkki hoşanmanın ötesine geçmiş tiksinmesi
Pardon da o kendi kendine gelin güvey oluyorsa ben napim? Benim normal davranışlarımı onu kıskandırmak için yaptığımı algılamış hoşlanıyordu madem adam gibi gelip söyleyecekti yüzüme utanmadan boş yapmayı biliyor ama
Onda hoşlandığını cesaret vardır bunu yüzüne vurduğu gibi. Sadece karakterini yansıttığın etrafa verdiğin öz izlenime güvenmemiş. Hoşlanmazsına değil. Basit karakterde görmüş ve bu yüzden sevgisini ve hak ettiğini düşünmemiş. Bunu sen başarmışsın on kızma bence
Madem hoşlanmıyordu neden böyle dedi ki kafasında bitirseydi o zaman gerek yoktu bana söylemeye hani bu kadar takması falan ne bilim yani hoşlanmıyor dimi benden?
Hoşlanıyor ve içindeki hoşlantı ile sana güvenmemesi gerektiğini his ettiren sen ile çatışıyor kendi içinde
Bi ara diğer kız ona nasıl kızlardan hoşlanırsın dedi kriterim yok benim dedi sonra o siz tip olarak nasıl erkeklerden hoşlanırsınız dedi ben sessizliğe büründüm cevap bile vermedim diğer kızlar cevapladı sonra sessizlik olunca ben telefonumla meşguldum o da bana bakıyordu uzun uzun hissettim sonra birden ben tatlı kızlardan hoşlanıyorum onu anladım dedi hani neden bana bakıp da dedi ki
Bir kere kızdı bozdu seni :) o yüzden küçük özür gibi düşün burada her iki dediğim seyin gerçek olduğunu ıspat ettin şu an bana teşekkür ederim :)
Kafayı yicem şimdi hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu? Beynim yandı
Hoşlanıyor ama sana güvenmiyor
Hoslansa seninle asla görüşmezdim demezdi bence
20 kişi ile flörtleşme biri ile sen görüşürsün de erkek bunu çok kabul edemez yapısı gereği
20 kişiyle flörtleşmedim normal sohbeti öyle anlıyor o kıskandığı için.. ki bence bu dediğinden sonra artık bi hoslanti olamaz bence
Hoşantısı olmasa üstüne güzel bir söz söylemez. Üstelik sana göre arkadaşlık sen kendini temiz göstermeye ve kendini buna inandırmaya çalışıyorsun. Arkadaşlık ve flört verdiği izlenimler farklıdır. Üstelik bir kadının 20 erkek ile arkadaş olması ve yakın arkadaşları erkek olması normal mi? Biz erkekler için değil çünkü
Arkadas değilim onlarla normal sohbet ettim sadece derdi ne anlamıyorum cidden ayrıca bi ödev için eşleşecektik biriyle ben ve o kaldık eşleşmeyen ona eşleşelim biz demiştim o da arkadaşımla konuşayım onunla olmazsa seninle oluruz dedi sonra tekrar sordum konuştun mu diye o başkasıyla oldu galiba dedim o da biz eşleşiriz benim için sıkıntı yok yani dedi.. Ne gibi bi sıkıntı olabilirdi ki sanki çok kırıcı değil mi?
bir şey soracağım sen ondan hoşlanıyor musun?
Onun benden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaya çalışırken ben de hoşlandım gibi biraz
Ona ilk sen karar ver ve bunu direk ima ederken sen anlat bu sefer.
Sence de beni öyle 2. plana atması sonra da sıkıntı yok benim için demesi falan hoşlanan biri böyle yapar mı?
Bir itiyor bir tutuyor. Ya kendi içinde savaşıyor. ya da senin aklın ile oynuyor. Senin dikkatini çekmek için. Kendisine biat etmen ve güven için herşeyi göze almanı sağlamak istiyor. Bunu senin üzerinde kötüye kullanma ihtimali de var ileri süreçte kendine aşık etmeye çalışıyor sa takıntı haline getirirsin onu. Ve oda takıntı haline dönüşür. Başka bir soru cevap yazmıştım biraz önce ona dediğim gibi aşk bir kovalamaca değildir matmazel
Ben bu karmaşanın içinden nasil çıkıcam peki? gerçekten kendimi kötü hissediyorum mesela o gün ben ona eşleşelim diyince yanındaki arkadaşı bi dakika sen şimdi boşta mısın yani dedi ben de evet dedim o halde beraber eşleşin dedi sırıtarak giderken de bana bakıp gerçekten çok iyi bi aday dedi gülerek bir keresinde de biz yalnız kalacakken bu arkadaşı ona şimdi sohbet muhabbet falan anladın sen dedi o da haa anladım dedi sonra dönüp bana anime sever misin dedi bu 3 hafta falan önce oldu da bu arkadaşı sürekli niye böyle yapıyor acaba
Sizi baş başa bırak ya çalışmış. Kaç yaşındasın bu çöpçatanlığı anlamayacak kadar küçükmüsün, canım mısın veya
19 yaşındayım anlattığım şeylerden genel bi analiz yapacak olsan sence gerçekten ne yapmaya çalışıyor? Sana güveniyorum bak
Buna ben karar veremem veya olasılıklar. Ya yönetimi sen eline alırsın ya da onun izlediği yoldan gidersin. Bu yolun olasılığı daha fazla o yüzden riski sen al ben değil bana ne yapayım diye soruyorsan git direk konuş birbirimizden hoşlandığımızı sanıyordum bana ne inalı laflar sokup ya da neden arada güzel şeyler söylüyorsun. 20 kişi ile konuştuğum ifade edip sonra arkadaşın ile gelip siz grup olun diye konusuyrsunuz gibi. Onun içinde bastırdığı duyguları dinle
Yüzüme bakıp bana laf sokan biri istese duygularını ifade ederdi bence ayrıca sınıfta aramizin pek iyi olmadığı bi çocuğun kucağında kedi vardı ben de dokundum sonra çok sıcak değil mi ya ateşi var galiba dedim gülerek sonra onlar gittikten sonra bana neden böyle saçma bi şey dedin ki kediler zaten sıcak olur zaten aranız pek iyi değil tersler dedi ne alaka yani? O çocukla samimi bu arada beni mi azarladı yoksa korumaya mi çalıştı anlamadım ve bu yaptığı daha çok kafamı karıştırdı sence normal mi öyle demesi ortada bi şey yokken?
Buranın özelin neresi var
Heey..
ya sktr et popon açsan yapıştıracak tip hikaye anlatmasın
Eğer dediği gibi biriysen çocuk haklı
O kendi kıskanıyordu ben normal konuşuyordum herkesle ayrıca onu kıskandırmaya çalıştığımı düşünmüş bunları yüzüme söylemesindeki amaç ne sence? Ayrıca normal mi ya bu?