Gizli Üye(30-35)+1 yılYa herkes ters ters yazmış ama ben de her güzelden hoşlanırım beğenirim. Yani bazı gün görmemişler gibi dikilip ardından ağzı açık bakıp sarkintilik yapmak değil. Tam tersi güzel , bakımlı ve çekiciyse severim yani beğenirim. Hatta diyorum bu kadınlar nasıl güzel varlıklar böyle , seviyorum yaa sizi 😉
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNormal değil pek çünkü kalbin olması gerek ritimde değil yani güzel insan görüşte beğenmek normal fakat evlilikte bu böyle işe aç gözlü bir kalptir onu temizlemek gerek mesela öyle bir insan bütün dünyanın kadınları ilede evli bu sefer istekli köpeklerden bile hoşlanmaya başlar çünkü şehvet bir hastalık kizlarda da olmasada o kadsr erkeklerin hepsinde şehvet hastalığı var mesela... sjsjsj alın size genel bilgi
02 Yorumla
Soran+1 yılahahah katılıyorum ama ben sevgililerim tarafında onları çok sevdiğim gerekçesiyle terk edilmiş birisiyim o yüzden böyle bir durum istesem bile olamaz
- +1 yıl
Aldığın kadar değer ver bacım yoksa değmez cidden
+1 yılEvet normal için çok temiz ve saf iyimser hayatı insanları seviyorsun kibir'in yok havalı deyilsin senin gibi insancıl bayanlar kalmadı ama dikkatli ol erkek milleti iyimser deyil şimdiki genç kuşak fırlama fırsatçı evlilik düşünmüyor tabiki iyi yetişmiş erkek var da dek gelirse
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ya sonunda beni anlayan birisi, bende erkeklerin iyi niyetli olmadığını bildiğimden gidipte konuşmam bile mesela trde insanlar çok dar görüşlü böyle konularda
- +1 yıl
Evet cehalet diz boyu sen yine insancıl yönünü bırakma iyi erkekler var burada bile bir erkekle konuş bir süre sonra niyetini belli eder
- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılBende şu an öyleyim. İnan çok kötü bi durum. Bindiğim otobüste 3 kızdan hoşlanıyorum. Çalıştığım iş yerinde de bazı kızları görünce onlardan da hoşlanıyorum. Ne olacak inan ki bende bilmiyorum?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılFlört etmeyi sevmek ile herkesten hoşlanmak arasında fark var.. Herkesten hoşlananın seçici değildir..
21 Yorumla
Soran+1 yılYo seçiciyim, birini tanımadan seçici olup olmamak önemli olmaz ki. sadece görünüşten hoşlanıyorum o da anlık
Aşk İlişkileri konusunda 65,2b cevap paylaştı. Pek normal değil ayran gönüllülüktür
22 Yorumla
Soran+1 yıldimi
- Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin için normal gadası 🙃
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahah
- Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil,
00 Yorumla
+1 yılFlörtöz olmak bir hastalık değildir.
Eğlenmeyi seven, ciddi ilişki istemeyen insanların tercih ettiği bir ilişki çeşididir. Tuhaf değil ama doğru bulduğum bir şey de değil. Herkese aşık olamaz insan neticede. Daldan dala olmak ne bilim. Bilemiyorum.11 Yorumla
Soran+1 yılZaten aşık olamam ki ben ahahah beğenmek ayrı aşık olmak ayrı
+1 yılÇiçekler hiçbir zaman arılara koşmaz. 🌼 Standartları olmayan, kendini tanımayan ve ne istediğini bilmeyenler çok savrulurlar. Kendi ile meşgul olan başkaları ile ilgilenmeye vakit bulamaz ancak dışarıdan ciddi derecede dikkat çekerler.
61 Yorumla
Soran+1 yılzaten koşmuyorum sadece beğenirim
+1 yılVar öyle ayran gönüllüler. Allah çarşılarına pazar versin benden uzakta mümkünse genç yaşta Silivri görmek istemem😃
20 Yorumla
+1 yılBiz kadınlar maalesef her gorudugumiz yapısı hoşumuza giden erkeklere hoşlandım diyoruz da fakat hoşlanti Bendne öyle her gördüğune duyulan sevgi değil ya şahsen her gördüğüme değil de kaninm kaynarsa hoşlanıyorum ya
12 Yorumla
Soran+1 yılbende
- +1 yıl
Hm tek ben değilmişim bu
Normal değil bu geçmişten kalan bı şey olabilir bı eksiklik genelde bu bipolar rahatsızlığı insanlarda çok olur ama kabul etmezsin o duygu hep iyi gelir bı gün evli ise o insan sıkıntı yaşar çok yakın bı arkadaşımdan biliyorum hafife alma bu konuyu
02 Yorumla
Soran+1 yılyoo tam tersi eximi çok sevdiğim için benden ayrıldı kdlfhjhj
+1 yılnasıl hoşlanıyorsun öyle bu kadar kolay mı ya 🙄
32 Yorumla
Soran+1 yılTipimse hoş çocukmuş diyorum öye hoşuma gidiyor jkdfhjfh
- +1 yıl
😀😀 ah le yar yar gönlü😂
Flörtözlük değil bence seninkisi. Sen kendi içinde gerçekten âşık olacağın insanı arıyorsun ve arayışta olduğun için de gördüğün insanların tam da aradığın gibi bir insan olduğunu zannediyorsun ama bir insanı derinlemesine tanıdıktan sonra sevip sevmediğini anlayabilirsin. Derinlik şart bu tarz konularda.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok hiç aramıyorum şu an kariyer odaklıyım görünce hoşmuş diyip geçiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılAyran gönüllü derler jsjsis aşık olup tutulma da takıl böyle
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen takılıyom jhjdf
- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden ben de öyleydim ama birini gercekten sevip üzülünce bi daha kimseden hoşlanamıyosun. Şu an konuştuğum kişilere karşı hiçbir şey hissedemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBende de tam tersi oldu :))
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
m +1 yılDün birinden hoşlandım yıllar sonra. Bende tam tersi senin gibi olsam diyorum keşke. Tabi yanyana yürüdük gittik. Ama bir insanı sevebilmek güzel. Kasttettiğin kaßarlık değilse tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılAşktan benim de dilim yandığı için umursamazlık geliyor insana şu an kapımda kaç kişi bekliyor kaßarlık olsa niyetim çoktan o kapıyı açardım :)
Ne var ayran gonulluysem en çok sana kopurdimm jddjdndjdjr
23 Yorumla- +1 yıl
Haha bak bu yorum tarihe gecer ya harika kimse anlamamis ince espiriyi bayildim
Soran+1 yılahahhahahhahha çok iyi dhfhhfjg
- +1 yıl
Sadece zeki insanlar anladi sanirim sende onalrdan birrisin🫣🫣🤣
Normal değil tabiki, bir kişiye sadık kalamaz bu tarz kişiler. Ama belli süre sonra olgunluk gelir
20 YorumlaHer gördüğünden hoşlanmak=hiçbir gördüğünden hoşlanmamak
21 Yorumla
Soran+1 yılaynısı fhgjhjf
+1 yılEvet ya kimle konuşsam hoşlanıyorum (erkek sadece kızdan neden hoşlanıyor 😂yanlış anlaşılmasın şimdi )
01 Yorumla
Soran+1 yıljrhgjhrjrhg
Hiç normal değil. Ormanda yaşayan hayvanlarda karşı cins görünce coşuyor. En azından insanı yönden bu durum anormal.
02 Yorumla
Soran+1 yılne coşması ya trde beğeni diyince insanların aklına cinse*lik geliyor nedense
- +1 yıl
Ben sadece seks anlamında demedim. Ayrıca flört iki karsi cins arasında olur. Ya da lezbiyenler ve gayler arasında olur. Kendin flörtöz diye yazmışsın. Hadi bunu yazmadın sayalım. Sadece ilk başlık üstünden yine normal olmadığını söylerim. Herkesten hoşlanmak ya libido kontrolsüzlüğü ki bu da pek ahlaki değil. Ya da sevgiye aşırı derece aç kalmanla ilgili. Anne baba aile sevgisizligi bile buna itebilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil ama şöyle de bir şey var aşkı bulmak zor bu hayatta Mehmet Ali Erbil bile söylüyor aşkı bulmak zor diye adamda bir de para var.🤣🤣🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılAşkı bulduğunu sanıp aşka inanmayan birine dönüşünce umursamaz oluyor insan
- +1 yıl
Ben aşkı buldum da ne oldu mutsuzum çocuğum esmer olacak büyük ihtimal çünkü Endonezyalı sevgilim oldu ve düğün yapcaz falan çok iş var nasıl süreç olacak bilmiyorum korkularım var
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen yanıyorsun ama eğlencelik atıyorsun, için köpür köpür, heyecan fantezi aşk istiyorsun. Olmuşsun sen… 🫢🤪😎
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka beğeni demek cinsellik mi demek
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil. Ben mesela gözüme ve ruhuma hitap eden birinden hoşlanırım. Karakteri çöpse uyumsuzsak yakışıklı da olsa çekemez beni.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten bende ondan bahsediyorum yoldan geçen gözüme hoş görünen birinin karakterini nereden bilebilirim
Şıpsevdi olmak diyoruz kendisine. Tek panzehri gerçek aşkı bulman. Aşktan korktuğun kaçtığın için böylesin
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen :(
Normal değil. Kişisel duygularımız ve arzularımızdan bağımsız olarak akla uygun hareket etmek lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen heyecan lazım
+1 yılSagopanın dediği gibi ağaçta meyve bol anasını satim
12 Yorumla
Soran+1 yılkfjkfffgjg
- +1 yıl
Komik değil
+1 yılNormal değil hoşlantı değildir o boşluktur hoşlantı olsa hepsi duramazsın
11 Yorumla
Soran+1 yılAy dimiii
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl yaa😅ben hoşlanacak birini bulunca içim içime sığmıyor sana nasıl normal geliyor anlamadım
24 Yorumla
Soran+1 yılhoşlantı farklı aşk farklı hoşlanınca içim içime sığmaz tabiiki de aşık olunca öyle olur
Cevap sahibi+1 yılE farkı ne oldu ikisindede için içine sığmıyor
Soran+1 yılBen hissizim galiba
Ayran gönüllü olmak sağlıklı bir şey olduğunu düşünmüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılmaybe
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormalde saçma buluyorum ama sanırım bende öyleyim. İlgi görülünce veya bir kız şaka yapınca insanın biryeri kalkıyor nedense (bende dahil) olmasa daha iyi ama oluyor işte
05 Yorumla
Soran+1 yıljfhvjkfjfvj
Cevap sahibi+1 yılİnsan gibi yapmıyorki ama, kızın sevgilisi var ve bildiğin benle sevgili gibi şakalaşıyor öyle böyle değil gerçekten ve benimle ilk günden beri bunu yapıyor iş yerinde. Kıza 1 gün hiç pas vermedim, o gün de yine şaka yaparak zorla güldürüp konuşturuyor skssmsxms
Cevap sahibi+1 yılDurduk yere kalemi elime batırmaya çalışıyor ve bunu yaparken ki heyecanı çok iyiydi, sonra bende aynısını ona yapmaya başlayınca daha heyecanlı oldu. Tekme falan atıyor gülüyor, bazı laflar söylüyor tatlı tatlı, arada bir kızdırıyorum onu ve gıcık demeye başlıyor. Her detayı aklıma gelmiyor şu an
Nefes alıyor olsun, solunum yollarında sorun olmasın, tüm kızlardan hoşlanıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılahahaha bu en üst level
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil. İlgi hoşuna gidiyor, bundan faydalanıyorsun ama ciddi bir ilişkiye adım atamıyorsun. Hayatında hala ciddi kararlar almaya hazır değilsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bu daha çok yokluk belirtisi ya da boşlukta olmak..
01 Yorumla
Soran+1 yılyok
İnsanın gönlü yoğurt olunca, her sallayana ayran dökülürmüş :)
02 Yorumla
Soran+1 yılkışt
+1 yılNiye olmasin canim. Demek ki senin kocaman bi kalbin var 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Haha kalbiminkocaman sance baskanyerimi
Soran+1 yılsanabiseykalmamis jfhjkfdj
- +1 yıl
Azcik bisi kalmis sanki
Buna flortözlük değil de, en kibarından ayran gönüllülük diyebiliriz
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol canım
+1 yılDeğil her gördüğünden Bi insan nasıl hoslanabilir ki şıpsevdi bile yetersiz kaldı sözcük olmamali
01 Yorumla
Soran+1 yılok
+1 yılDeğil ya hormonsal şeyler onlar sonra pişman eder
01 Yorumla
Soran+1 yılkljfvlkfvjfv
+1 yılBir insan gördüğü insanı beğenebilir ama hoşlanma durumu biraz yokluk gibi. 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılbeğeni işte
- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanmak normal değil ama beğenmek normal.
02 Yorumla
Soran+1 yıldimi
- +1 yıl
Di. Hemde acaip di.
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Her gördüğünden hoşlanmak mı normal mi 🙄 şaka mısın
02 Yorumla
Soran+1 yılaynn şaka
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u +1 yılŞıpsevdisin yani. Öyle geçiçi bir şey bu. Gerçek duygular değil. Heves.
02 Yorumla
Soran+1 yılbeğeni aslında
- +1 yıl
Öyle de denilebilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanmak nefsi birsey. Hoslanınca sevmis olmuyorsun. Sevipte hoşlanmak normal
01 Yorumla- +1 yıl
Flörtözlük ergence davranıştır
Bazıları için evet normal gibi sanırım, ekmek parası gibi düşünüyorlar adeta🤬tövbest..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar verimli bir maden değil ki Dünya her gördüğünden hoşlanmak Cennette olduğunu gösteriyor 😏🖤
00 Yorumla Kadın erkek ilişkisilerinin en doğal sonucu doğamızda var karşı cinse yürümek
00 YorumlaBende öyleyim knk sadece dünya da tek ben varim gibi hissediyordum sende varmış sin
00 Yorumla
+1 yılFlörtöz olmakla her gördüğünden hoşlandığını sanmak aynı şey değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yılAyran gönüllü olmak ciddi sağlık sorunları olduğunun alâmetidir
00 Yorumla
+1 yılAyran gönüllülük bu hepimizde var önemli olan onu fiile dönüştürmemek😀
00 Yorumla
+1 yılHer gördüğünden hoşlanmak normal değil ayran gönüllülük 😅
00 Yorumla
+1 yılDeğil bence böyle tiplere ayran gönüllü derler zararlı bir durum
00 Yorumla
+1 yılBu fiziksel ihtiyaçlarını baya ertelediğini de gösterebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçek aşkı ya da o kişiyi yakaladığında diğerlerine yol vereceksin, eğer pislik bir kalbe sahipseniz de aldatmanız normaldir.
01 Yorumla
Soran+1 yılha ha ha
+1 yılDeğil. psikolojik sorun. karakterde büyük bi boşluk var
00 Yorumla
+1 yılHiç normal değil. Çok hızlı yaşıyorsun sakin ol bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılHayır beğeni duyabilirsin ama hoşlanma olmaz bence ya beğenidir o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşanmazlığın getiresi ayran gönüllü yapar gönlü ayran olanın da çalkalayını çok olur yani kendi kendine acı çektirdiği an çok olur
05 Yorumla
Soran+1 yılBen aşık olmam sadece hoşlanırım genelde bana aşık olurlar
Cevap sahibi+1 yılHoşlansan da aklına yatırdığın hayalin çok olur keşkelerin çok olur 😄
Soran+1 yılYok anlık tatlı çocukmuş der geçerim
Cevap sahibi+1 yılBende ne diyorum bunu herkes yapıyor ki😄 güzel veya yakışıklı bulduğun da bir insan
Soran+1 yılOk
Her gördüğün değildir o ya ben de tipini beğendiğim herkese yükseliyorum ama '' herkese'' değil 😂 normal olsun ya da olmasın ne farkeder ki boş ver yasa hayatını her gördüğüne verme yeter 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılher gördüğüm değil tabiiki yanlış cümle kurmuşum
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer gördüğünden hoşlanmakla mi kalıyorsun yoksa flört ediyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılbeğeni sadece
Cevap sahibi+1 yılNe kadar süredir yalnızsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal değil ve hatta mide bulandırıcı. Herkese yanıp sönmek …
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle değil
- Devamını Gör (192)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne