Eşim öğrencisiyle fazla ilgileniyor?

Eşimle ben öğretmeniz aynı okulda işimizi yapıyoruz ama okulda zeki bir öğrenci yok kültürlü insanlar degiller daha dogrusu hepsi evlenme derdinde meslek lisesi zaten, 10. sınıflarda bi kız cocugu var eşim zekasını cok beğeniyor dersleri ortalama ama kültürel olarak bilgili zeki bir kız siyaset olsun tarih olsun özellikle din, son zamanlarda onun dediklerini araştırıyor ona verecek cevap arıyor diğer öğrencilerle sohbet ederken umursamaz bi tavır takınıyor o kızla sohbet ederken gozlerine bakiyor ilgileniyor zekasına gercekten sasırdıgını soyluyor bizzat şahit oluyorum sohbetlerine kızla diger öğrencilere gostermedigi bi ilgi gosteriyor kız benimde ogrencim bende sohbet ediyorum gercekten bilgili, güzelliğine gelirsek, fiziği güzel büyük göğüs ince bel ortalama bacaklari var falan guzel diyebilirim yüzü ortalama ama ondan guzelleri var fizik olarakta ama ozellikle onunla sohbet etmek istiyor neyse işte neden bu kadar ilgili sizce kucuk yasta bir ogrenciye onunla bu konuyu konuştum şu an daha mesafeli.

Eşim öğrencisiyle fazla ilgileniyor?