Selam ister aşkda istersede arkadaşlıkda olsun sizin kırmızı çizginiz nedir?
#aşkilişkileri #eniyi #kırmızıçizgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam ister aşkda istersede arkadaşlıkda olsun sizin kırmızı çizginiz nedir?
#aşkilişkileri #eniyi #kırmızıçizgi

Salam. Ən başlıcası adam olması lazım. Əgər adam deyilsə, o çizgiyi altdan deyil üstdən çəkərəm.
Ooo 👍
Aleyküm salam sağ olun siz?
Şükür yaxşıdı.
Bəli həftə içi gedirəm
Bəli bəzi dərslər ağır olur. Uyğunlaşmağa çalışıram.
Kimya, riyaziyyat
Subbaklavrda olduğum üçün çətin gəlir. 3ildən çoxdu ki o fənləri təkrarlamamışam ona görə çətin gəlir.
Kimyadan kimyəvi kinetika, dispers sistemler, rabitə və s dərsləri olub. Riyaziyyatda isə inteqral, törəmə dərsi falan keçirilir. Ən çətini inteqraldı. O mövzunu anlamıram.
Olar, riyaziyyatı heç sevməmişəm. İnteqralı heç hazırlıqdan gələnlər bilmir. Dediklerine görə nə məktəb vaxtı nə də hazırlıqda keçib. Bu problem hamıda var
Düz deyirsən. Çünki orta məktəbdə 9-cu sinifdən yuxarı müəllimlər düzəməlli dərs keçmirlər, məcbur edirlər ki repitetor yanına gedib ancaq pul tökəsən. İnan sənə deyim həqiqətn də o 3 il ərzində müəllimlər düzəməlli dərs keçsələr, heçkim hazırlığa getməz. Hətta son zamanlar uşaqlar artıq daha aşağı siniflərdən hazırlıqlara getməyə başlayıblar.
Zaman kaybına yol açan hemen her şey kırmızı çizgim olabilir, iki paralık avareliklere ya da avuntulara genelde zaman harcamam kafa yormam
Cevap
3Cevap
Tabi ki de dürüstlük.. biri bana yalan söylerse bir daha güvenemem hiç bir şekilde..
eğer bir hamfendi ile bir randevuya çıktığımız da benim anlattığım kitapları dinlemeyip telefonuna bakıyorsa kafamda üstad ( necip fazıl kısaküreğin) şiirlerini düşünüp masadan kalkarım
Bencede bende öylelerini sevmiyorum
ne kadar çok ortak noktamız var bir datede çok keyif alırdık beraber
kendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?