Selam, 20 yaşındayım. Ve 1 kez sevgilim oldu ayrıldım. Bu sefer 3 senedir peşimde koşan birisi var ve ben önce kabul etmedim çünkü erkeklere güven yok bende. İşte sonra sevgili oldum ben sonunda ikna oldum. Ancak ilişkide böyle en küçük şeylerde yalan söylediğini fark ettim falan... Ben evlenmekten korkan biriyim yani belki zaman geçtikçe karşı tarafta sevgi falan biter mi diye düşünmekten ve devrin insanları da öyle olduğu için korkuyorum. Neyse sonra ona sordum evlenince böyle olur musun falan yok dedi işte ben evlenince o erkeklere benzemem falan dedi namaz kılıyorum dedi sen Allahın bana verdiği en güzel şeysin falan dedi. Ama içimde ileride değişeceğine dair şüphem var korkuyorum. Sizce ayrılmak mantıklı mı? Doğru insan mı? Ve daha önce 2 sevgilim oldu dedi bir tanesi 5 yıl sürdü diğeri ilk okulda falan muş bana dedi ki işte ben daha önce seni sevdiğim gibi küsmeyi sevmedim falan dedi sevgilisi bunu aldattığında psikolojik olarak kendisine gelmemişti bana sevgili olmadan önce demişti ama şimdi diyor ki yok ben acı çekmedim falan dedi ben anlamadım zekamla mi oynuyor çözemedim yardım edin yaa nolur?
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR BENİM OLAMADI ARKADAŞIM İÇİN SORDUM.
Güncellemeler
+1 yıl
Benim olmadı ona göre konuşun...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar