#selamgençlik ☕☕
#tubasueda 🍀🗝️
Sevdiği insanın kâlp atışını duymak ve hissetmek gerçek bir aşk varsa mümkün mü💗💗

Kalp atışları hissediliyorsa aşk ta var diyebiliriz bence 😍
#selamgençlik ☕☕
#tubasueda 🍀🗝️
Sevdiği insanın kâlp atışını duymak ve hissetmek gerçek bir aşk varsa mümkün mü💗💗

Kalp atışları hissediliyorsa aşk ta var diyebiliriz bence 😍
Bence kesinlikle hissedebilir, gerçek aşkta her şey farklıdır, şimdi ki zaman da aşkların çoğu inanılmaz derece de saçma ve adına aşk denilmesi bile yanlış. Ben gerçek aşk pek görmüyorum etrafım da aşık olup kavuşamayan, onu görünce 3 4 ay kendime gelemiyorum diyen, zamanın da bin türlü oyunla ayrı bırakılan, için de iyi ve kötüler olan film gibi aşk yaşayanlar var ama şimdi onların yarısı kadar seveni ben göremiyorum maalesef
Eskiden sorulsa bana saçmalamayın derdim. Ama şimdi başka, her şey bambaşka hem de ❤️gözlrimi kapatıp elimi kalbimin üstüne koyduğumda onun kalp atışlarını hissediyorum ben. Elleri ellerimde hep. ❤️ @S1F1R-B1R
Söylediğinde doğruluk payı var, psikolojik araştırmalara göre, birbirlerine aşık olduğunu belirten çiftler, birbirlerinin gözlerine en az 3 dakika bakınca, kalp atışları senkronize oluyor yani uyumlu bir şekilde atıyor, isteyen google'dan bakabilir.
Hissederler tabiki.. en gereksiz kelimedir “seni seviyorum “ kelimesi. Bunu 5 vakit ağzından söylemek yerine bi defa hissettirebilmektir mesele
Cevap
11Cevap
Hissetmiyorsak aşk yok mudur? Ben kendi kalbimin atışından eminim.
Evet ben yaşasaydım hissederim kesinlikle
An gelir, nefesi nefesin olur.
Gerçek aşka gerek yok, insan olmak yetiyor bedenine bürünmek için
Çok tutkulu bir aşksa belki ilk başlarda evet
Aaa hisetmezmiyiz tabiki hissederiz biz süper insanlariz :d
Evet hissederler gerçekten aşk yaşayanlar aşık olanlar kalp atışını hisleri hissedebilir
Yok öyle bir şey. Aşk dedikleri şey bile gelip geçici elde etme arzusu
Evet hissederim, hissediyorum.. 😊
Kesinlikle her atışını duyar ve hissederler... Her zaman benimle @The_Muallime ❤️ ❤️
He mk 10 kilometreden osurduğunu da hissederler hatta
Hissettiklerini anlayabiliyorsun yan yanayken...
Evet hatta o oluyor insan konuşmayada gerek kalmaz, sadece hisseder.
Ruh eşimi buldum ama hevesim kursağımda kaldı, kaderimiz bir degilmiş
Hissederler
O kadar da değildir herhalde 😂
Evet hisseder
Yaşamadığım için ne desem yalan olur.
Kesinlikle hissedeceklerdir
O kadar olacağını zannetmiyorum
Gözlerinde kalbini görürsün
hissedebilirler
Hepsi geçti 🤩
Hissedebilirler
İmkansız.