Bi kızla konuşuyordum daha buluşmadık ama iyi konuşuyorduk. İlk buluşmada evime gelicekti ikna etmek çok zor da olmamıştı. İçecektik. Az önce mesajlaşıyoduk buluşunca neler yapıcaz falan dedi bende şakasına takıldım güreşiriz falan diye. Demediğini bırakmadı köylü gibi konuşuyosun çocuk gibisin beklentim yerin dibi falan filan. Arkadaş ben mi bilmiyorum ilk buluşmada eve gelen kız ne için gelir? Şaka yaptım diye niye böyle saçmalar. Oturup biyerde kahve içelim ayrılalım dedi umursamıyor gibi. Kafayı yicem.
Cevabın nedir?
Bazı p*ç erkekler olur ya, mesajda kızı kıvama getirir, kız da kıvama getirilmekten hoşlanır. O p*c erkekler gibi yazmayınca 'köylü' gibi yazıyorsun demiş kız. Verirken bile şekil arıyorlar.
1158 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende p ç gibi davrandım o ana kadar ama mesajlaşırken kıvama gelmek istemez sandım. İma ettim ama p ç olmam gerekiyoruş. Eve gitmeyelim dışarıda kahve içelim dedi ters düştük biraz. Nasıl davransam ikna olur acaba.
- +1 yıl
Eve götürmek için ısrarcı olma, hepten bırakır kız. Şimdi bir tane kaliteli alkol buluyorsun. Kızla konuşurken ne haber, ne yapıyorsun falan derse bir kadeh alkol resmi atıyorsun. Kız muhtemelen birlikte içme imasinda bulunacak. O zaman ' gelirsin, içeriz beraber' tarzında cevap yazarsin. Aklima bu senaryo geldi
Soran+1 yılTers düştükya. İyi geceler dedi bende beğeni attım ona sadece. Sabah günaydın bebeğim yazmayı düşünüyorum. Cevap yazmazsa ya da ters bişry söylerse peki tamam nasıl istersen tarzında bişry demeyi düşünüyorum. Yazarsa da ufaktan konuşup. İşten çıkıp eve gidiyor akşam o saatte de evde neler yapacağımızı hala merak ediyor musun demeyi düşünüyorum. İşler mi hocam?
Soran+1 yılKız bana neler yapacağımızı sordu. Tekrar konuyu buraya getirmek lazım ama
- +1 yıl
Kızla günaydın, nasil gidiyor kismini geçtikten sonra ' dün ister istemez kırdım seni, neler yapacağımız konusunda. eger gelmek istersen bir şeyler içeriz, zaman geciririz' de uzatmadan, net şekilde. bir iki tane de güzel alkol al, mesajı yazdiktan sonra kıza 'bunları sectim bize' dersin
Soran+1 yılGünaydın yazarım. Cevap verirse dün gece seni kırdığım için üzgünüm. Öyle demek istemedim desem. Sonra konuşmayı devam ettirsem ufaktan. Akşam da ne yapacağımızı hala merak ediyor musun desem?
Soran+1 yılBişeyler içeriz zaman geçiririz i söylemiştim zaten. Tatmin olmayacak derine inmek istiyor o da işten gelince olur gece. Normal konuşsam ve son da dediklerini çıkışına yakın söylesem.
Soran+1 yılÇalıştığı için izin gününü bekliyordu Bi kaç gün var.
- +1 yıl
Daha ne kadar derine inebilirsin bilmiyorum, direkt cinsellik konuşmamışsınız çünkü. Alkol resimlerini atıp teklifte bulunman güzel olur bence. Onun için gidip alışveriş yaptığını görünce eve gelmeye kabul etmeye yaklaşacaktır. Kızın sevdiği alkolü biliyorsan onu al.
Teklifi de geç saatte yapma bence, aksama dogru baska bir işe vakit ayirmak isteyebilir.
Soran+1 yılCinsellik konuşmadık ama yeni Bi kaç gündür konuşuyoruz ben casur davrandım bugüne kadar ve çok kolay oldu o yüzden. Açık konuştuk yakın olmak istiyorum dersen size geçeriz dedi açık açık söyledim bende. Aralarda konuşurken lafı uzatıyor du. Sen böyle güzel konuşursan uyuyamam demişti. Bu daha ne ki falan demiştim. Sen neler gösterceksin dedim buluşunca görürsün falan yapıyordu. Baya konuştuk artık daha derine inmek istedi galiba ama ben anlamadım. İçimde kaldı çok üstüne varmadan ikna etmem lazım tekrar
- +1 yıl
Dün gece konuyu sextinge getirmek istedi muhtemelen kız ama sen farketmedin, sağlık olsun. Yarın günaydın, naber faslindan sonra direkt evde içme teklifini yap, alkol resimlerini kesin at. Özür dilemene de gerek yok bu arada, kızın gözündeki özgüvenli, cesur erkek imajın kaybolmasın. Cesur davranmaya devam et
Soran+1 yılDediğim gibi içmeyi kendi istedi zaten. 4 5 gün var iznine galiba ve izin gününde gelicekti bize. Cesur davranıcam ama köylü sanıyor beni artık. Nasıl olacaksa konuyu sextinge bağlamam lazım
Soran+1 yılArabam evim tipim var diye kız kendini aşşa görüyordu ikna olur heralde 1 2 güzel lafa
Soran+1 yılNe içtiğini bilmiyorum sormadım daha
- +1 yıl
Sorsaydın keşke. Alkol alacağın satış noktasına gidip orada rafın resmini de atabilirsin. 'güzel bir kızla zaman geçirmek için alışveriş yapıyorum. O güzel kız hangisini seviyor acaba?' diye yazarsın. Kızın hoşuna gidersin orada, benim için gitmiş diye düşünür. Bir şekilde gönlünü de almış olacaksın. Bundan sonra konuyu yine o devam ettirecektir. Sen de cesurca cevaplar yazmaya devam edeceksin.
Soran+1 yılŞimdi öyle laflar etti ki tersleme ihtimali de var alkol ev falan dersem hemen.
Soran+1 yılNeyse bakalım yarın yine yazarım büyük ihtimal buraya. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Şimdi özür dilersen kabul edip seninle konusmaya devam edebilir ama cesur erkek imajın da sifirlanir. Ayrıca yeniden konuşmaya baslayinca konu tükenecek hemen, çünkü daha önce zaten konuştunuz. Bu nedenle diyorum ki, alkol alirken resim gönderip onun neyi sevdigini ogrenirsen kizin hosuna gider, gönlü hoş olur. Teklifini de kabul etme şansı yüksek olur. Yazdıklarımı degerlendir, içine sineni yap. Yazarsın yine, bol şans
Soran+1 yılNormal konuşuyoruz şu an ara ara. Çalışıyor pek giremiyor zaten. Konuyu tekrar eve nasıl getiririm sextinge nasıl gireriz o gece beklediği konulara. Girdik diyelim neler yapıcaz o gün derse sizce neler söylemeyim örnek verir misin
- +1 yıl
Nasıl sexting yapacağına dair bilgi vermek zor. Herkesin kendi tarzi olur, netten sexting örneklerine bak insanlar ne tür şeyleri neyin ardindan yazıyor dikkatle incele. Konuyu eve getirmek için satın aldığın alkollerin resmini gönder, bunlari içerken bana eşlik eder misin diye sor. Kibar bir davet olacak. Kabul edecektir bence. Zaten bundan sonra ev mevzusu otomatik açılmış olacak. Evde neler yaparız diye sorarsa da alkol dışında onunla yapmak istediklerini nazikçe anlat.
Soran+1 yılBugün biraz konuştuk akşama kadar işte olsa da. Sizde kalıyım ara ara falan diyordu en son. İşten çıktı eve gitti bende story atmıştım. Eve gidince çok tatlı yazmış bende teşekkür ederim, ye beni yazdım. Daha erken dedi öyle mi dedim değil mi dedi değil dedim. Ne? Yazdı. Burdan yiyemeyeceğine göre erken dedim. Seni anlayamıyorum dedi 2 3 dakka geç yazdım neyi anlamadın yazdım. Bakmıyor mesaja. Bi öyle Bi böyle 10 dakka da eve gelecek kız uzattıkça uzatıyor ne istiyor anlamadım. Galiba olmayacak Bi başkası ç akar artık buna. Ne diyorsunuz hocam eve geçince böyle oldu devam etsek konulara giricem. Ye beni dedim alt tarafı daha erken diyor. Tartıştığımız şeye bak. Ne yapıyım burdan sonra bakmadı daha mesaja 1 2 saat oldu. Uyuyodur belki şimdi. Alttan mı alıyım soğuk mu yapıyım yoksa direk konuya mı giriyim. Hiç bişry bilmiyorum kafam karışık.
- +1 yıl
Senin hatan düşüncelerini kaba şekilde yazmak. Kız istekli olsa bile kibar yazmalisin, 'ye beni' tarzinda kabaca cümleler kızların arzusunu söndürebiliyor. Kız cevap verince kabaca yazdığın için özür dile ve sohbeti normalleştir biraz yarın. Yarın konuşurken eğer her şey yolunda giderse onun izin günü için dışarıda bir aktivite + sonrasında evinde alkol içme teklifinde bulun kibarca. Kabaca cümleler yazarsan kız başkasına gider.
Soran+1 yılKaba olma sebebim dün tartışmamızdı. Bende böyle oluyor kötü bişey olduğu zaman ritmim bozuluyor. Her zaman böyle oldu. Tatlı tatlı her şey iyiyken Bi anda böyle olması motivasyonumu bozuyor. Yarın yazar mı bilmiyorum yazarsa özür dilerim. Bundan sonra daha mesafeli konuşucam galiba. Bilmiyorum. Tanıdık otel var oraya davet edicem. Ne zaman izinli olduğunu sorucam sonra gel biraz oturalım kahve içelim dışarıda dicem. Daha sonra otelde sabahlayalım içelim diycem. Bayadır içmiyoruz ikimizde. Bunu söylicem. Bana en başında hep kendi iltifat etti soğuk gibisin falan demişti ama alakası yoktu. Ne istiyor bilmiyorum. Kendi içelim şunu bunu yapalım dedi ben en başında hiç zorlamadım.
- +1 yıl
Ne olursa olsun kaba olma. Onunla yatmak istiyorsan mesafeli de yazma. Yazarken sevgi pıtırcıgı ol demiyorum ama bir kıza karşı asgari nezaketi göster. her şey yolunda giderse dışarıda zaman geçirip sonrasında içme teklifini yaparsın. mümkünse ev olsun bence. kız büyük mü yaş olarak?
Soran+1 yılEv var ama abimin vermek istemedi sordum. Buralardan iş bulucam sana dedim Biraz uzakta aynı şehirdeyiz ama. İstiyor hatta sizde kalırım ara ara ve beraber uyuruz falan dedi bu akşam. İlerde evi çözerim belki ama şu an yok.
Soran+1 yılYüz yüze konuşalım desem olur mu yarın. Bu anlayamadığı konuları. Hem daha iyi tanışmış oluruz deyim
- +1 yıl
Ev olsun deme sebebim teklifin kibar hale gelmesini saglamaktı. Direkt otel dersen ters tepebilir. O nedenle otelde icmeden önce dışarıda güzel zaman geçirebileceğiniz bir aktivite bulursan kabul eder diye düşünüyorum. Bu aksam ona 'ye beni' demektense buluşma+ otelde içme teklifini yapsaydin kabul etmişti belki de.
Soran+1 yılBen 22 ye giricem o 24 e yeni girdi. Kabalık etmişim evet. Moralim bozuldu
Soran+1 yılYarın yazarsa veya yazmazsa özür dileyim kaba oldu deyim. Daha sonra biraz konuşuyum iş bakıcaktım ona yarın özellikle haber ver dedi iş arıyorum ona bizim buralardan. Daha sonra da ne zaman izinli olduğunu soruyum sonra otel ev karıştırmadan buluşma teklif ediyim. Buluştuktan sonra duruma göre otel konusunu açarım tanıdığım otel sabahlayalım içelim falan derim reelde işte. Olur mu
Soran+1 yılOlgun olduğumu benim için sorun olmayacağını söylemiştim yaş konusunda. En başlarda çok iyiydim o da beğendi hemen ikna oldu bu şeylere zaten.
Soran+1 yılKız tam bırakacak kendini ama bu konularda benim en ufak hatam tetikliyor onu. Bugünde aynısı oldu orada iş bul hem sana yakın olurum bazen sizde kalırım falan diyordu güzel güzel konuştum akşama kadar. Ne istediğini anlayamıyorum çok tanımadığın için hata yapıyorum. Olgun davranıcam cinselliğe falan da girmicem. 1 günde eve ikna olup böyle uzatmaları çok yoruyor aga.
- +1 yıl
Gülü seven dikenine katlanır. Ben de kendimden 2 yaş büyük biriyle baya konuştum. 4-5. günde cinselliğe konuyu getirip, vucuduma iltifatlar yağdırıyordu. Ben biraz cesur davraninca ' belki benimle yatma şansın' olur demişti. 2. yüz yüze buluşmada ablasiyla kaldığı eve attı beni. Süreci uzatmayı seviyorlar
Soran+1 yılDeğişikmiş. Valla kanka kafam karışık şu an. Numaranı verebilir misin wp den ara ara yazıyım sana
Soran+1 yılVermek istemezsen sıkıntı değil
Soran+1 yılBurdan yazarım o zaman
Soran+1 yılBurdan döner mi ki gözünden düştüm heralde kızın.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılİşe gidiyor sabah belki yazar belki yazması öğleden sonra girmeye başlıyor. Günaydın yazıyodum normalde ama yazmam en son ben yazdım girince yazar heralde. Baktım yazmıyor direk kaba söyledim özür dilerim derim. Çok terslemezse iş konusunu söylerim yarın Bi kaç yere bakarım iş için. Ondan sonra tatlıya bağlanırsa akşam izin gününü sorarım. Yüz yüze daha iyi olur oturalım mı izin gününde derim. Kabul ederse buluşuruz baktım iyi gidiyor otel mevzusunu açarım çözebilirdem ev mevzusunu açarım.
Soran+1 yılSana da yazarım gün içinde bakar mısın bilmiyorum ama. Bi süre ihtiyacım var.
Soran+1 yılİyi geceler dostum sağol
Soran+1 yılBu saatlerde yazıyordu daha yazmadı görüldüde atmadı. Yazmazsa ne yapıyım
Soran+1 yılİş bakıyorum şu an ona. 1 2 tanıdıktan haber bekliyorum. Nasıl Bi özür mesajı söyleyim. Dün kaba konuştum özür dilerim mi desem. Yüz yüze konuşalım bu konuyu mu desem
Soran+1 yılÖzür sen sonra da iş konusunu açarım Bi kaç yere baktım diye
Soran+1 yılDün seni yanlış anladım. Özür dilerim mi diyim. Seni anlayamıyorum dedi ya. Tam olarak ne söyleyim
Soran+1 yılYanlış konuştum özür dilerim mi desem
Soran+1 yılNedeeen yazdı?
Soran+1 yılNe diyim dayı özür diledim kendime kızıyorum dedim neden dedi
Soran+1 yılGtü kalkmaz mı böylr abartı gibi. Yanlış anlaşılıyor bazen mesajlaşmak desem
- +1 yıl
Abartı değil, kabaca şeyler yazdın. Neden özür diledigini az önce dediğim şekilde yaz. Olumlu dönüş yapmazsa da kendi bilir, devaminda bir şey yazma kalkmasin bi yerleri. Dönüş yaparsa da konusursunuz yine, iş mevzusunu anlatirsin. Sonra da yüz yüze buluşma teklifini edersin.
Soran+1 yılYazdım
Soran+1 yılİlk tanıştığımız da da güzel güzel konuşuyorduk çok istekli falandı zaten yeni tanışmışız. Normal konuşuyoruz kısa kısa yazıyorsun ben samimiyeti severim falan gibi şeyler diyordu. Bi kız niye böyle der Bi anda o da mı cinslikle alakalı yoksa. Ne istiyor anlamıyorum bazen. Bi süre konuştuktan sonra da konuşmamızda sakınca yok demi sevgilin yok demi falan demişti bende olsaydı konuluyor olmazdık demiştim. Evet doğru falan demişti.
- +1 yıl
Bazı kızlar konunun cinselliğe yaklaştığı anlarda, geri çekilme gereği duyuyor, tripler atıyor vb
Erkeğin cinsellik konusunda bir anda cesurlaşmasındansa sakince ve ona haz vererek ilerlemesini severler. Dün demiştim ya, isteğini kabaca belli edersen kızın arzusunu söndürebilirsin. Kız özürü kabul ederse önceki günlerdeki gibi o samimi sohbeti yakalamaya çalış ve ardından yüz yüze buluşma teklifini yap.
Soran+1 yılHaklısın. Çözülemeyecek bişey değil ama değil mi. Samimi konuşma devam etse yüz yüze gelince de ortam biraz ısınınca otele iş görüşmesine gidicem tanıdık otel. İçki de içeriz dicem kabul ederse. İş için gidicem gerçektende.
Soran+1 yılKalmak isterse gece de orada kalırız hatta
Soran+1 yılAnladım sorun yok dedi
Soran+1 yılAnlayışın için teşekkür ederim. Bugün Bi kaç yere konuştum iş için deyim mi
Soran+1 yılÇok kibarsın diyim mi direk
Soran+1 yılKadın denir mi ki
Soran+1 yılÇok kibar birisin. Anlayış gösteriyorsun. Bugün Bi kaç yere baktım sana iş için
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılNerelere baktın. Teşekkür ederim bu arada beni bu kadar ince düşünmen çok hoşuma gitti dedi?
Soran+1 yılYap hocam aramızı sana güveniyorum ŞXÖSLXMS
Soran+1 yılKonuşuyoruz az az. İşte hala. Unutmuşum abimin evi var çalıştığı yere yakın biyerde. Yarın işten çıkınca oraya geçebiliriz. Nasıl teklif edebilirim söyleyebilirim bunu.
Soran+1 yılYarın iş çıkışına geliyim mi desem. Niye derse abimin evi var yakın oraya gidelim istersen desem?
Soran+1 yılOraya gideriz istersen *
Soran+1 yılYüz yüze konuşuruz alkol alırız falan demeli miyim?
Soran+1 yılTerslerse falan geri adım attıya
Soran+1 yılYarın abimin evinde kalıcam senin işyerine yakın Bir yerde. İstersen çıkışına geliyim beraber geçelim.
- +1 yıl
' ailemle tartıştım, canım biraz sıkkın. abimin evine geçeceğim bu nedenle. film izlerim, alkol alırım vb. kafa dağıtmak istiyorum. önemsedigim birinin benim yanımda olmasını istiyorum. bana eşlik etmek ister misin? abimin evi, isyerine yakın, gelmeyi kabul edersen birlikte geçebiliriz' diyebilirsin.
Böyle yazarsan destek olmak için yanına gelmek isteyebilir. Ayrıca ' onemsedigim birinin yanımda olmasını istiyorum' dersen de hoşuna gider. Tabi neden canının sıkkın olduğuna dair bir bahane bul.
Soran+1 yılYazıyım bakalım
Soran+1 yılİşle ilgili konuşuyoduk en son 4 saat oldu daha bakmadı yazmadı bişey. 10 da çıkıyor işten çıkmıştır şimdi. Bekleyim mi bişey yazıyım mı. Çıktın mı gibisinden. En son ben yazdım ama bakmadı daha.
Soran+1 yılNiye yazmasın ki şarjı falan mı bitti acaba. Bekliyorum hala bugün yazmazsa napalım
Soran+1 yılEn son işle ilgili konuştuk. Böyle böyle yerler var haber bekliyorum dedim neyle ilgili ne iş yapıcam dedi söyledim bu daha yorucu dedi bende ne iş yapıyorsun çalıştığın yerde dedim. Kıyafet mağazası dedi. Bende en son şurda şurda da var arkadaşım söylemişti Bi ara dedim. Saati de güzel olursa çok iyi olur senin için dedim bakmadı daha. Ev teklifini yapmadım daha Sabah ne yazıyım cevap vermezse.
Soran+1 yılBende sinir oldum. Tipinden de anlaşılıyor çok güzel Bi kız biraz da minyon kısa. Ortamcı Bi tip ama ortamı yok gibi takipçisi takip ettiği falan az. Belli ki takılmak istiyor ama kafası karışıyor gibi bazen. Çok üstüne gitmemek lazım zayıf karakter. Ara ara sizde kalırım diyen ilk buluşmada eve gelmeyi kabul eden biri bu kişi sonuçta. şu an çok tersleyeceği Bi durum yok orta da olsaydı sabah terslerdi. İkna etmek lazım gerisi gelir zaten bende boş değilim. bir şey olursa buraya yazarım bugün. Yazmaz sa da yarın konuşuruz seninle duruma göre yazarım.
Soran+1 yılSende ne var ne yok kanka sevgilin var mı
Soran+1 yılBenim de küçüklükten beri çok sevgilim oldu tecrübem oldu ama senin gibi davranamıyorum ne yapacağımı bilemiyorum bazen.
Soran+1 yılSelaaaaam yazdı kız şimdi
Soran+1 yılAga bu kız adama cinnet geçirtir. 3 5 konuştuk işi falan sordum bırakcam galiba. Dayanamıyorum. Dedi bende bakıyorum daha rahat biyer bulunca haber vericem dedim. Öyle kaldı bakmadı uyudu mu bilerek mi yapıyor. Umursamamak lazım kafayı yerim yoksa. Yarın erkenden Bi şekilde söyleyim işteyken. Biraz canım sıkkın. Kafa dağıtmak için abimin evinde kalıcam çalıştığın yere yakın istersen çıkışına geliyim beraber geçelim. Bunu yazmayı düşünüyorum.
Soran+1 yılHak ettiğini vermem lazım bu kıza içimde kalır yoksa
Soran+1 yılDirek söyleyim yarın.
Biraz canım sıkkın, akşam abimin evine geçicem kafa dağıtmak için. Çalıştığın yere yakın istersen çıkışına geliyim beraber geçelim.
Bunu yazmayı düşünüyorum ama itiraz edebilir o yüzden Bi bahane eklemem gelmesi için Bi sebep.
Baktım lafa lugs yapıyor itiraz ediyor peki, nasıl istersen, sen bilirsin, tamam tarzında bişey söyler keserim. Ne diyorsunuz?
Soran+1 yılBiraz canım sıkkın abimin evine geçip kafa dapıtıcam akşam. Çalıştığın yere yakın istersen çıkışına geliyim beraber geçelim. Benimle olman çok hoşuma gider.
Gibi bişey yazmam lazım. O bana ilk gün baş başa oluruz vakit geçiririz falan diyordu belki hoşuna gidecek bieşy söylenir
Soran+1 yılDirekt söyleyecem ya bide tam olarak ne demeliyim inanması için ya da absürt olmaması için?
- +1 yıl
'Ailemle tartıştım, canım sıkkın biraz. Kafa dağıtmak için abimin evine gidecem. Alkol alirim. Bana eşlik etmek ister misin? Önemsedigim birinin yanımda olmasını isterim. Hem abimin evi işyerine yakın, kabul edersen beraber geçebiliriz eve.' Böyle yaz bence. Ailenle niye tartıştın sorarsa diye de bir sorun uydur. Gelmeyi kabul etmezse de yapacak bir şey yok, peki de.
Soran+1 yılBabamla tartıştım canım sıkkın biraz. Kafa dağıtmak için abimin evinde kalıcam bugün alkol de alıcam. Yanımda olman iyi hissetirirdi. Hem abimin evi iş yerine yakın kabul edersen beraber geçebiliriz iş çıkışına gelirim.
Babanla niye tartıştın derse de geçen gün zaten tartışmıştık babam ara da söyleniyor abime de söyleniyor gerçekten. Durduk yere söylenmeye başladı babam derim. Olur mu
Baktım isteksiz davranıyor peki derim.
Soran+1 yılAga çok uzun geliyor ben niye takılıyom bunlara
Soran+1 yılEv mevzusunu söylicem ya yarın. Uzun cümleler kurmuş gibi hissediyorum.
Soran+1 yılSelam diyim ilk onun yaptığı gibi.
O da selam dediğinde konuya giriyim direk. soru cevap şeklinde mi anlatıyım. Yoksa direk söyleyim mi parça parça
Soran+1 yılEn son ben yazdımya bide üstüne selam yazmak absürt olucak
Soran+1 yılCevap vermezse? İşe gidiyor zaten sabah yazmadı hiç. Öğlenden sonra yazıyor genelde ama çok geç kalmamam lazım yazmazsa ne yapıyım?
Soran+1 yılKanka o kadar konuştuk darlamıyorum değil mi iyi oluyor sohbet etmek ondan herşeyi yazıyorum
Soran+1 yılHerkes senin benim gibi anlayışlı düşünceli olamıyor. Boşuna basit karakterli demiyorum bu kıza. Kendilerine eşya gibi davranılması hoşuna giderdi bence. Neyse yarın yazarım artık zor durumdaymışım gibi düşünsün artık selam sabah yazmam girerim konuya.
Soran+1 yılCanım
Babamla tartıştık biraz
Kafa dağıtmak için bugün abimin evinde kalıcam alkol de alıcam
İş yerine yakın sana da uyarsa çıkışına geliyim beraber geçelim
Nasıl hocam yazıcam 1 e doğru
Soran+1 yılVermedi
Soran+1 yılYazdım saat 2 den sonra bakıyor telefona
Soran+1 yılKonuşuyoruz niye tartıştığımızı sordu noldu dedi Bi kaç gündür söyleniyordu yüz yüze anlatırım dedim. Ev nerde dedi onu söyledim şimdi bekliyorum
Soran+1 yılDaha kabul etmedi neden tartıştığımızı sordu bende Bi kaç gündür söyleniyordu yüz yüze anlatırım dedim. Evin nerde olduğunu sordu onu söyledim. Çalıştığı için geç bakıyor bekliyorum şu an.
Tartışmayı yine sorarsa mesajda anlatırım sormazsa akşam anlatırım. Bahane düşünüyorum aklımda var biraz ama
Soran+1 yılAz anlat dök içini dedi. Oraya hiç gidemem dedi bide
Soran+1 yılİş yerinin önünde metroyla gidiliyor uzak değil
Soran+1 yılBişryler saçmaladım konuşuyoruz kıyamam falan dedi ikna olcak mı bakalım
Soran+1 yılOlayı anlattım güzelce sonuna da tek başıma kalmak da istemiyorum seni önemsediğim için yanımda olman iyi hissetirirdi dedim. Evin boş olduğunu söyledim ara da
Yaa kıyamam falan bişeylrr dedi dertleşti biraz.
Daraldım son zamanlarda da içmedim dedim.
Ailen biliyor mu içtiğini dedi evet abimler de içiyor zaten dedim. Herkes içiyormu dedi annem içmiyor dedim. Kapalı mı dedi evet dedim. AA şaşırdım dedi. Biliyor ama gözüne sokarsam kızar. Karışmıyor dedim. Bekliyorum
Soran+1 yılBu ev abimin iş yerine yakın diye alındı 1+1 yer çok iyi değil. Duş falan da alınmıyor ısıtıcı var. Buradaki evlerimiz olsa çok iyi ama müsait değil abim de vermiyor. Bişry olmaz heralde kız bişry derse de buluşunca falan. Abim işyerine yakın diye kalmalık aldı derim.
Soran+1 yılÇok sıkıntı olmaz heralde
Soran+1 yılGeçen günki gibi evde nelrr yapıcaz tarzı bişry derse ne demeliyim
Soran+1 yılBirlikte içeriz, konuşuruz.
Burası tamam
Burdan sonra bişry söyleyim el olarak
Baş başa vakit geçiririz. Onun sözüydü baş başa vakit geçirmek en başlarda.
Bu ya da bunun Bi bişey söylemem lazım
Soran+1 yılGerçekten böyle şeyler söylememi mi bekliyordu geçen gün de yoksa çekindi de mi sordu anlamadım.
Bunu söylemem isteğini artırır değil mi
Soran+1 yılEn başta kendisi dedi gerçi baş başa vakit geçirme olayını falan. Bişry diyodu neler göreceğim diyordum o gün görürsün falan diyordu. Galiba istediği bişry böyle söylemem
Soran+1 yılAA şaşırdım demişti bende karışmıyorlar falan dedim orada kaldı daha bakmadı
İlk gün de öyleydi işteyken bazen bakamıyor galiba hiç bi sorun yokken geç yazabiliyordu hatta pek yazamıyorum kusura bakma demişti bende çalışıyorsun normal demiştim.
Daha bakmadı saatte geçiyor yazacak mı acaba.
Oraya hiç gidemem demişti ya ona cevap vermemiştim zaten. Bence bahaneydi o niye gidemesin. Kendi evi uzakta bizim gideceğimiz yer en fazla yarım saat metroya bincez çalıştığı yerden o kadar.
Bekleyim mi uzun süre yazmazsa ne diyim. Gelip gelmeyeceğini Bi daha sorar mıyım yoksa şimdi düşünüyordur da kendi mi söyler gelmek ister bilmiyorum..
Soran+1 yılÖyle yaparım artık. İzin günüde geliyor konuşmadım ama 2 3 gün içinde izni olur. Bugün görüşsek izin gününde de otele götürmeyi düşünüyorum. İyi olurdu
Soran+1 yılHiç mi telefonu eline almıyor anlamadım. Çok cins biri harbiden. Niye oraya hiç gidemem dedi onu da bilmiyorum sorsamıydım ne. Biraz daha bekliyorum. Gelmezse abimin evine gitmicem ne işim var. 10 da çalıştığı yerde olmak için 8 8 80 da evden çıkmam lazım zaten benim.
Soran+1 yıl8 8 buçukta
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bilemedim bahane aramış gibi kız
17 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce neler konuştuk şöyle yapıcaz böyle olcak falan +18 e çok girmedik ama saçma geliyor şu an
Cevap sahibi+1 yılBence yazma sen. Buluşalım bile deme.
Soran+1 yılNiye ki
Soran+1 yılKonuşmaya devam ediyim isterse belli eder mi diyosun
Cevap sahibi+1 yılOnun kaprisleriyle uğraşmak istiyosan devam et
Soran+1 yılBi öyle Bi böyle 10 dakka da evime gelecek kız şu an uzatıyor uğraştırıyor.
Cevap sahibi+1 yılİlginç
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç aydır flört ediyorsuuz? Bulusm planlanmadan önce cinsellik imalı konuştunuz mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılBi kaç gündür konuşuyoruz. Cinselliğe girmedik ama kendisi içelim dedi size gidelim dedi. İkna etmeye de uğraşmadım 1 2 şey söyledim okey oldu hemen. Niye abarttı böyle.
Cevap sahibi+1 yılKızın f*ck oldugun dusunuyormusun?
Soran+1 yılEvet. Galiba kendini şımartmak tatmin etmek istedi bende güreşelim dedim imalı konuştum odun gibi. Buna sinirlendi.
Soran+1 yılEve gitmeyelim keyfim kaçtı dedi. Bakalım ikna olucak mı tekrar
Cevap sahibi+1 yılKızı nerden buldun kanka
boş ver gitsin bence şakayı ciddiye alması
12 Yorumla
Soran+1 yılHep öyle 2 oldu bu. Şaka falan yok bundan sonra
+1 yılİkiniz de saçmalamışsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılNormalde kendi de diyor şöyle yapalım böyle olsun buluşuncs görürsün falan filan. Niye abarttı ki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım